2-годишният Кирчо вече е звездичка!

• 78 529
  • 833
  •   1
Отговори
# 210
знаете ли колко боли когато детето ти писка и се свива от болка а ти да не можеш да му помогнеш всяка вечер съм така,и пак искам да ви благодаря  Cry

# 211
Мама на Кирчо: ако ти кажа,че знам- няма да е вярно, но ти съчувствам и ше се моля този кошмар да свърши по-скоро и да настъпи така чаканото подобрение. Малко остана- след няколко дни заминавате
Като ти гледам ника - дали Кирчо няма рожден ден на 29 ноември?“

# 212
ох, милата майка и милото дете! Само ти знаеш какво ти е!!! Моля се да имате късмет и много здраве.
Да, Кирчо има рожден ден на 29 ноември!

# 213
всяка вечер си мисля дали Кирчо ще има втори рожден ден,дали ще можем да украсим заедно поне една елхата,а когато пред очите ми се мярка малък детски ковчег и не мога да мигна,знам че има много майки загубили децата си но продължават напред аз несъм толкова силна като тях няма да издържа без него

# 214
 Tired

здравият разум не ми дава да вярвам на предложеното 'лечение', обстоятелствата около този 'доктор' са много силно съмнителни, но с цялото си сърце се надявам за успешен край, заради Кирчо и семейството му  Praynig

Мама на Кирчо: вие владеете ли/разбирате ли английски? Ще има ли кой да ви превежда? Как ще се разберете с проф Уокър? Искайте обяснение и записвайте всички процедури, които се правят на детето! Това може да се окаже изключително важно

ето и клиниката
http://www.medical-intuition-evaluations.com/doctors.html

за тези, които владеят английски
http://www.medical-intuition-evaluations.com/images/BioResMed-Intro.pdf

който има връзки в БГ телевизията: дали има предаване и телевизия, която може да си позволи да следи случая отблизо и да се запознае с този 'доктор', докато лекува Кирчо. Някой разтропан журналист да направи интервюта, да иде на място, да огледа клиниката, да се срещне с 'излекувани', да направи 'разследване' с две думи. Ако лечението помогне на Кирчо - ще е сензация. Ако не помогне -ще има нужда да се подведе под някаква отговорност и да се даде гласност ако не на професора, то поне на тези, които са го довели в България.

Притеснява ме, че обикаля страна точно като нашата, без сила за защита на гражданите си зад граница, и поства постери точно пред Пирогов, както и масираната 'статио-реклама' по вестниците в страната.
Притеснява ме, че взима хиляди долари за нещо, което не би трябвало да струва много пари
Притеснява ме наивистичното обяснение за прокуждането му от САЩ. Ядосал бил някакъв онколог  Rolling Eyes
Притеснява ме, че е отишъл в Мексико, държава известна с корупция и привички, подобни на нашата  Rolling Eyes, където безнаказано може да си шарлатанства. Защо не е отишъл в Канада, Европа?
много други въпроси имам, все риторични, и ако този човек се подиграе с надеждите на това семейство ще ми се ще лично да отида и да му извия врата!

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 00:35 от Лeни

# 215
не зная английски на 26 в 6,55ние самолета там ще има и други българи които отиват до професора а и в Мексико има жена която говори английски тя ще ни превежда

# 216
В България го е довела жена, излекувана от него. Приятелка на Силвия Кацарова е, защото четох нейно изказване, че знае какво е било състоянието на приятелката и, и след като се е върнала излекувана тук е решила да застане зад кампанията  и за популяризиране на тази клиника и методите на лечение на професора.
Цитат
Жана Иванова. Българката от 20 години живее със семейството си в Америка. Тя е мениджър на Васил Найденов, Силвия Кацарова, Теди и някои от най-големите ни певци и е организирала серия от концерти отвъд океана. В края на 2007-а започват леките й здравословни проблеми. Тъй като е ангажирана с голям проект и няма време за себе си, отива на лекар през 2008 г., но не си прави пълни изследвания. Продължава да работи, връща се в България и кани родителите си да йгостуват в Америка. Оказа се, че от 16 години чакам този миг, а болките ми станаха толкова силни, че два месеца не можех да стана от леглото, споделя Жана. Диагнозата й е страшна: рак на дебелото черво с разсейки в черния дроб. Оперират я, но я предупреждават, че не й остава живот повече от половин година. Предстои <210> химиотерапия. В този момент научава за д-р Уокър и заминава за клиниката му в Мексико.

