СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 450
така де,от всички неща в тоя живот най са ми сладки за душиката РАЗПРОДАЖБИТЕ,ДАЛАВЕРАТА и АВАНТАТАsmile3521 smile3521 направо кат стара любов ми лежат на сърцето smile3532 smile3532
..........
е,ма само аз ли ще слагам тетраксин бе newsm78

Лидке, ти си моята сродна душа по финансовите въпроси! хихихи И аз ще слагам ваксините по ЗК.  Peace

Днес ходих на голяма разходка до офиса, малкият беше порядъчно нагушкан от сто човека  Joy Видях се с Чопър, праща ви много поздрави.

Мамчета, кажете ми има ли сервиз на Чиполино тук и имате ли лични впечатления. Таткото ни счупи едната дръжка на количката. Пробва се да я залепи, но не става...

# 451
е, значи щя пращам армагани към Плевен ( мисля, че Атракция беше от там) Simple Smile

# 452
Здравейте.Честит имен ден на всички празнуващи.Преди малко се прибрахме от консултация Жорката е 5.600 и 56см.  Ники 5370 56.5 см. по 1450 са ка4или за около 40 дни.на 8.12 ще ни слагат първия Пентакцим педи каза,че след Нова година ще е безплатен. newsm53 Снощи за  направиха пауза от 7  часа  и за първи път  се наспах кат бял човек откакто съм родила.Лека вечер на всички Hug

# 453
готово момичета-в присъствието на адвокат и нотариус беше изтеглен съдбовния жебий за Коледариум 2009 smile3521 smile3532
чифлигарова-Мамам Т   
Находке, уникална си  Joy Дано под МамамТ имаш предвид МаммаТ Wink
А иначе много съм доволна от жребия Hug Сега ще мисля какъв да е подаръка  newsm78 освен Еличка да питам  Joy  Joy  Joy

# 454
  • на последния етаж
Момичета, след първия Пентаксим мие ли се бебето (ясно, че не се къпе) или само почиствате с мокри кърпички? А след нова година ще трябва ли да плащаме за втория и третия?

# 455
  • Испания и Стара Загора
Жребият вече е изтеглен.Браво! Party

# 456
Ами май като сме на заварено положение няма да са безплатни втория и третия прием. Поне така е логично според мен. Мисля, че ще бъдат безплатни за бебета, родени след 1.01.2010 г.

Слънцетоооооо, давай адрес и телефон на лични  Hug

# 457
Привет!

Ние днес бяхме цял ден навън, много ми е хубаво така да обикаляме в това хубаво време. Днес се обадих на личната да я питам кога трябва да отидем на консултация, че 2 седмици отлагаме. Каза 10.12. и тогава ще слагаме Пентаксима, месец закъснение, тогава ще е на три месеца, но няма проблем.
От няколко дни беба все си говори нещо, много сладкодумна стана и все на баща си бъбри, явно съм й омръзнала - по цял ден ме гледа.

# 458
съгласни ли сте да сте двете,явно е съдба  Peace
Аз нямам нищо против, ако и Елеста е съгласна можем а си разменим адресите на ЛС Simple Smile

# 459
Айде Горби, пускай адрес и тел на Лични Simple Smile Hug

# 460
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници!Да са живи и здрави.

Моя бебо много реве,направо се дере не знам вече какво да правя.
Особенно вечер е много ревлив.
Аз вече съм замислила подаръчето за коледа.
До какви суми ще бъдат само да уточним.
Лека и спокойна вечер

# 461
  • Бургас
Луничка аз го окъпах след пентаксима.Лекарката каза че може да се къпе.

# 462
Педи каза,че ще е безплатен няма значение децата кога са родени 2009 или 2010.Дано да е наистина вярно baby_neutral

# 463
Шами пиши адресче на лични!

# 464
е, значи щя пращам армагани към Плевен ( мисля, че Атракция беше от там) Simple Smile

Tъй, тъй, може и лично да дойдете  Hug Когато ти е удобно да се разбираме, давай на лични, скайп...

Общи условия

Активация на акаунт