Ние бяхме 8250 миналата седмица и нищо не са ни казали, за см и ние сме там някъде, но в крайна сметка и аз и баща му сме високи, няма как да се пръкне фъстък 
Джил,
, мъника се оправя, но явно ушетата си го наболяват. Днес обаче ново 20, аз дет не хващам грипове и много рядко боледувам от снощи съм с 38.5 (мръъъъън)
Направо съм се видяла в приключение. Какъв е тоя карък, какво е това нещо не знам, ама ей на...цяла нощ не съм спала и само се чудя как ще го опазя сега. То смисъл от маска няма, ние в 1 стая спим, най-малкото аз съм си носела виуса преди да се прояви, чудя се АБ ако ми изпишат ще мога ли да го кърмя...абе пълна лудница.Куку, както са те посъветвали - слагаш го по коремче да му заякват мускулие на вратлето и чакаш бебса сам да започне да го прави. Всички са различни, когато е готов ще го направи.
Ние пък наааай-после се завъртяхме вчера от гръб по корем. Мъчеше се милия сума време и все до едно полежение, ноо най-после му се получи
На всички много

Лично аз обаче, смятам да си започнем със зеленчуци, а не с плодове, както е дадено тук.