# 217
който има връзки в БГ телевизията: дали има предаване и телевизия, която може да си позволи да следи случая отблизо и да се запознае с този 'доктор', докато лекува Кирчо. Някой разтропан журналист да направи интервюта, да иде на място, да огледа клиниката, да се срещне с 'излекувани', да направи 'разследване' с две думи. Ако лечението помогне на Кирчо - ще е сензация. Ако не помогне -ще има нужда да се подведе под някаква отговорност и да се даде гласност ако не на професора, то поне на тези, които са го довели в България.

Притеснява ме, че обикаля страна точно като нашата, без сила за защита на гражданите си зад граница, и поства постери точно пред Пирогов, както и масираната 'статио-реклама' по вестниците в страната.
Притеснява ме, че взима хиляди долари за нещо, което не би трябвало да струва много пари
Притеснява ме наивистичното обяснение за прокуждането му от САЩ. Ядосал бил някакъв онколог  Rolling Eyes
Притеснява ме, че е отишъл в Мексико, държава известна с корупция и привички, подобни на нашата  Rolling Eyes, където безнаказано може да си шарлатанства. Защо не е отишъл в Канада, Европа?
много други въпроси имам, все риторични, и ако този човек се подиграе с надеждите на това семейство ще ми се ще лично да отида и да му извия врата!

Лeни, напълно споделям притесненията Ви и цял ден мисля за това.

От друга страна, не искам да предизвиквам несигурност у родителите на Кирчо, щом вече са взели това решение, но и не ми се иска да заминават, без да са взели някакви предпазни мерки.

Затова имам следните предложения:

*В Мексико семейството да намери начин да има постоянна връзка (телефон, интернет) с приятели в България, владеещи английски, по възможност и с лекар, запознат със състоянието на Кирчо;
*Нека да уточнят с Дейвид Уокър още в самото начало, че имат право да прекъснат провежданото лечение във всеки един момент, ако имат съмнения в ефективността му;
*Проучете предварително полетите от Мексико до България, за да можете да се върнете по всяко време;
*Нека хората, организиращи кампанията, да потърсят и предоставят информация за нормалните конвенционални болници в близост до лечебния център на Дейвид Уокър, ако се наложи хоспитализация;
*Нека родителите в следващите дни да се срещнат с лекуващите лекари на Кирчо и да обсъдят с тях обезболяваща терапия за периода на престоя му в Мексико (8-10 седмици са много време). Също, ако Кирчо приема някакви други лекарства, си ги осигурете преди заминаването. Проучете и как стои въпросът с пренасянето на подобни медикаменти (като опиоидни аналгетици), за да нямате проблем с авиокомпанията;
*Алтернативни лечители като Дейвид Уокър често настояват да се прекрати обезболяващата терапия по време на техните процедури. Ако родителите чувстват, че детето има силни болки, нека не се колебаят да му дават обезболяващи - комфортът на детето е най-важен;
*Както предложи Лeни, изисквайте подробно описание на провежданите процедури в писмен вид с подписа на Дейвид Уокър.
Също внимавайте какво подписвате;
*Идеята за журналиста също е хубава.

Ако останалите потребители имат още идеи, нека да ги споделят с родителите на Кирчо.

Мама на Кирчо, обсъждате ли с някого други възможности за продължаване на лечението на Кирчо, за да имате резервен вариант?

Пожелавам много сила на Вас и съпруга Ви и дано Кирчо оздравее! Детето Ви има нужда от вас и от вашите разумни решения.

P.S. Mamma, благодаря за отговора!

