Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Сафо,ми на мен ми се виждат някакви Фтици newsm78

... и на мен така newsm78

Търся предпоследния брой на 168 часа, от 07.11 (мисля че е), имало статия за ваксинките. Много моля някой ако открие статията, да свирка.  bouquet

# 376
Здравейте, милички!
Честити месечинки  bouquet!
Честито на всички рожд. на патерици всичко най - найййй  bouquet
Джиджи -честита ти годишнина.Всичко най хубаво на цялото ви семейство  bouquet.Много ми беше интересна историята напомни ми на мойта само където на първото подписване мъжът ми беше в БГ само за 2часа Mr. Green.После правихме още 2сватби Laughing.А колко провалени ooooh!.Бързо възстановяване на барби -Стеличка Praynig.
Аманитка -така по диагонал виждам, че още ви мъчи нослето писах ти преди време  и на лични внимавай с физил.разтвор.Наистина изсушава лигавицата с постоянната му употреба.Колото по малко ровиш в нослето по добре.Мъжът ми винаги се е чудил защо педиатрите толкова го препоръчват да се промива всекидневно нослето като е вредно Naughty.От него знам с първото си дете, че не е хубаво постоянната му употреба.
Ние сме добре, растем все още оправям багажи и не знам къде се намирам.Малко да влезем в час и ще пиша по-вече.Малчо вече е на АМ изцяло.Пие както и преди с кърмата по 80-90мл. не иска по -вече.Началото на декември ще захранвам, че ни чака път и за Нова година.Във връзка с това ...
Честито захранване на Ру и куклата на Цветен прашец, а ако има и др.бебчета честито Laughing
Като ви изчета ще пиша пак.
Спирам,  викат ме да излизаме.
Гуш от нас Hug

# 377
И ние имаме плешивко по тила Laughing
Сафо,аз виждам едно птиче,една риба и един...голям Joy Joy Joy

# 378
Аз виждам риба, птичка, която обаче има опашка като катерица и се мъчи да се качи на големия...  Joy

Да ви кажа днес събрах очите на едни мами като казах , че още не сме захранени.... Едната беше с 9 месечно бебе и сподели, че си му давала от малък прясно мляко... Ний тука наистина сме като секта - щото масово май мамите си захранват както дойде.

# 379
  • София
Привет  Hug

Охх, Аманиткее, нашите момчета милост нямат. Вас нос ви мъчи, нас уши (а покрай тях и носа  ooooh!). А дано се свърши скоро, да се оправят бебоците и да не се повтарят тези проблеми.
Мамбс, ужасно е! Дано е нещо краткотрайно Praynig Ние от два дни сме същите. Не знам от болестта ли е, от ушите ли, корем ли го боли...а май се оказва, че и зъби го мъчат  ooooh! Сега му "спретнах" бърз масаж на венците, че иначе всичко в устата си слага и да видиш как се успокои и заспа, а днес на два пъти бяха зерски истерии преди заспиване и то бяхме навън.
Джиджи   Hug, милата Стелличка. Дано бързо се отървете от тези гадости. Гледката обаче си е заслужавала  Peace
Джил, аз за туй не спирам Лецитина за нищо на света! Стискам палци Инето да помогне.
Сафо   #Crazy, ама душа, ама какво са тези работи дет ни показваш...ми недей така, със слабо сърце съм, а и мъж ми е в командировка, имай милост  Joy
Аз имам едно НОИ питане. Видях, че са ми изплатили първите парички по линия "майчинство". Е те не трябва ли да са малко повечко от тези по болничен, които се изплащат? Нели, ако не бъркам ти беше много в час с тези неща. Дали ще хелпнеш?
И още нещичко да питам. При никнене на зъби дали е възможно бебса хем да иска да яде, хем да се дърпа, хем да иска нон стоп нещо да смуче-суче?

# 380
  • Русе
Здравейте момичета   bouquet

Днес най-сетне се разходихме с новата количка и съм много щастлива от покупката си.Страшно лекичка,маневрена и "катери"стапалата.А малечко е като царче вътре.

дейзи$  - добре завърнала се  Hug

И ние си имаме плеши от зад на тила,но то си е нормално това.

