SportsDirect.com - 5

• 59 132
  • 667
  •   1
Отговори
# 330
Изпратих съобщение на хората, които искат да поръчат следващата седмица с 10% намаление на маратонки. Ако някой иска да се включи - нека ми пише. Искам да я пусна на 30-ти. После може да си вземе нещата от Лозенец или Княжево.

# 331
Vladi4ka, аз съм си поръчвала от детските, модел на Umbro, 5 размер , отговаря на 38-ми номер, нямаше никаква разлика детски/дамски...

Благодаря Hug

# 332
Нашата поръчка вече пътува.  yes

# 333
момичета,кой ще пуска поръчка скоро,че имам нещо спешно..

# 334
  • Варна
Понеже gul4i ще пуска поръчка за Варна и региона през седмицата с намаление на маратонки, да не се дублираме, аз ще пусна през седмицата с намаление на дрехи, още в първия ден на намалението. Peace

И да питам, това някой поръчвал ли го е?! Интересува ме дали е само чанта или е постелка, която става на чанта?! Thinking

# 335
Включвам се при gul4i за маратонки и при chockolina за дрехи да ме имате в предвид

# 336
Мдам и аз така, gul4i ти си ми надеждата за маратонките, chockolina за дрешки за малкия  Hug

Ейй златни сте  Hug какво хубаво било някой да се занимава вместо мен

# 337
Vladi4ka, аз съм си поръчвала от детските, модел на Umbro, 5 размер , отговаря на 38-ми номер, нямаше никаква разлика детски/дамски...
Има разлика, или поне трябва да има разлика, детските са по-тесни, от тези за възрастни. Но ако си със слабо краче, проблем няма. Peace

# 338
  • pomorie
в момента организираме нова поръчка ако има желаещи да пишат

# 339
Ужас и дрехите, които бях набелязала са започнали да се изчерпват
Голямо пазаруване става

# 340
  • Балчи-Варна
Включвам се при gul4i за маратонки и при chockolina за дрехи да ме имате в предвид
давай ми линкове за да мога да я пусна късно ве4ерта на 30... Wink

# 341
  • pomorie
малка част от поръчката е при мен сложили са огромен каталог и пазарска чанта подарък  Peace

# 342
момичета, моля за помощ отново, при детската номерация на ФИЛА С5 на кой номер отговаря и дължина на стелка ако може????

# 343
  • Балчи-Варна
и от нашата поръчка съвсем малка част е при мен -има само два чифта маратонки,другата я очаквам в петък или понеделник
моите обувчици на найк дойдоха но ми са голеееми   #Cussing out
ако някой си ги хареса да пише
http://www.sportsdirect.com/nike-roubaix-ballet-ladies-277484
но са белия вариант

# 344
малка част от поръчката е при мен сложили са огромен каталог и пазарска чанта подарък  Peace
такава ли е чантата ?

Общи условия

Активация на акаунт