Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво символизира петата картина?
Какво представлява празникът Аид ал-Адха и как се отбелязва?
Какво представлява тажина и как се приготвя?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво символизира петата картина?
Петтата картина символизира палестинските бежанци. Жената на картината е облечена в традиционно облекло, което показва нейния произход. Тя прегръща маслиново дърво, което е символ на мир и единство в региона. От другата страна на картината се вижда багер и деца, които се опитват да го спрат. Това представлява борбата на палестинците за тяхната земя и усилията им да я защитят от разрушение.
-
Какво представлява празникът Аид ал-Адха и как се отбелязва?
Празникът Айд ал-Адха е свързан с жертвоприношение и се отбелязва от мюсюлмани. В този ден се избира агне в добро здравословно състояние, което се заколва след празничната молитва. След това месото се разделя на три части: една трета за садака (благотворителност), втора за семейно събиране и трета за съхранение. Този празник включва специфични обичаи и традиции, като например участието на цялото семейство в процеса на клане и обработване на животното.
-
Какво представлява тажина и как се приготвя?
-
Какво означава „фитна“ в контекста на разговор?
-
Какво е значението на „гхеба“ в ислямската религия?
Гардероба го завръзвам с връзка от обувки, че го отварят и влачат чорапи, гащи, потници и кърпи из цялата стая. А когато се прибираш вечер и едновременно с теб пристингне по някой гост, не те кефи да ти гледа гащите 
А на всичко отгоре,в петък в/у крака на големият ми син паднала греда,която го ударила по ахилесовата пета.А г-жата по физическо го накарала да играе с подут крак
А бебка ми идваше да я схрускам,много е сладка,пу-пу да не и е уроки.
Да няма валериан някъде у вас 
много перипети наистина..
отдавна не се бях смяла така.
Имай вяра и всичко ще се нареди. Убедила съм се, Господ раздава справедливост на завистливците по най-неочаквания начин. 
-дори си се разхубавила от майчинството 
-не,че ми пречи-то тя се присеща само в трудни моменти-като и се спиили е болна
сапуна не го закачат. Обаче като някой се къпе, влизат в банята , и направо застават близо до душа , за да ги пръска
а после лягат на нагорещените от врялата вода плочки и правят сауна
и се боядисвам, че съм доста побеляла. но то ми е наследствено, от баща ми.
. А при положение, че арабите са си неустоими, ако са и вампири... Горките ние.

пък и то като наидва много народ, няма място за всички на масата
аз не се катеря по масата и шкафовете