# 381
  • София
Аманитка, ама голямо сладурче този Габко, пу-пу. Такъв кротък, нежет и спокоен мъж изглежда май ще имате проблеми с мацките.
Сърничка и вие двете сте много хубави. И само какъв чорапогащник имате. Всъщност какъв размер е, че аз поръчах от Некст едни за 12-18 м.
Сафо, ама защо ми разбъркваш така мозъка. Виждам разни "неприлични" неща, едни големи топки, едни дето почват с буквичката "х", други с буквичката "ц" и накрая и едни Фтици, дето вика Миласара.
Дейзи благодаря за поздравите за захранването на моята лакомница. Хайде чакаме да разказваш приятни неща.
Моята мома се върна ужасно кисела от парка, баба й вика, че не е млъкнала, изяла си млякото един час преди часа за хранене и тук продължи, а гледам спи й се, но дакато не изяде още 60 мл. и не стигна до поредната истерия не заспа. Днес пак какво количество мляко ще е изяла не ми се мисли. Сега спи, като се събуди ако не е такъв киселяк ще й щракна плешивата глава. hahaha
Оф Фелисити дано наистина да минава бързо този период.
Деси дес, честито ти добро попадение.
П.П. Ей гледам коледната ми лентичка останали са само 5 седмици до Коледа (старата я смених този "работи"  Laughing)

# 382
Здравейте!
Маи се заформят доста неспокойни бебчовци!
Не съм предполагала,че няма да имам време да отида до VC-то  smile3550
Не знам как е при вас,но Кирил е....сам хич не стои,а нощес се буди понякога през 15 мин.Имам чувството,че тоя човек няма да се научи да спи  Cry какво ли съм се заоплаквала все едно,че само аз съм така,ама друго си е да помрънкаш!
Бързо да оздравяват бебовците и спокойна нощ!

bouquet

# 383
  • Видин
Аманитка, ама голямо сладурче този Габко, пу-пу. Такъв кротък, нежет и спокоен мъж изглежда май ще имате проблеми с мацките.
Що ние да имаме проблеми с тях? Mr. Green Те ще имат проблеми с него  ooooh! Joy
Баща му каза, че още следващото лято ще почне да ходи с него на кафе, за да "закача" каките  Joy ужас
Сафо, и аз видях голямото.......нещо! И една чайка, а другите неща не знам какви са - със слабо въображение съм била винаги  Peace
Дейзи, тотално се обърках вече!С ФР не може, с аспиратори не може.Ама той като не може да диша и яде нали все някак трябва да му помогна  newsm78
Оф, нашия татко е на РД на шефчето и ще закъснее.А така имам нужда от помощ, цепи ме главата и бебко е кисел  Tired

# 384
  • USA

Сафо,аз виждам едно птиче,една риба и един...голям Joy Joy Joy

И при мен така се вижда.  Joy

# 385
Добър вечер момичета. Hug Ние сме при мама за няколко дни,докато не ни сменят вратата на спалнята. Че имаме нужда да се заключва (все пак живея с нахално свеки,а сега и нейната мама дойде) Sick Сега до Пловдивските мами.Калина ми писа за снимките,дали ще се съберем желаещи,защото в неделя ще може да снима. Но утре задължително трябва да и звънна. Моля ви пишете.

# 386
  • Видин
Лили, и ще се заключвате в спалнята ли? Shocked явно тая жена е кофти

# 387
  • Велико Търново
Лили,наистина неприятно. Аз имам 3 свекита - майка му и двете му баби, и въпреки, че и трите са с характер, басма не цепя и си казвам всичко както е, това те и съветвам, ама явно не помага, щом до ключалки опирате.

# 388
  • София
Ей, момичета, разбихте ме. Къде ги видяхте тези ц..... и х.. -не знам.  smile3532 smile3501 Аз виждам два гълъба. Сафо, не ни мъчи кажи какво е нарисувано.
Дейзи, добре дошла.
Аманитка, за главоболието си вземи чай от Ройбос. Някоя мама тук ми го беше препоръчала  smile3525, върши чудеса. На мен много ми помогна за главоболието, а и тонизира.
Цветен прашец, моето си е кремче - в тубичка от 50 мл., но предполагам, че и това ще ти помогне. Hug
И на Анди има един кръг без коса отзад на темето, предполагам от лежането, голям е смешко. smile3533
Хайде викат ме!

# 389
проблема  сега е бабата,тя ще има да кисне постоянно в стаята и при всеки плач на малката да търчи и да пита  за какво реве детето. Това няма да го понеса.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт