СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания и Стара Загора
Добро утро  и от мен,
то вече Добър ден стана де Rolling Eyes
Ние тази нощ спахме.Алекс не е ревал(да чукна на дърво).Андреа се събуди да яде в 3ч и в 5ч.После яде в 8.30ч и сега спи.А аз успях да изчистя,да сготвя и да измия снощните чинии.И сега си пия кафето. Wink
Цяла нощ сънувам ,че купувам подаръци.Голямо избиране падна,ама не помня какво купих. newsm78
tsveta ами виждам,че и  MIA сега се включва към подаръците,освен двете да си разменяте. Peace

# 496
  • До хладилника, който обичам
Искам и аз за подаръците ако се намери дружка. Колко е лимита
Аз бих, но лимит и аз искам да знам Simple Smile

# 497
Добро утро мамчета newsm51

Ние снощи пак плакахме до 2 часа и постоянно беше гладно това дете на едни час все яде и плачи какво му става да не би да не му стига кърмата възможно ли е???? newsm78

# 498
  • До хладилника, който обичам
Как ака? Simple Smile

# 499
Добро утро!
Ние днес сме като по учебник: ядене, будуване с гукане и ритане, после спане Simple Smile И аз като повечето - пооправих, чинии мих (само тритв жени сме пак сами и нямам чинии за съдомиялна), сега смятам да погладя докато пак спи малкото.
Сутринта като яде в 07:00, я сложих на активната гимнастика - голямо щуреене падна Simple Smile То гукане, пеене... И вчера беше така, и преди малко пак Simple Smile
Следобяд ще взимам направление за ортопед. Можете ли да ме насочите към някой в регион Дианабад-Дружба-Младост?

# 500
Добро утро!
Ние днес сме като по учебник: ядене, будуване с гукане и ритане, после спане Simple Smile И аз като повечето - пооправих, чинии мих (само тритв жени сме пак сами и нямам чинии за съдомиялна), сега смятам да погладя докато пак спи малкото.
Сутринта като яде в 07:00, я сложих на активната гимнастика - голямо щуреене падна Simple Smile То гукане, пеене... И вчера беше така, и преди малко пак Simple Smile
Следобяд ще взимам направление за ортопед. Можете ли да ме насочите към някой в регион Дианабад-Дружба-Младост?

Аз не бих отишла при кой да е Naughty. Мислех да ходя в 25-та в Младост, но прочетох доста лоши отзиви за лекарите там, а и имам предпочитан специалист в Горна баня.

Айде и ние ще ядем и изчезваме след малко.

Лек ден на всички.  Hug

# 501
Добро утро и от мен  Hug
От няколко дни малката е пощуряла. Възможно ли е да я мъчат зъбките???? Вече не иска биберонката само я плюе и си лапа ръцете. Ама не да смуче палеца, а ги гризе с венци. Купих от тия гумените чесалки и ги държа а тя супер настървено ги гризе....друго че устата й прелива от лиги. И незнам дали е заради това от около седмица като я сложа в 21 да спи към 2часа на сън се почва рев, пъшкане охкане.....давам биба и пак така-плюе и лапа ръце на сън. Давам да яде и не иска и така до 6 докато не се събуди да яде. Тя е само на кърма и принципно ака всеки ден по 3-4 пъти за 24часа, но много трудно. Напъва се 20тина минутки като това е придружено пак с рев....и накрая резултата е повече пръцка и малко ака. Давам биогая ама май няма ефект.
Много се притеснявам защото почти неможе да спи нощем и немога да разбера какво и има. Споделих с педиатърката и тя каза да пробвам с гелчетата за венци и на 16.12 сме на 2ри пентаксим ще споделя какъв е резултата. Според мен обаче нощем плаче защото последното й акане е към 17часа и й става  тежко на коремчето до 6сутринта, но неразбирам защо толкова може да я боли. Няма запек , акото винаги й е било жълто........Бу, помагай с идей
И ако може мамите с по-големи дечица да споделят какви са симптомите при никнене на зъбки и какви гелчета са ползвали.... Peace

