Юлски бебета и мами - тема 16

• 22 064
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Кейт - на мен работодателя ми ми даде пълния пакет документи още като родих, попълних ги и му ги върнах. От там нататъка е тяхна грижа, така поне мисля. В тази връзка вчера ми беяха преведени парите.
Мамб, Цветен прашец - този номер с рев и заспиване май взе да става универсален. И при нас е така от няколко дни. Дано мине този период. Спомням си, че в началото на втория месец имаше пак такъв период. Продължи два три дни, дано е сега да е така.

# 361
  • София
Кейт, вече е от 135 до 410 дни.Ами счетоводството не ти ли казаха, че трябва да се подаде тази декларация. Ако не я попълниш и предадеш няма да почнатда ти плащат майчинството

# 362
Привет и от нас, преди малко станахме, че снощи бяхме с бебока на гости при приятели и си легнахме в 4:30  Shocked А това детенце не щя да спи, искаше все при нас да седи и да гледа и да се смее ужас направо, с 300 зора в 24ч. я приспах на гостито  Crazy

# 363
, ами така де, да не вземе нещо да изпусне детето Laughing
Драга, то си беше смешно ooooh! Laughing, дори го има документирано Wink Няма да мога да дойда на срещата, но не поради гъбите на Стелла - в нищо не сме ограничени заради тях Peace, просто ще имам гости след малко Wink
А4, от нищото се появиха! Вечерта си легна с чисто и гладко дупе както винаги досега и на струтринта беше изрината.
Сафо, обривът не е много голям, но не е и малък. Имам пълно доверие на дерматолога (изпитана е от мен и мъжа ми) и смятам да й се доверя и за Стелла Peace
Вики, от доста отдавна частично практикувам ЕБХ - почти винаги улавям акитата.
Медула, ами че голямо момиче е, след два дни става на 5 месеца, как може още да я държа с памперс не знам Joy
Мамб, виждам пак сте в приключение ooooh!

# 364
Надявам се, че ме разбирате какво искам да кажа, толкова ми е приятно да си „бъбрим” с всички вас, че не ми се иска заради някакво недоразумение да ви загубя като активни събеседници. Ценни сте ми.  Hug

Леле, Цветен прашец, ако съм те засегнала случайно - моля за извинение  Hug  Нали в спора се ражда истината? Аз никога не съм приемала споровете лично и винаги съм уважавала всяко едно мнение, особено различните, щом е поднесено без агресивен тон. За мое голямо съжаление повечето неща за продължителната хрема при бебета ги знам от собствен опит, затова и на Аманита съм и писала на лични. Иначе имам обяснение за "солта" в носа на Габко, но няма нужда да се правим на книжни плъхове и да се замеряме с ненужна информация.

Мамбинка, или ще станат добрички, или вие ще свикнете  Mr. Green

Аманитка, ти си родител и е нормално да се притесняваш, продължавай да споделяш, пък ние ще даваме идеи, не се знае откъде ще излезе решението на проблема ви.  Hug Аз когато родих Лили толкова бях спечена, че когато тя вдигнеше, аз започвах да повръщам. Мъжът ми не знаеше леген ли да ми носи или на детето лекарства да дава. Пък да не ви казвам как я бях завела при педиатърката защото отзад на главичката косата й беше опадала от лежането. Реших, че е болна от алопеция  ooooh! Добре, че личната ми е приятелка и само се посмя за моя сметка, ако беше някой друг сигурно щеше да ме обяви за луда и да ме изгони.

# 365
  • Canada
Safo, то май всички сме били така първия път... Някои и втория... Wink

# 366
Че някой втория са по-зле и от първия Grinning

# 367
  • София
Сафо в никакъв случай не се чувствам засегната, помислих си точно обратното и понеже съм привърженик на добрия тон исках да ви кажа, че не съм имала "зла умисъл". Добре, че сподели за притесненията ти за алопецията, защото и аз на Кати от едно известно време й се вглеждам в един кръгъл олисял участък отзад на главичката. Изглежда направо като дупка без коса и понеже вече дълго време си седи така започнах да премятам разни възможности. Аз пък се замислих за рахит защото някъде бях чела, че в някаква крайна фаза на рахита се получавало опадване на косата в теменната област. Щом казваш обаче, че и при вас се е случвало явно си е от нормалната смяна на косата, просто там е по-силно изразена. Сега е на разходка с баба си, но като се върне ще я щракна да ви покажа плешивото ни теме.  Laughing

# 368
Карелия, Тан, при вас е друго  Hug Аз си бях такава смотана докато Лили не стана на 5 г. Когато забременях отново, мъжът ми изпадна в паника, вика: "Ако пак се повредиш така, както първия път, се развеждам с теб."