P.P.S. Нека не цитираме анекдотични случаи от пресата, за които няма никакви обективни доказателства, при положение, че беше посочена и противоположна информация, а да се опитаме да бъдем полезни на родителите и да се погрижим за максималната сигурност на детето.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 02:26 от Persona

# 218
Монда, точно това, което цитираш, е това, което имам предвид под 'масирана статиореклама'.
Спомням си подобно явление в началото на 90тте, когато беше бумът на гостуващите екстрасенси от Русия. Описват се 'чудеса', вмятат се уж известни имена, само и само да се подлъжат повече хора. Човешкият мозък все още не може да повярва, че някой може да си прави гаргара с цената на здравето му.

Вторият линк, който пуснах описва подробно (но не достатъчно) 7те стъпки на приложената 'терапия'. Аз не мога да кажа, че не вярвам в алтернативното лечение, но останалите обстоятелсва, които изредих, ме карат силно да се съмнявам, че семейството на Кирчо става жертва на измама.

Тъй като детето няма много време за губене, ясно, че друга посока на действие няма да се предпиреме. Но нека в избраната посока, да помогнем с повече 'прозрачност' на случващото се с Кирчо в клиниката, било то чрез журналист от сериозен калибър (нямам идея как да стане) и/или информация и съвети, които можем да споделим с родителите - тук или с директен разговор (Малена, Анет79 - моля помогнете там)

Мама на Кирчо: сподели името на хората, с които ще ходите там, ако е възможно, особено на жената, която живее в Мексико и е българка   bouquet

вижте тази статия - http://www.struma.com/obshtestvo/primata-na-bulgarskata-estrada- … ski-nadejda_2497/
вече едно момченце 'лекувано' при него не е живо  #Cussing out
коментар на статията от 2ри ноември - Момченцето, за което говори професора, че ще излекува в неговата клиника вече не е между нас. Отиде си завинаги от тоя несправедлив свят на 21.10.2009г. Дано при бог да му е по - добре и дано бог даде сили на родителите му да продължат да живеят без него.Много е тежко.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 02:26 от Лeни

# 219
  • София
Мили момичета, има ли някой, който с епикризата и другите документи да потърси мнението на специалисти от Европа, докато Кирчо и родителите му са в Мексико?

Аз силно се надявам, че лечението ще го възстанови, но при завръщането си, трябва да има някаква алтернатива. Дори само за консултация. Пари ще съберем.

Разбира се, трябва и съгласието на родителите.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 09:25 от Aganka

# 220
oоххх...сигурно трудно родителите са взели това решение, нека не ги разколебаваме в резултата.
Според родителите на починалото дете, е починало от травма- вследствие на падане и хематом в мозъка. НА всички ни се иска този човек  да помогне на детенцето.
Но сте прави с някои от мерките, които е добре родителите да предприемат.
Не знам дали  на детето се дават обезболяващи- спомням си случая с Мехмед май беше...за който се изсипаха няколко телевизии пред болницата и чак тогава го приеха  и му назначиха обезболяващи, защото преди това " нямало". И го оставиха в къщи без никакво палиативно лечение, а лекуващата лекарка излезе в дъъъъълъг отпуск.

Има телефоните на Фондацията, както и на болницата. Добре ще бъде и ако някой говори предварително и разбере дали ще имат интернет там на разположение, както и телефон. 

# 221
  • София-в сърцата на моите деца
Нека всички обединим вярата си в името на Кирчо!!А кое е по-или най-добро, зависи колко силно вярваме и помагаме!! Praynig Praynig Praynig

# 222
КАто за начало епикризата трябва да се преведе на английски и немски поне и да се разпратят до различни болници, за които се намери информация в Интернет.
Можем да помолим и майката на Анджелина да я покаже  в тяхната клиника в Германия за мнение.

# 223
Здравейте Кирчо в момента не пие никакви лекарства до преди седмица му давах само едни прахчета те са за кръвно защото държеше много високо към 145-91 но сега му е по добре затова ги спрях

# 224
  • София-в сърцата на моите деца
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт