SportsDirect.com - 5

• 59 006
  • 667
  •   1
Отговори
# 570
При мен се заформя и нова поръчка за намалението на дрехите започвам да записвам на лс или скайп Peace

# 571
Сърдечни благодарности на desita1234   bouquet
Получихме първата си поръчка newsm44
http://www.sportsdirect.com/adidas-corp-jogger-infant-girls-298027 - екипа е разкошен, леко ватиран , но не е много дебел( имаме подобен пак на адидас, който е по-плътен като материя), горнището му е снежно бяло( на снимката ми изглеждаше като мръсно бяло);
http://www.sportsdirect.com/voodoo-dolls-quilt-cap-390100 - отзад е с мрежа , не е лоша, но не е кой знае какво, ама пък за тия пари...;
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-gymsac-700351?colcode=70035103 - хубава е, кожена , отвътре е с такава материя-изглежда ми непромукаема, голяма е;
и една бледорозова раница на рийбок, която е изчерпана и не мога да пратя линк(има я в коментарите със снимка) - разкошна е и е доста голяма наистина...ще ни побира джунджуриите за яслата;

Това е засега, нямам търпение да пристигнат обувките... smile3508

# 572
  • София
chockolina  Комплекта на Формула 1 в подаръчна опаковка ли е?
Че аз харесах другия заради опаковката newsm78

# 573
  • Варна
В кутия е, с прозрачно фолио отпред - става за подарък. Peace Само дето ми я бяха сложили на дъното на кашона и кутията е посмачката, ще се мъча да я оправям сега... Twisted Evil

# 574
Към правещите общи поръчки/тези дни ще има нова тема.Ако има някаква промяна в данните ,казвайте.До сега съм записала само тези/за промяна/-EmoM - Кюстнедил и цялата страна- 12 лв доставка -
                          - Петлето - доставка 1 лира на всеки 10
И да кажа само че вече темите ссе заключват на 50 стр.По възможност да не се пишат дълги и ненужни постове.
Лека вечер на всички.

# 575
Готово. И втората поръчка е пусната.
Едната с шантав код, другата с нормален.
Ще изчакам да видя дали ще ми намалят за ненамалените артикули от вчерашната поръчка и ще изпратя изчисленията.

Само, че поръчките са пуснати до Габко в Англия и ще ги получа след 2 седмици. До края на седмицата трябва да са при тях и в края на другата - при мен.
Стига всичко да е наред.

# 576
Момичета,на найк номер 6 на колко отговаря,на 39 ли?
Аз имам маратонки на Найик 6 и отговарят на 40 номер-така пише на етикета.Аз нося 39 и са ми малко големи.

# 577
Моля те да ми измериш стелката,ако ти е удобно,че ще поръчвам днес

# 578
и аз успях да пусна снощи поръчка и ми намали всички обувки с 10% нямаше проблеми

# 579
  • София
Момичета, много благодаря за отговорите  Hug
Довечера с мъж ми ще изберем и ще пусна на някоя от мамите, които поръчват, да ни включи в поръчката  Hug
Сигурно ще имам въпроси, относно номерация и т.н., ако не се справим сами, ще питам  Hug

А да знаете къде да потърся- искам хубави ватирани анцузи за мен и мъж ми?

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 11:04 от ivka76

# 580
Момичета,някой ще пуска ли поръчка тези дни?Трябва ми някой ,който поръчва за 1 лира на 10.

# 581
Част от поръчката пристигна. Чакам утре останалите неща.
Събирам за поръчка другата седмица, ако има желаещи да пишат.  Peace

# 582
  • Ку-куландия
Моля ако някой от София прави поръчка тази или другата седмица да ме включи. Благодаря!

# 583
Здравейте,дами!Аз също искам да участвам в някой поръчка,иска ми се да взема няколко чифта маратонки за подарък за празниците.Ако може само да ме напътите ц7,ц8,ц3 на кой номер отговарят PraynigБлагодаря предварително Hugима страхотни неща,дано успеем и ние да се снабдим с нещо по така WinkДа пиша че съм от Гр.Раковски,обл.Пловдив и да ме насочите към коя мама да се обърна.Хубав ден Hug

# 584
Някой знае ли кои дамски маратонки Adidas
отговарят на ходило 24см защото между тези,
които имам аз (от БГ) и тяхната таблица се получава
разминаване?

Общи условия

Активация на акаунт