Айд наближава, мир и любов повелява – 126та арабска тема

• 45 006
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
я да ви пусна поредната щуротия от модния свят: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2633151
и едно уточнение - за градовете, става въпрос за най-древните все още съществуващи градове, с непрекъснато обитаване.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 18:39 от hadil

# 346
АМАЛ -ке.. и аз ви зърнах. Да ти кажа сега ми се стори още по хубава , без да  скромничиш.... Не си и слаба според мен, добре си ...просто си висока.  Мъжа ти  голям  убавец и той  ! А за децата кво да кажа при такива родители... Малката бонбона направо е за изяждане.  Лили хубаво ви определи за сем. с най красивите очи Peace

# 347
Пловдив е шестият най-древен град в света, твърдят английски археолози.
Ранглистата Пловдив дели 6-о място с Фаюм в Египет и Сидон в Ливан. И трите града са създадени през 4000 г. пр.Хр.
Челното място в класацията е за град Йерихон в Палестина, основан през 9000 г. пр.Хр., втори е Библос в Ливан, създаден през 5000 г. пр.Хр., а третото място делят сирийските Алепо и Дамаск, създадени през 4000 г. пр.Хр.
4естито на вси4ки майни...така де, пловди4анки  Heart Eyes Mr. Green 6-то място определено е много претсижно  Peace

Това ме подсеща да задам една много лесна загадка - в коя друга класация (освен в тази) е на първо място Йерихон?

Амал
, а половинката ти  дали е у4аствала пред камарата и в някой сирийски филм, моята половинка поне е доста убедена, Crazy 4е го е виждала...Но като го знам колко е разсеян, нищо 4удно да се бърка  Whistling

Ние и двамата сме болни, той с температура, аз уж нямам, но се 4уствам като изстискан лимон  Sad  Outta Joint

Приятен уикенд на вси4ки  Hug  bouquet Hug

# 348
Как сте кръвопийките ?(вчера в супермаркета гледах едни метли с дълги дръжки такива(подходящи за летене) и ми стана смешно) .

ха,Бг град а не падне по-долу от Ег  Twisted Evil
сега ще му кажа на моя арабски вампир като си дойде  Naughty Twisted Evil
все се майтапи той с Родината България:казва,че всички бг се побираме в неговия град и има място и за един Дубай Crossing Arms

Фаима-нямате ли мол във вашия град?Тактиката с високи обувки в Ег е:мъжа спира на входа и ти влизаш директно в колата,после те сваля на главния вход на мола и съответно те прибира след разходката Laughing иначе има възможност да си счупиш краката.Само два пъти обувах моите любими нови сандали с 15 см ток там Tired Хосни М. лепи плочки само за Барак О.  Crossing Arms

Шилан-на теб пък кой то разхвърля newsm78

Амал-всичко си казвай дето Айа пита Naughty иначе на камера изглеждаш добре ,маша'Алла,обаче казват,че на запис се вдигат по 4 кг.Така ли е?

а това с таралежчетата Парис Хилтън ли го внесе?!
в гащите да си ги слагат не е ли модерно  Whistling

# 349
  • София
Помирисах загадка... Mr. Green
Айа, Йерихон е градът, намиращ се най-ниско под морското равнище в света  Peace Това ли имаше предвид като втора класация, която градът оглавява? Thinking
Амал, страхотни сте всички!  bouquet
Бягам....После пак ще се включа. Wink

# 350
лиле не бъди стисната  Crossing Arms веданга ни обзаведи с по една метла   bowuu hahaha

ая аз още навремето и казах на Амал ,че мъжа и прилича на един актьор,но не се сещам името му.Отдавна не се е снимал,обаче скоро даваха сериал с негово участие-Кахл аюн

Тук тази година си има истинска зима,е сняг не е завалял ,но вали дъжд,духа вятър и е студено.