# 502
мацки,,нямам време да ви чета,че имам документи да оправям за работа Wink

СЛОЖИХ СПИСЪКА НА ПЪРВА СТРАНИЦА Hug

за списъка-до тази вечер записвам кой иска да се включи в тоМболата и пак ще тегля кой с кого се пада,от тези които днес се запишат Peace Peace Peace

който иска-да ми пише на ЛС Peace

ЛИМИТА ПРЕДЛАГАМ ДА Е 10-15 ЛЕВАPeace

# 503
Добро утро и от мен  Hug
От няколко дни малката е пощуряла. Възможно ли е да я мъчат зъбките????
И ако може мамите с по-големи дечица да споделят какви са симптомите при никнене на зъбки и какви гелчета са ползвали.... Peace
Ванина, не съм чувала зъбки да никнат толкова рано  newsm78 много ме съмнява да са зъбки още сега. Не претендирам за компетентно мнение!!!!
С каката нямахме никакви проблеми със зъбките, не сме ползвали нито гелове, нито нещо друго - пожелавам и на вас така  Peace

# 504
Ами и аз не бях, но след като в болницата видях бебе което се е родило със зъбче онемях...... педиатърката каза че е възможно от сега да го дразнят но това незначело че скоро ще се появят.

# 505
Ами и аз не бях, но след като в болницата видях бебе което се е родило със зъбче онемях...... педиатърката каза че е възможно от сега да го дразнят но това незначело че скоро ще се появят.
Shocked  Shocked  Shocked възможно ли е това наистина???

# 506
Shocked  Shocked  Shocked възможно ли е това наистина???

Възможно е  Peace
Между августовските бебета има две, които се родиха със зъбче. Даже имаше снимка, та го видях с очите си, че и на мен ми се струваше невъзможно. Но това е изключение разбира се. Аз не че много разбирам, но също си мисля, че е рано за зъбки.

# 507
Здравейте момичета- най - накрая Находката отвори торбата с подаръците  newsm44. Аз имам един проблем -като тръгна за подаръци и не мога да се ограничавам- не мисля дали струва 10 или 15 лв -като ми хареса копувам. Еми сега пък не мога да не го купя щото струва не 15 ами 17 лв  Naughty
vanina123 и Алекс има супер много лиги и не иска биба- ама ме съмнява да са зъбите. Въпреки че като бяхме на преглед оня ден педито взе да й наднича в устата та се чудех защо а тя ми отговори че вече трябва да започнем наблюдение на венците  #Crazy newsm78 Защо попитах аз а тя ми каза че е възможно да се подуят , но това не значи че ще има скоро зъби. 
Иначе за неяденето ние сме първи в класацията-моля, моля.. hahaha Алекс винаги бута с език шишето но това за щастие е вече само отминал период. Сега си хапва с удоволствие , но това което направих е да смена бибата- сложих 2-ро ниво и започна да яде. Явно преди се е нервирала че малко и пуска  newsm78
Иначе гостито при мамам ни се отразява добре- най -вече на мен  Joy Има достатъчно друсачи , помагачи ...не е като при свеки  #Cussing out Хаха вчера ми звънна от София за да ми каже да излизаме че времето било хубаво smile3532 Все едно не виждам , а й от каде знае че тук е хубаво... Thinking
Отивам да се стягаме и ние че се наспахме на бърза ръка  ooooh!

# 508
  • София; Дружбето
Ледкей, пиши мъ за томболата мене значи Mr. Green

Да си се похваля, днес  суитринта си купих КОРАБИКА Mr. Green Mr. Green така го бяха написали подавачите и възбудиха интереса в мен, пък то си излезе най-обикновена корабийка та ги посъветвах да си оправят етикета

Днес се разходихме с голямото бебе на Весита Grinning Ама какъв е бузан, много е сладък (пу пу пу)

# 509
Ванина,възможно е и да и излиза зъбче.Бебетата започват да се лигавят поне месец по-рано,че и повече.Не се учудвай,че е рано,на мен първия зъб ми е излезнал в началото на 4месец. #CrazyНа сина ми доста късно му излезнаха,чак на една годинка,но си спомням,че цяло лято му бяха мокри блузките отпред от лигавене,и постоянно си чешеше венците.,а е роден през януари!

Общи условия

Активация на акаунт