Звездни компромати - 53 част

• 74 248
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
Екстра Нина, Никол и Нагона - Тройна коалиция - добре изглеждат тук. При Диана Найденова не ми харесаха и се държаха тъпо.
МОже ли някой да ми каже някоя песен от миналото на Никол ,защото всички я бъркат с тази, която беше уж гадже на Ники Михайлов, а аз се опитвам да обясня за коя става въпрос.
Благодаря  bouquet
Албум има ето го
Това не е албум на тази Никол. Никол, от снимките с Екстра Нина пишеше текстовете на песните на Любена Нинова в някогашната Ку-ку Академия на Слави Трифонов. Тъй като не успя да изпревари другата певица с псевдоним Никол, която регистрира това име, тя просто не може да се представя с него, въпреки, че истината е, че тя е първата Никол на песенния небосклон. Но другата е по-млада и явно по-далновидна.

# 121
Не се бях вглеждала, но София от "Забранена любов" наистина много си прилича с Лейла от "Мелодията на сърцето". Ето източника: http://www.praznuvam.com/news/?p=725

# 122
  • София
Приличат си, но наш`то моме си е по-хубаво.

# 123
Николета:
http://www.slava.bg/images/shopping/18/nikoleta__2_.jpg

Адриана Лима и Марко Ярич Имам чувството ,че си е обръснал веждите в средата.
Адриана като блондинка. С тъмна коса е по-красива.
Андреа и Патриция Кирилова.

Ииииии черешката на тортата....От много фотошоп е изчезнала цицата на Андреа: Joy
Хаха
А тук са прекалили с удължаването на краката.

# 124
Адриана Лима и Марко Ярич Имам чувството ,че си е обръснал веждите в средата.
Неприятен тип този Ярич. Confused Все едно Бърт Рейнолдс му е баща...

А Николета е тройно препечена... ooooh! Прилича на мулатка вече.
Патриция спокойно може да бъде сбъркана с травестит. Laughing Но и тя се има за хубавица неземна и капацитет по всички мъжки въпроси. Sick

# 125
  • София - град

Цитат
Това не е албум на тази Никол. Никол, от снимките с Екстра Нина пишеше текстовете на песните на Любена Нинова в някогашната Ку-ку Академия на Слави Трифонов. Тъй като не успя да изпревари другата певица с псевдоним Никол, която регистрира това име, тя просто не може да се представя с него, въпреки, че истината е, че тя е първата Никол на песенния небосклон. Но другата е по-млада и явно по-далновидна.

Истината за Никол те са си го написали хората  Laughing Laughing Laughing

# 126
# 127
# 128

Николета вече на негърка го е докарала Laughing

# 129
# 130
# 131
# 132
# 133
# 134

Общи условия