Дайте сега да ви проверя подсъзнанието, че мен ме изкараха с изкривено такова. Какво виждате на тази картина /снимката е смотана, ама аз такива ги правя щото членувам в кръжока "Ръцете ми пречат"/. Ето я снимката на картината: http://safo.snimka.bg/other/razni.149781.16041737.big

Цветен прашец, и на Михаил сега му опада косата на кръгче, ама вече знаааам  Laughing Като пипнеш с ръка отдолу нагоре ще усетиш новата косичка - като мъжка брада боцка.

# 369
Здравейте и от нас  Hug
Днес ме домързя да излизам навън, въпреки хубавото време, но снощи след като приспах Поли и баща й  Grinning излизаме малко с една приятелка, та сега пак сън ми липсва.
cveten_prashec, виждала съм няколко бебета с плешиви участъци и то точно на темето както казваш, всичко им е ок, просто окапва бебешката коса понякога само в някои участъци  Peace
djidji, дано бързо да мине обрива с мазилата, знам колко е неприятно, аз сумати време се борех с нашето дупе, все зачервено, подсечено, докато не опаднах на свестен дерматолог и се оказа, че не са гъбички и с едно мазило сме на 6 вече Simple Smile
Аманита, надявам се да помогне неизползването на аспиратори и да поотшуми вече това носле при вас, че звучи наистина мъчително за двама ви.
Една снимка и аз да кача най накрая актуална, хич не съм по качването на снимки  Crazy
http://julskimami.snimka.bg/baby/bebencata-ni-na-4-ri-meseca.435155.16042406

# 370
Ами, САфо, то май не трябва да ти е изкривено подсъзнанието, зада видиш очевидното. Интересно ми е автора какво си е мислил, че рисува?  Simple Smile

# 371
мацки,набързо само да кажа...
в пловдив някой ще снимам ли?моля пишете ми ЛС.

# 372
Чета , че за олисяването на косичките на бебоците пишете.
Да се отчета и аз по темата : Йоана и тя има олисяло кръгче на темето отзад , но вече от едно известно време и расте коса там , забелязвма обаче , че е по светла от останалата. Laughing Да по бабешки дивитини това е признак за рахит/ и за съм го чела някъде , но не би/ Laughing но това не е така всъщност. Отдавна в Европа това не е достоверен прицнак за рахит. Пиша за това , защото тук малоумните лекари по този признак и по други , които впоследствие се оказаха неверни , казаха , че Йоана има начален рахит. После пък се оказа , че няма , но това олисялото ги притеснявало моля ви се. Направо съм се отказала от лекарското съсловие тук.  ooooh! Но това е една друга тема...
А иначе за притесненията около децата ... с Борис такива изцепки съм имала... Mr. Green
Ужас , но пък и много научих де, сега някак повече сякаш имам поглед , но това не ми пречи да се вкарвам във някой интересен филм. Mr. Green
Те хубаво са казали хората "да не ти се случава това , което си мисли майка ти..." ooooh!

# 373
  • София
Че някой втория са по-зле и от първия Grinning
А някои и третия Mr. Green

Марулка,то,дето се вика,май няма да стигнем до пускане на мадамата WinkМисля,че всеки, уважаващ себе си,що-годе нормален кандидат,още като чуе за баща и 3ма братя ще побегне с 300. Twisted Evil
Мамбина,при нас девойката ги прави тези номера.Единственият начин да се успокои и заспи е да я сложа по корем и да я потупвам по памперса Peace
Сафо,ми на мен ми се виждат някакви Фтици newsm78
Джиджи,да преборвате печурките бързо HugПредставям си каква картинка сте били с легенчето Mr. Green

Мойта бръмбарка също е в отбора с алопецията и рахита hahaha

# 374
  • Видин
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet Наистина е трудно да гледаш как детенце се мъчи  Confused
Карелия, водихме го при 2ма УНГ, тази седмица ще идеме и при 3-ти.То не ни остана други вече  Crazy Следващата стъпка вече ще е София...
Одеве като четях за ревящите и истерични деца се сетих какво действа безотказно при нас - мелодията на тази играчка.Взех я от Тойса за 4 евро, но и на върталежката от племенницата ми е същата мелодия - ето видео http://www.youtube.com/watch?v=mE1GRevqz2o - доказано действа винаги! Спира да реве и почва да слуша.Е, ефекта трае докато спре мелодията.Хубавото е, че е на въздух без батерии и т.н.
На видеото се вижда колко много й се кефи на офцата  Heart Eyes
Ох, аз преди малко съм задремала за има-няма 5-10 минути и сега съм като прегазена от товарен влак.Боли ме глава и се чувствам ужасно.В такива случаи е по-добре да не лягам изобщо  ooooh!
И Габ има кръгче опадала коса отзад, ама е от лежането  Peace

Общи условия

Активация на акаунт