... и на мен така

Търся предпоследния брой на 168 часа, от 07.11 (мисля че е), имало статия за ваксинките. Много моля някой ако открие статията, да свирка.

!
.Много ми беше интересна историята напомни ми на мойта само където на първото подписване мъжът ми беше в БГ само за 2часа
.Бързо възстановяване на барби -Стеличка
.
.От него знам с първото си дете, че не е хубаво постоянната му употреба.

). А дано се свърши скоро, да се оправят бебоците и да не се повтарят тези проблеми.
Ние от два дни сме същите. Не знам от болестта ли е, от ушите ли, корем ли го боли...а май се оказва, че и зъби го мъчат
Сега му "спретнах" бърз масаж на венците, че иначе всичко в устата си слага и да видиш как се успокои и заспа, а днес на два пъти бяха зерски истерии преди заспиване и то бяхме навън.
, милата Стелличка. Дано бързо се отървете от тези гадости. Гледката обаче си е заслужавала 
, ама душа, ама какво са тези работи дет ни показваш...ми недей така, със слабо сърце съм, а и мъж ми е в командировка, имай милост 
какво ли съм се заоплаквала все едно,че само аз съм така,ама друго си е да помрънкаш!

ужас

Ние сме при мама за няколко дни,докато не ни сменят вратата на спалнята. Че имаме нужда да се заключва (все пак живея с нахално свеки,а сега и нейната мама дойде)
Сега до Пловдивските мами.Калина ми писа за снимките,дали ще се съберем желаещи,защото в неделя ще може да снима. Но утре задължително трябва да и звънна. Моля ви пишете.
Аз виждам два гълъба. Сафо, не ни мъчи кажи какво е нарисувано.
, върши чудеса. На мен много ми помогна за главоболието, а и тонизира.