SportsDirect.com - 5

• 59 026
  • 667
  •   1
Отговори
# 540
колко взимаш да доставката

# 541
През нощта изпратих имейл на спортс да си погледнат кода. Според условията му би трябвало да намали всичко не както му скимне.
Повчето от нашите неща ще ги пуснеме така. Дано поне за дрехите да си оправят системата.

# 542
Sun flower ,може ли да се включа при теб  искам само 2-3 неща,но имам проблем с Skype-a, да контактуваме на ЛС,аз съм от Бургас

# 543
Взимам лира на всеки десет за доставка

# 544
Здравейте момичета,имам няколко въпроса и ще се радвам,ако някой ми отговори.Фактура изпращат ли с колетчето?Регистрирах се ,но никакъв имейл не получих,че съм направила регистрация.Така ли е в този сайт?И къде пише кодчето за намалението от 10 процента?Извинете за глупавите въпроси.Благодаря предварително,на тези,които ще ми отговорят.

# 545
  • Варна.....
Някой поръчвал ли е от това яке. Каква материя е, плътно ли е newsm78 ?

Аз го имам.
Не е яке, по- скоро горница на анцунг. Много лека и мека материя. Не запарва, не лепне. Ако си носила Найк, Драй- фит е материята.
Препоръчвам.

# 546
Кодчето май се оправи, сега ми намалява всички обувки, надявам се да не го променят пак. ooooh!

# 547
  • София
Ако някой е поръчвал някоя от тези чантички, моля да каже дали са хубави  Praynig
...
http://www.sportsdirect.com/umbro-speciali-shoe-bag-704037

Такава чакам да получа тази седмица, ще пиша, ако не ти е късно.

Взех такива за моите футболисти.
Може да се ползва и за несесер, но по принцип е чанта за футболни обувки.

Ели, ще се разберем на лични какво да правим! Peace

А става ли за чантичка през кръста или е много голяма  newsm78

# 548
Събирам хора за поръчка ако искате пишете ! 10 лв Доставка !

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:56 от EmoM

# 549
Ако някой е поръчвал някоя от тези чантички, моля да каже дали са хубави  Praynig
...
http://www.sportsdirect.com/umbro-speciali-shoe-bag-704037

Такава чакам да получа тази седмица, ще пиша, ако не ти е късно.

Взех такива за моите футболисти.
Може да се ползва и за несесер, но по принцип е чанта за футболни обувки.

Ели, ще се разберем на лични какво да правим! Peace

А става ли за чантичка през кръста или е много голяма  newsm78

не, не става! Sad

# 550
Стискайте палци да компенсират липсата на код за поръчката, която пратих през нощта.
Отговорили са ми на имейла и писаха, че ще проучат.

Не че парите са много, но да не ме е яд. И дано следващата поръчка с дрехите е без такива инфарктни ситуации. За 2 часа свършиха 3 неща. И гледах да пусна бързо поръчката.

# 551
  • София
Stryper, писах ти на лични!!! Днес ти наредих пари но по старата ти сметка в ЦКБ!!! Моля пиши ми дали си получила сумата!!!

Здравейте, момичета  Hug Моля, да ми отговорите на няколко въпроса  Praynig
Относно горният цитат- да превеждам парички на някоя мама, а тя ми прави поръчката ли?
Ако се регистрирам и си направя поръчката и си платя, после само си делим куриерската услуга ли?

Абе нищо не разбрах.
Помогнете, искам, да поръчам някакви неща, да се включа с вас за доставката. А за колко време пристигат нещата?

Предварително благодаря  Hug

# 552
Този цитат не е най-подходящ. Още чакам линковете, а парите са преведени преди почти седмица.

Както искаш - може да поръчаш сама, може в комбина с няколко приятелки или да участваш в обща поръчка.
Прочети първия пост и после питай. Успех!

# 553
  • София
Аз четох, четох, ама не разбрах, та затова питам, а и гледам, че ще поръчвате, та да не закъснея  Wink
Как да участвам в общата, това не разбрах  newsm78

# 554
Аз четох, четох, ама не разбрах, та затова питам, а и гледам, че ще поръчвате, та да не закъснея  Wink
Как да участвам в общата, това не разбрах  newsm78
Избираш при когото искаш, и му пишеш на лични. Доста момичета пускаме тези дни поръчка, така че трябва да избереш при кого

Общи условия

Активация на акаунт