Айд наближава, мир и любов повелява – 126та арабска тема

• 45 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
така така,умници такива   Mr. Green

обаче ние не се замисляме днес какви работи НИЕ правим,за да си осигурим добър живот т.е.съпруг:
едни гладуват ,за да са слаби-това е условие за по-голям избор на съпруг;
горят си косата с бои;маски с разни уреди,рязане на стомах,изтичане на мазнини и т.н.знаете;
слагат си силикон!кажете на една китайка от тия с копитата,че за да имаш съпруг от сой трябва да си силиконова и тя ще падне.
 не е ли така?!

# 331
Eее, аз се имам за сравнително толерантна, ама това е просто грозно.  Sick Дори да се помъчи човек за нещо \както се мъчат днес Азис  Mr. Green и други с липосукция\, ама поне резултатат да е наистина естетичен. Макар че и това е много субективно. Както и модата. Кой определя кое е красиво и кое не, кое е модерно и кое не?  newsm78

Кой иска да му пратя файла с интервюто да каже.  Peace

# 332
Амал , давай файла, искам да видя бебка  Embarassed

ооо, Лили, направо не знам как съм излъгала цял кюрд, при положение, че не се вмествам в техния еталон за красота  Laughing  ама както съм тръгнала да не се вмествам и в панталона, може би скоро ще стана близко до идеала  Joy Joy Joy

Деси, ти ли си центъра на Вселената беее, че кога успя да ме изместиш  Mr. Green без бой не се давам

# 333
  • Egypt
Лили, ако се науча да правя обувки в домашни условия, ще е постижението на живота ми  Laughing Те са ми голямата страст, имам колекция от около 200 чифта, повечето като тия от снимката- неносими, сосбено в Египет, че и в Бг.
Чантата все нямам време да я почна, вчера се наканих, а дъщерята изпокрила де що има в нас моливи и химикали и не можах да начертая кройката, ядосах се и оставих всичко. Утре пък ще ходим в Кайро да видя апартамента, дето ще се местим, и пак няма да стане работата с чантата...
Бях чела преди време една статия, мисля в Нешънъл Джиографик беше, за тия умишлено причинени деформации, считащи се за особен белег на красота при различни народи- стъпалата при китайките, при някакви африкански племена пък с метални пластини увеличават височината на шията, всяка година се прибавя по една пластина, и ако се махнат- смърт... Други деформации, май пак при африканци беше, татуирането с вкарване под кожата на оризови зърна, или увеличаването на меката част на ухото посредством постепенното разширяване на дупката с увеличаващи диаметъра си обеци и т. н. Но съм съгласна с Лилито- силиконът в бюста или устните по различна работа ли е. Просто всичко е въпрос на гледна точка.
Амал, искам и аз да видя интервято, ако нямаш против  Peace

Лили, трябва да се центрова машината, затова прави така конеца, дай я на някой майстор, ако ли не, ще ти пиша на лични за марките и моделите, които са добри в домашни условия. То има много коментари по темата в шивашкия форум тука, в бг мама.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:07 от faima

# 334
Ето линк:

http://www.youtube.com/watch?v=kieRDYXfOyE

Малко се позабърках с кафето там, ама карай... Mr. Green

# 335
3дарвейте арабелки   bouquet Hug

Днес мнооого сте писали - много на бързо ви про4еотх, но да кажа за китайките, имах съседка, която винаги ми се оплакваше, 4е не влиза в техните представи за красота / беше 170 см, с 39 номер обувки, доста слаби4ка, но все пак заради ръстта по/голяма от останалите китай4ета... Та тя ме светна, 4е  за техните разбирания колкото си по/дребна, толкова си по/хубава.  Crazy Така, 4е лили е донякъде права, това е просто един много по-разли4ен критерий за красота. Но целта в никакъв слу4ай не оправдава средствата.  Naughty (дори не помислям да отворя снимките, предтсавям си колко са ужасни  Cry)

Амал, и аз бих искала да видя интерв'то  Blush
Едит, докато пиша, ве4е си го пуснала, мерси   bouquet
И още един Едит, прекрасно семейство сте, и домът ви е много красив и уютен, малкия много хубаво отговори,  а на мен сега ми се припи арабско кафе Crazy

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 17:33 от Айа

# 336
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Амал, невероятно семейство сте.   bouquet. а бебка е толкова сладка, да са ти живи и здрави децата.
Ох, махам се от компа, че малката не ме оставя на мира. Лека нощ

# 337

Деси, ти ли си центъра на Вселената беее, че кога успя да ме изместиш  Mr. Green без бой не се давам

Ами отдавна  бе шило  bowuu bowuu bowuu ,ама така е като четеш по диагонал ,цели описания и квалификации на съфорумки пропускаш  bowuu Mr. Green .Нищо дерзай  Grinning ,на теб мога и да отстъпя титлата  Hug.

