Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Мамбс, ама че педиатър си имате и вие, наистина аман...да се опита той да го държи гладно детето. Аз мисля, че си го гледаш както си трябва. Както казваш децата са различни и не могат да се сложат под общ знаменател  Peace Ние бяхме 8250 миналата седмица и нищо не са ни казали, за см и ние сме там някъде, но в крайна сметка и аз и баща му сме високи, няма как да се пръкне фъстък  Peace
Джил,  Hug, мъника се оправя, но явно ушетата си го наболяват.
Днес обаче ново 20, аз дет не хващам грипове и много рядко боледувам от снощи съм с 38.5 (мръъъъън)  Cry Направо съм се видяла в приключение. Какъв е тоя карък, какво е това нещо не знам, ама ей на...цяла нощ не съм спала и само се чудя как ще го опазя сега. То смисъл от маска няма, ние в 1 стая спим, най-малкото аз съм си носела виуса преди да се прояви, чудя се АБ ако ми изпишат ще мога ли да го кърмя...абе пълна лудница.
Куку, както са те посъветвали - слагаш го по коремче да му заякват мускулие на вратлето и чакаш бебса сам да започне да го прави. Всички са различни, когато е готов ще го направи.
Ние пък наааай-после се завъртяхме вчера от гръб по корем. Мъчеше се милия сума време и все до едно полежение, ноо най-после му се получи
На всички много  Hug

# 436
Добро утро, момичета!!!

Почерпете се за наше здраве. На този ден преди 2 години  сключихме гражданси брак. Избрахме тази дата, именно защото е Деня на Християнското семейство. Сватба и църковен брак направихме на следващата година - октомври 2008, а тогава съм била бременна с мънинкото ми бебенце от 3-4 дена, но още не знаехме  Heart Eyes
Благодаря на Бога, че сме заедно и все така влюбени, благодаря Му, че ме срещна с такъв прекрасен човек, какъвто е съпруга ми. Благодаря, че ме направи щастлива!!!

Пожелавам на всички вас, мили мами, да имате много здрави и сплотени семейства. Желая ви винаги да се чувствате много обичани, уважавани, желани и значими!!!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:53 от TANI80

# 437
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!
НЕКА ЛЮБОВ, ХАРМОНИЯ И МИР ДА ЦАРИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО СЕМЕЙСТВО!!!

ПРЕКРАСЕН И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ  
Hug Hug Hug

# 438
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!

Тани,честита годишнина от сключването на брака!!!Все така щастлива и обичана да си!!! Hug  bouquet
Радина,това беше невероятно!
Heart Eyes  bouquet

# 439
Добро утро...

Аз днес успях да се наспя добре. Дечко още дреме в другата стая.
Май днес времето ще бъде още по-чудесно - къде ли да отидем?

Цветен прашец, може и слюнка да е, ама нали майките сме такива паники. Вече ми е по-спокойно де, имах възможност да поразмисля малко при сутрешното кърмене в 5 и ми се струва, че малко се пренавих снощи. Ще обърна внимание на докторката в четвъртък, но няма да се притеснявам повече до тогава.
Фелисити, вземи си Осцилококцинум. Аз вече два пъти пресякох разболяване с него и вече си държа една опаковка вкъщи за всеки случай. И не се притеснявай за човека, нали с кърмата му предаваш от твоите антитела. При мен и двата пъти Ина изобщо не прояви признаци на разболяване, а мъжа ми си беше откровено болен, аз пък имах температура, болки в мускулите и т.н. Честито ви обръщане.
Тани, Аманита - благодаря за поздравите. Тани, честит ви празник.

# 440
честит празник на християнското семейство-много здраве,късмет,хармония и разбирателство
Тани-още мнооого време да се обичате и подкрепяте
Радина-уникално,благодаря,че го сподели с нас

# 441
  • София
Честит празник на всички!Дано да има винаги любов в семействата ви!

Тани,честита годишнина!Бъдете щастливи заедно!

