SportsDirect.com - 5

• 59 050
  • 667
  •   1
Отговори
# 435
Момичета и момчета, търся ръкавици за колоездене. Моля за линк, ако сте виждали такива в сайта!
Заповядай, но има май само два вида
http://www.sportsdirect.com/cycling/cycling-clothing

# 436
Последната поръчка при мен пътува с 2 дни закъснение явно масово е така,единия пакет го получихп а кашона още го няма пиша тук защото не мога да отговоря на всички.
Ще пускам на 30 ноември пак,може да ми пишете Peace
Пиши дали има някаво развите със тази поръчака дето върви със закъснение  Praynig

# 437

това зелено много гадно за очите

А уж зеленото успокоява  Laughing

Чакам код за момчешко колело 24 инча. Ако се появи добра оферта - до 60 лири - моля ви, пишете.
Гледам, че всеки ден има по 1 артикул супер намален. Като промоцията важи до 2-ри декември. Днес имаше дънки за 5 лири, но само 3 размера.         Получих този код BIKD ,за това колело http://www.sportsdirect.com/dunlop-dual-disc-bike-721010?src=en0 … urce=091127v2long

# 438
  • Балчи-Варна
Тъй като за пръв път правих поръчка и се сблъсках с някой "проблеми" пиша за тези, които са новаци като мен. Пуснах поръчката на 21.11.2009г. В понеделник като преглеждах форума видях, че aleksova1  е пуснала поръчката си в неделя и в понеделник вече е имала номер за проследяване на поръчката. Това вече ме обезпокои, тъй като от информацията на първия пост бях разбрала, че потвърдителен мейл за поръчка се получава почти веднага, а мейл с номер за проследяване на поръчката до 36ч. Та до 36-тия час аз нямах нито потвърдителен мейл, нито мейл с номер за проследяване. Своевременно доста от нещата, които си бях поръчала /повечето като подарък за коледните празници бяха свършили/ и аз доста се притесних. Благодарение на помощта на алексова1 още в понеделник изпратих е-мейл на спортсдирект, във вторник сутринта още един и във вторник вечерта още един /защото от разискванията във форума разбрах, че те трудно водят коренспонденция/. Във вторник вечерта към 22ч. получих мейл, с който ме уведомиха, че едната част от поръчката е пусната. Във сряда вечерта получих отново същият мейл. След което получих отговор на едното от трите ми писма. И накрая благополучно на 25.11.2009г. получих последният мейл, в който ми дадоха номера за проследяване на втората част от поръчката и уведомление че са ми отказали един от продуктите, тъй като липсвал /точно този продукт и досега го има в същата номерация и цвят, но нищо/. В момента и двете части на поръчката пътуват към мен. Всъщност аз изобщо не получих потвърдителен мейл за направената от мен поръчка. Същевременно в хисторито беше отразена поръчката. Относно банковата сметка - след справка в банката установих, че парите са ми били блокирани още на 22.11.2009г., а днес вече /след като са изпратили и двете части от поръчката/ си изтеглиха парите /без да теглят парите за отказания артикул/. Много дълъг стана поста, но се надявам да е полезен за "новобранци" като мен. Благодаря за помощта на  aleksova1  и gul4i , които притеснявах да ми дадат информация относно техния опит при поръчките им и които бяха безкрайно отзивчиви.

радвам се че всичко е приключило добре,дано да ти е първата и последната проблемна поръчка,всички други да са Ок

# 439
http://www.sportsdirect.com/umbro-vortex-ii-mens-turf-264000?colcode=26400050 - момичета, от това умбро кой номер да поръчам за мъжа ми, който носи маратонки 43 номер.

Мисля че 9 ще му стават. Аз нося 44, поръчах си ги същите 9,5UK и са ми точно.

# 440
  • София
Последната поръчка при мен пътува с 2 дни закъснение явно масово е така,единия пакет го получихп а кашона още го няма пиша тук защото не мога да отговоря на всички.
Ще пускам на 30 ноември пак,може да ми пишете Peace
Пиши дали има някаво развите със тази поръчака дето върви със закъснение  Praynig

И аз се надявам да се включи с добри новини Praynig
Но като я засичам по другите теми, отвсякъде и закъсняват поръчките, та сигрно и е пламнала главата  Rolling Eyes

# 441
  • Балчи-Варна
И нашата поръчка дойде-всичко е наред,нещата ги разпределям все още,....дано и следващата ни поръчка на 1.12 да бъде без проблеми....

# 442
  • София
gul4i вашата поръчка от кога е?

# 443
Моята поръчка е в София поради почивните дни в понеделник е при мен
Събирам за нова която може и да е последна за тази година  на 01.12

# 444
  • София
Ооо, значи и Чушливото люте я е получила  smile3508  Сигурно опакова сега  Laughing

# 445
Аз пак съм в чуденка!Харесах за моя мъжтези     и   тези  
Някой поръчвал ли е единия или другия модел да сподели впечатления!И евентуално да ми измери стелка на 9;9,5или 10номер.Вече съвсем се обърках! Praynig

# 446
  • София
Аз пак съм в чуденка!Харесах за моя мъжтези     и   тези  
Някой поръчвал ли е единия или другия модел да сподели впечатления!И евентуално да ми измери стелка на 9;9,5или 10номер.Вече съвсем се обърках! Praynig

Мъжа ми има първите в друг цвят. 43 номер са, мисля че 9 , но са чак долу, не ми се слиза. Пумата си отговаря на номера  Peace Кой номер носи мъжа ти?

# 447
Моята поръчка е в София поради почивните дни в понеделник е при мен
Събирам за нова която може и да е последна за тази година  на 01.12
Е, слава богу, нямам търпение да видя нещата от първата си поръчка! Praynig

# 448
Момичета,някой поръчвал ли е от тези http://www.sportsdirect.com/skechers-calie-mj-ladies-223225?colcode=22322506 , може ли отзиви Praynig

# 449
Аз пак съм в чуденка!Харесах за моя мъжтези     и   тези  

Мъжа ми има първите в друг цвят. 43 номер са, мисля че 9 , но са чак долу, не ми се слиза. Пумата си отговаря на номера  Peace Кой номер носи мъжа ти?
От тук ли сте ги поръчвали,че аз търсих друг цвят(да не е бял),но не видях?Ами той е между 43 и 44,затова се чудя.Много моля,ако утре ти е удобно да измериш! Praynig

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 23:41 от мама Вени

Общи условия

Активация на акаунт