Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мики честита месечинка!  newsm51
Аз само се записвам,че нещо нямам нерви да чета..
Вчера бяхме на контролно мерене-5700гр. и 65 см..Дългуч ще става мравето,като баща си  Mr. Green
Каза да му увелича Вигантола,видя,че като ги вдигам и не си държи главичката изправена  Confused  При вас как е?Има ли някой,който да не си държи главата при изправяне?
И така,днес пак ставаме селяни,малко ми залипсва чистия въздух,ще видим кога ще ми залипсва пак цивилизацията.Айе слънчев ден  Hug

# 256
  • София
Честити месечинки  bouquet
Мики, миме-то беше пуснала сайт, в който има коледни дрешки. Някой беше казал и Джъмбо, въобще ако искаш се разрови назад в темата, че това го разисквахме
http://www.magazinbebe.com/home.html

# 257
  • Варна
Фелисити, недей така, плашиш ме! И аз почнах да се тревожа за някаква алергична хрема... Обаче това с обезпрашаването и миенето и чистенето по два пъти на ден ще ме довърши... На мен и сега ми идва множко (веднъж на два дена), имам чувството, че непрекъснато чистя и пак има прах, ужасно е Sad Никога досега не съм чистила толкова много и пак ми се струва мръсно....  Cry

# 258
Кейт, една хрема продължи ли повече от 10 дни, се пуска носен секрет  Rolling Eyes Освен това колкото повече се слагат капки, се правят промивки и се ползват помпи, лигавицата се дразни.
Алергичния ринит е прозрачен, воднист. Ако има цвят особенно жълт или зелен си е чиста проба бактериална инфекция  Rolling Eyes

# 259
  • Варна
Мерси за информацията, Радина! Педиатърката каза, че ако не се оправи до 26-ти, ще пуснем носен секрет, но аз все се надявах до тогава да се оправи Sad Иначе днес стават две седмици. Дали да се обадя да направим изследването по-рано или да си изчакам датата??
Секретът е предимно бистър, но няколко пъти е имало и жълтеникавичко по малко. Sad
Това за промивките и помпите ми звучи логично, мисля да спра да си изтезавам детенцето, тя все още се дразни дори и на най-малкото пръскане в нослето Sad

Какво стана със срещата в Младост? Аз още не съм изляза, чакам Дидето да се събуди.

# 260
  • варненка от София

Какво стана със срещата в Младост? Аз още не съм изляза, чакам Дидето да се събуди.

Ще има камерна среща в Младост. Ще сме аз и Вержи, та ще сме там към 14:30. Ако ти се идва, заповядай.

# 261
  • София
Оф топик - ама ти, Марулке, все в Младост живееш Mr. Green

# 262
  • София
Кейт, не исках да те изплаша. Имах предвид, че може хремата да е от плесентта, с която се борим и двете и е инцидентно, не точно алергия.

# 263
Честит рожден ден, мама Мацко, много здраве, много щастие с малката Яна и здраво рамо от татко Мацко ти желая:hug:

# 264
Мале, какво е това чудо? От няколко дни като му се доспи и е такъв рев  ooooh! Не иска да го приспивам, не иска в креватчето, като го взема на ръце не може да заспи, защото не е свикнал така и пак рев. Ако са зъбките ще си лапа ръчичките, иначе се лигави. Голямо мъчение е, а иначе е толкова кротко дете...

# 265
  • София
Чета статията на Фелисити и брей била съм алерген (цветния прашец), да не вземете сега да се разкихате от неспирното ми присъствие в темата Joy Днес не мога да се спра, ама то защото имам много работо и само се чудя как да отложа свършването й, че е досадна. Иначе за алергиите си е гадна работа ама къде да избягаме от индустриалното замърсяване и домашния прах. Бай бабо да не те стига.
Микиви честита ви месечинка.
Честит рожден ден на семейство Мацко. Grinning

# 266
Здравейте приемате ли нови попълнения, май късничко се включвам Embarassed но се надявам да ме приемете сред вас
КАзвам се Мария и съм от Ямбол, имам дъщеричка - Магдалена родена е на 08.07 в Ямбол, роди се 3500 50см в 10.40ч. Сега вече е около 7500

# 267
  • София
Здравей Маруся (така ли се чете ника ти), тук делата ни се гледат при "открити врати", заповядай да присъстваш на заседанията.  Joy
Наистина спирам вече, отивам да работя.

# 268
Фелисити, стискам палци да се преборите скоро с болестите. И не си помисляй даже, че не си гледаш добре детето. Сигурна съм, че правиш всичко по силите си, за да му помогнеш.  Hug

@mi, бебо е много сладък с тези коледни дрешки!  Heart Eyes

Мария, привет!  Hug

# 269
  • Кърджали
Тия дни усетих, че не знам кога Кати сее научила да заспива на цица. Само дето днес и така не иска да заспива... И от сутринта само ми мрънка, че и се спи, ама както и да пробвам не заспива...
Щяхме да излизаме на разходка, ама докато чакам племеничката на мъжо да звънне, че уж заедно щяхме да излизаме. Преди малко и звъня аз, ами нямало да излиза. Да се беше сетила да звънне поне да каже да не я чакам...
Чакам още малко и ако това маймунче не заспи някък си излизаме. То ще стане 3 -4 часа, и вече ще захладнее...АМа така е като уж имаш уговорки.

Общи условия

Активация на акаунт