Ние отиваме на детски РД,после в парка,а вечерта мама и тати ще се забавляват,докато баба си изпълнява задълженията Mr. GreenТака де,никой не й длъжен да й гледа внуците Whistling

# 442
  • София
 Привет момичета!

Честит празник и от мен!
  Честита годишнина на Тани! Да сте живи и здрави и да се обичате дълги години! Grinning

Куки, аз много се бях ошашкала, че Божидар не си вдига главата, а повечето бебета тук вече го правеха. Когато беше готов започна да си я вдига и сега я държи много стабилно изправена. Освен да го подържаваш повече време по корем, масажирай и вратлето лекичко. Сега пък не се обръща, но не се притеснявам толкова - като е готов ще го направи. Явно, че ми е по-мързеливичък. Grinning

И аз като Стеф съм фенка на д-р Бърди. За мен той е истински педиатър. В тази връзка, ако за някй е интересно ето и неговата препоръчителна схема за захранване http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=22516.0. На мен ми направи впечатление, това че според него тиквата при малките бебета действа запичащо, а аз навсякъде съм чела за обратното.  Thinking Лично аз обаче, смятам да си започнем със зеленчуци, а не с плодове, както е дадено тук.

Желая ви слънчев ден с много разходки и послушни бебета!

# 443
  • варненка от София
Хех, бях забравила днешния празник. Благодаря на Аманита за посещането. Ударих го на спомени, защото точно преди една година на днешния ден разбрах, че съм бременна. Бях сигурна, че всичко ще е наред, именно заради празника.

Оф, стана ми едно носталгично и се разчувствах. Толкова неща се промениха за една година, толкова хубави неща се случиха, че сега като се замисля съм голяма щастливка и все такива сме се събрали тук.

Приятен празник, момичета!

# 444
 Кукумявка, и моя малчо не си вдига главата, като му подам ръчички, но като е по корем си я държи изправена. Мисля, че нашите бебета са родени малко по-късно от повечето тук и има време, но не съм го водила скоро на консултация, така че не мога да кажа дали е нормално-в тоя ред на мисли нека още  някой със бебче родено в края на юли да сподели, как е при тях.
 Момичета, не искам да ви плаша, но дори и кърмените бебета ги хващат гадните вируси-ние сме изцяло на кърма, а вече изкарахме гадния вирус и то с пневмония.

# 445
  • Canada
Хубав ден на всички! Не съм ви чела изцяло, защото бързаме да излезем на разходка да не пропуснем прекрасното време..
Мамбинке, наистина ви е ужасна докторката, но ми се струва че доста са такива... Важното е че все пак сте открили причината. По повод нощното будене, и аз не мисля че Ру се буди от глад- вече е голям и си мисля че е друга причината...

# 446
  • София
Този д-р Бърди, големи противоречия за много неща към които ние се придържаме. Отрича вредата от проходилки и помагането на детето при ходене, отрича наличието на безпричинна кърмаческа стачка, започва захранването с пресен (не сварен) плод, зеленчуците вкарва на по-късен етап, отрича овлажнителите за въздух-втечнявали домашния прах и той прониквал в дробовете и на места където не може да проникне ако е сух, много червени флагчета, много нещо. Съвсем се обърках вече.  

# 447
  • Видин
Карелия, какво значи Ру вече е голям?Някои бебета ядат нощем до 10-11 месечна възраст  Peace Всяко дете е различно.Дори аз понякога хапвам нощем и си представям ако трябва само да пийна водичка какво ще стане  Close
Цветен, и аз се обърках  Rolling Eyes
Габ днес спи за по 15-20минути макс, тоя нос ще ни умори  #Cussing out

# 448
Винаги ми е било чудно как има майки, които се доверяват на 100% на д-ри пишещи във форума  Rolling Eyes Колко от вас например са сигурни, че д-р Бърди в действителност е доктор.
От личен опит ви казвам, не вярвайте на всичко и всички във форума. Преди време имаше случай(като се замисля не беше единствен) с една/един потребител/ка, много грозна история, много хора бяхме "въвлечени". Така че, вече си имам 1 на ум, бъдете внимателни и вие  Rolling Eyes

# 449
В никакъв случай не се явявам като защитник на д-р Бърди, аз в началото също много пъти съм си задавала този въпрос, но с време всичко казано от него се потвърждаваше от практиката. Много пъти ми е помагал и всичко казано от него, макар да е имало случаи в които тотално си е противоречал с казаното от личната, се е оказвало работещо. Точно той е казвал, че целта му пишейки е да ни накара не да се доверяваме на всичко сляпо, а да мислим и искаме аргументи за всяко предписано ни лечение.

Общи условия

Активация на акаунт