Забравих да ви разкажа какъв разговор водихме в един магазин ,влизаме аз и една приятелка,тя си избира каквото ще купува и продавачът на около 60 години ,я пита от къде сме,понеже си говорихме на бг.Тя му отговаря и той започва ,че знае ,че в БГ има много македонци-,който обаче са подтискани от наша държава  Crazy Crazy Crazy ,аз обаче го започнах с малко наша история и явно го стреснах защото веданга се отказа от спора  Mr. Green.

# 351
Нсе, точно тази класация имах предвид.
Намира се 250 м под морското ниво... Crazy Аз като планинско чедо не искам и да помисля как ще се чустват ушите ми на това налягане, толкова са чуствителни.   Whistling

Вещичке, май точно за този актьор става дума Приликата трябва да е наистина голяма.  Thinking 

# 352
Здравейте !

Тйъ като със семейството ми планираме да отпочинем за 1 седмица в Дубай та реших да Би попитам дали си имате на представа как са цените там. Има предвид колко скъп град е? Каква сума да си приготвим горе долу?

Благодаря Ви предварително!!!

# 353

честит рожден ден Натали.Снеже нека да расте все така ,красива,умна и щастлива

# 354
Привет, Мривет.  Hug

Снеже, да ти е жива и здрава Натали, да расте все така мила и красива.

Не сте писали отдавна.

Вещице, успя ли да го гледаш, ако не да ти го пратя по е-майл.  Hug Таман щях да питам защо Снежка не е писала отдавна, ти има ли как да й се обадиш?  newsm78

Айа, явно е така с тази прилика, ама дайте да го видя и аз актьора де, дето се прави на мъжа ми.  Mr. Green Mr. Green

НСЕ
, бива си те в отговорите на загадки.  Hug Hug

Лилсън, Хари
  Hug Hug Hug

# 355
Здравейте !

Тйъ като със семейството ми планираме да отпочинем за 1 седмица в Дубай та реших да Би попитам дали си имате на представа как са цените там. Има предвид колко скъп град е? Каква сума да си приготвим горе долу?

Благодаря Ви предварително!!!

Зависи какво ще пазарувате и в какво количество.Има и евтини и скъпи места в Дубай.Като цяло е скъп град,такситата са скъпи,но вече има метро.Средна сметка за обяд в обикновен арабски ресторант е към $50 за двама възрастни и две деца.
Едно хубаво кафе е $5+ ,наема на лека кола започва от $48 на ден.Сафари с всички екстри започва от $44,вечеря на кораб пак токова на човек.
Приятно прекарвене,в момента вали дъжд в Дубай и околията.И то силно.

Много обичам такова време,няма слънце,няма пек и прах  Grinning

Вещицата-ние само внасяме от Сирия,не изнасяме Mr. Green

# 356
Wather Lily мерси за отговора Значи общо взето са като при нас във Финландия цените...само времето е по-различно там дъжд, а тук сняг.

И за Вас дами ако ви е доскучало за сняг.
http://syksy.net/kuvia/lunta.jpg

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 01:26 от Дивиана

# 357
снеже честит рожден ден и от мен на натали да ви е жива и здрава много да ви слуша. пожелавам и едно безгрижно детство.                                                                                                               

# 358
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСАТА НАТАЛИ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА ДА РАВДА МАМА И ТАТИ   bouquet  bouquet Hug

# 359
4естит Рожден ден  newsm59 и най–хубавите подаръци за Натали  Gift

Мерси за снежната по4ерпка, макар и само на снимка... И да изкарате една незабравима ваканция в Дубай  Peace 

Ние сме още леко болни, седим на топло вкъщи, пием 4ай и  аз се опитвам да събера и преведа разни статии, видеота и документи, инспирирана от една презентация, която гледах наскоро в youtube. Дано ми се запази ентусиазма само, че като типичен Близнак все нарамвам много дини под мишница, и понякога изпускам една–две... Ох, малко объркано май се изразих  ooooh! Whistling Flutter

Шилан да не е отишла наистина на Спа в Сирииско, никаква я няма цял уикенд  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт