2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 523
  • 833
  •   1
Отговори
# 225
А обезболяващи не давате ли? В смисъл- не са ли ви предписани?

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 10:43 от monda

# 226
не нищо не са ни преписвали

# 227
идеята за да дойде и журналист с нас е чудесна но няма кои да дойди разходите са доста

# 228
не нищо не са ни преписвали
e като казвате, че детето плаче от болки и не може да спи- какво ви казват? Shocked

# 229
  • София
Мила майчице, послушай съветите, които са ти дали Лени и Персона. Според мен тук въобще никой не е и приложил нужното лечение. Поемете отговорността пред детето си да не бъдете пасивни ( може би това звучи ужасно и съжалявам за това, дано не съм права) и да предприемете постъпки да проучите всички възможности.
Парите са най-малкия проблем - ще се съберат толкова, колкото е необходимо!

# 230
всеки мисли че е от стрес,или че е сънувал нещо,но да писка и да се свива това е болка

# 231
няма как да ви изпратя клипчето което му направих ме една вечер за да видете какво прави,има една жена която е регистрирана тук видяхме се с нея защото и тя е от Петрич показах и всичко

# 232
всеки мисли че е от стрес,или че е сънувал нещо,но да писка и да се свива това е болка
Toва е абсолютно несериозно. От стрес и сън човек не се свива от болки..Вие на контролен преглед ще отидете ли преди да тръгнете? Виждам,че според епикризата на 30ти трябва да сте на контролен преглед.

# 233
на Кирчо са му направени 3 химиотерапии и една операция,говорила съм с с лекари и с лечители които ми казаха че е малък и няма да може да издържи 4химиотерапия

# 234
  Мама на Кирчо,а какво е становището на проф.Бранков?

# 235
няма да има смисъл,тук като потърсиш информация за детето си не ти  я дават само като им дадеш подарък и пари тогава научаваш нещо

# 236
той него е лекувал,макар че ако бяха ми казали да избера екип щях да избера него

# 237
Не винаги е така,а и сега вашия случай има гласност,така че едва ли някой би посмял да злоупотреби с мъката ви.мама на Кирчо,най-важното е да прогониш тези черни мисли и да си представяш сина си как си играе и как расте.

# 238
Благодаря на всички за подкрепата

# 239
Проф.Бранков има профил тук,защо не се обърнеш към него,просто още едно мнение и при това много комппетентно?

Общи условия

Активация на акаунт