амалче за съжаление може би няма да мога да ви видя по 2 причини- виж едната може да се оправи,но бавният нет  #Cussing out ,ама ще се постарая де.

# 338
и на мен запецваше,но го видях клипа!
Амал-чудесно се справихте и с въпросите и с кафето,вие сте семейството с най-красиви очи маша'Алла!
през половината клип показваха Курана обаче :на стената,малкия,големия ...всичко що е на арабски,явно да покажат,че сте муслим,най-накрая зет ми добре им го каза Wink

а за малката е голямо бижу,маша'Алла!!!Много и се радвахме с децата,Кари иска пак да я гледа,а Сара каза,че това е тя,понеже е хубава Laughing

само доктора не схванах какво каза,ама карай.

# 339
ОХ писах писах и докато напиша и изчезна нета. #Cussing out Нищо сега накратко
Амал страхотни сте много красиви деца и мъж  Peace  и ти също!!! Да сте живи и здрави и щастливи винаги заедно.

# 340
Амал, машалла, ще я схрускам малката  Simple Smile май на таткто прили4а, а?
Баткото малко срамежлив май.
Много ти е хубаво джезвето  Sunglasses  ние имаме медно, а твойто като златничко се вижда  Wink

аз кафе не мога да правя  Embarassed  правя нещо де, слагам вода ,кафе и захар да се варят, ама не знам какъв е резултата, не пия  Mr. Green

отивам да чистя мизерия

# 341
Амал, да ви е жива и здрава малката, а и баткото. Дай Боже, всекиму дълъг живот да се радва на децата си,а и те дълго време да имат родителите си за опора.

Да ви кажа честно, това с жената, която не може да си види децата е жалко. Има доста такива случаи, даже един вкара жена си в психиатрия, за да й вземе децата (подкупи психиатрите - та да не отваряме темата кой крив кой прав). Има и обратните случаи... в края на краищата това зависи от възпитанието на човека, а не от етноса или религията му... ако религията беше най-определящия фактор - нямаше да има мюсюлманин, който да си зареже детето или да го отдели от майка му.

Стигнах до извода, че колкото по-малограмотен е даден арабин в България, толкова по-големи проблеми създава. В други случаи пък някои хора са добри майки и бащи на децата си, а в обществото са крадци и мошеници... никога тези неща не са еднозначни. В този форум има толкова много примери, за сплотени семейства - щастливи и уважаващи се. Обаче на фона на репортажа с Амал, колко репортажи и статии за "гадни араби" има. винаги има повече от един аршин.

# 342
Амал, разкошно семейство сте, ерудирани и красиви хора, много ми харесахте Simple Smile. Дъщеричката ти е истинска кукла, а и баткото е много умно дете, личи си Peace. Бъдете все така сплотени и щастливи Hug

# 343
  • Egypt
И аз успях да видя интервюто, малко накъсано, но схванах за какво се говори. Амал, много си слабичка и нежна, децата с тия невероятни очи..., бебка голям бонбон. Малко се подразних и аз от това, дето натъртиха какво има по стените.

# 344
Момичета, много ви благодаря, толкова сте мили. Hug Hug Да висе връща. Аз хич не обичам телевизонните изяви, но като каже половинката.  Flutter Преди години пак бяхме интервюирани, само че в студио.  Rolling Eyes Върви ни на такива неща явно.  Mr. GreenВижте една новина от днес:

Пловдив е шестият най-древен град в света, твърдят английски археолози.
Ранглистата Пловдив дели 6-о място с Фаюм в Египет и Сидон в Ливан. И трите града са създадени през 4000 г. пр.Хр.

Челното място в класацията е за град Йерихон в Палестина, основан през 9000 г. пр.Хр., втори е Библос в Ливан, създаден през 5000 г. пр.Хр., а третото място делят сирийските Алепо и Дамаск, създадени през 4000 г. пр.Хр.

Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 17:59 от amal

Общи условия

Активация на акаунт