Мамб, Цветен прашец - този номер с рев и заспиване май взе да става универсален. И при нас е така от няколко дни. Дано мине този период. Спомням си, че в началото на втория месец имаше пак такъв период. Продължи два три дни, дано е сега да е така.
Няма да мога да дойда на срещата, но не поради гъбите на Стелла - в нищо не сме ограничени заради тях
, просто ще имам гости след малко 

Нали в спора се ражда истината? Аз никога не съм приемала споровете лично и винаги съм уважавала всяко едно мнение, особено различните, щом е поднесено без агресивен тон. За мое голямо съжаление повечето неща за продължителната хрема при бебета ги знам от собствен опит, затова и на Аманита съм и писала на лични. Иначе имам обяснение за "солта" в носа на Габко, но няма нужда да се правим на книжни плъхове и да се замеряме с ненужна информация.
Аз когато родих Лили толкова бях спечена, че когато тя вдигнеше, аз започвах да повръщам. Мъжът ми не знаеше леген ли да ми носи или на детето лекарства да дава. Пък да не ви казвам как я бях завела при педиатърката защото отзад на главичката косата й беше опадала от лежането. Реших, че е болна от алопеция
Добре, че личната ми е приятелка и само се посмя за моя сметка, ако беше някой друг сигурно щеше да ме обяви за луда и да ме изгони.
Аз си бях такава смотана докато Лили не стана на 5 г. Когато забременях отново, мъжът ми изпадна в паника, вика: "Ако пак се повредиш така, както първия път, се развеждам с теб." 
излизаме малко с една приятелка, та сега пак сън ми липсва.

Но това е една друга тема...

Мисля,че всеки, уважаващ себе си,що-годе нормален кандидат,още като чуе за баща и 3ма братя ще побегне с 300. 

Представям си каква картинка сте били с легенчето
Наистина е трудно да гледаш как детенце се мъчи
Следващата стъпка вече ще е София...