СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 300
Честита месечинка на двете бебчета на Елеста и Диди!
ogas и ние сме така с ваксините - след изписването не са ни слагали никакви ваксини - първо бяха сополи, после епидемии и сега пак нещо има сополки  ooooh!и вече не знам кога изобщо ще може да я сложим и това много ме притеснява. Като гледам на другите бебчовци вече им слагат вторите ваксинки.
Та по този повод сополите туко що поръчах Бейби Вак-а! Обаче естествено се намери приятелка която да ми каже че това много разранявало нослетата на бебетата ( късала чак капиляри #Crazy). Вие сте доволни и нямате такива впечатления нали newsm78

# 301
  • София
Добро утро Hug
Чифлигарова ние се дохранваме понякога с розов Хип, педиатърката ни го препоръча и съм много доволна от него. Добре го прие, не ни запича като Нана и му регулира коремчето.
Марти вече не се буди през ноща, прави по 7-8 часови паузи. Много съм доволна, мислех че ще е временно, но вече продължава 1 седмица. Бях го свикнала да спи при нас, та сега се отучваме Rolling Eyes
Elesta честита ви месечинка  bouquet
Да се оплача и аз от мойта "свекърва" в кавички , защото нямаме брак Laughing Вчера ходихме да види внучето си и не му подари нищичко....и до сега не му е подарила нищо...Направо съм възмутена, може ли едно внуче да имаш и да не му купиш нищо или дадеш някой лев, ако не ти се занимава да купуваш. Не съм материалистка, ама поне от уважение..Иначе много му се радва smile3515

# 302
  • София
на нас ни казаха да си вземем NAN HA.До 6-тия месец било хубаво млякото да е НА и бях взела на хип НА но тя отказа да го пие и за това минахме на NAN.Обаче по този повод акото ни е едно гадно зеленооо и така кофти миришеее.

# 303
  • sofia
Добрютро!Честита месечинка на празнуващите днес!И ние сме на Нан и нашето аки е зеленко...Ма инъче беб е добре,добре качва килца,та няма да му го сменям,че не било добре.Започнахме с Нан,понеже аз нищо не разбирах,та бате го купи,после видях,че май е най-евтин и сега се чудя,дали не лишаваме Петко от нещо,което го има в по-скъпите млека...Как мислите?!Много разходки днес!Цвета съчувствам ти,че си под дом.арест...

# 304
Ооооо забравих да се похваля  ooooh! Нашето кюфтаки вече прави опити да се преобръща от гръб по корем и от корем по гръб  Mr. Green ! Хич не ми е ясно защо иска като е на активната гимнастика да се обърне по коремче, но тя си знае  Blush много е смешна защото се завърта настрани, но понеже са и свити крачетата и ръчичките и не може да се дозавърти съвсем и само си върти главата и я забива в пода  Crazy

# 305
  • София
kriska браво на вас.Ние пък съвсем скоро ще станем на 3 месеца а още не правим и опити да се обръщаме.Само иска да я държа права по цял ден да гледа и а седна ела да видиш какъв вой надава

# 306
честити месечинки на всички празнуващи Simple Smile  Hug

дреемс, ще разуча всички възможни варианти. Благодаря ти за идеята  Hug

Криската, със сигурност сте си изкарали страхотно на Витоша. Дано идните събота и неделя също да са хубави, та и ние да отидем. Там поне има чист въздух...
И Невена много обича да се разглежда и много ще се израдва да гледа зеленината, а не само бетонени конструкции.
Що се отнася до коликите- дано най-  накрая изцяло да отминат. Аз още откакто почнаха коликите- на Невена й давам капки с всяко хранене и все още продължавам... Слагам по 5-6 капки Еспумизан, а вечер-по 10. И милата като я стегне коремчето, стене и пръцка. Незнам как щеше да е без капки и не искам да правя експерименти.. Смятам поне още 1 месец да давам, като постепенно намално.
Аууууууууу сега прочетох какви хватки с преобръщането прави щерката Simple Smile Сигурно е много сладка Simple Smile Много целувки за нея- голяма е красавица ( пу пу)

Ох момичета, от няколко дена имам страшни болки в гърба... Вчера даже щях да изпусна детето. Добре, че бате беше наблизо, та я хвана... Ужас... просто изведнъж така ме прерязва. Ако не мине скоро ще ходя на масаж. Една позната има един масажист кинезитерапевт, та мога и до него да опра...

# 307
здравейте , аз още съм тук.стегнах багажа и нямам търпение да ида при мама newsm44. Макар че свеки от както се поскарахме малко взе да си пази поведения- опитва се да ми става приятелка  hahaha аз не съм злопаметен човек- нямам нищо против стига да се държи нормално с мен и Алекс. започна да ми разказва подробности ит личния й живот без да съм я питала Joy

Имам отнова надежда че ще се изнася-вчера ми разправя как са си купили спално обзавеждане за 3 бона- ooooh!
Алекс също прави вече доста движения- научила се е да вдига нагоре кракатаи да се преобръща. Като й хвана ръцете почва да се набира да вдига флава , дупе квото може hahaha

Отиваме на консултация и ще пиша после за протокола

# 308
слънцето, сега като препрочетох последните постове по темата се сетих какво забравих да пиша...
Това със свекървата, че не се сеща да вземе нещо на детето или по някакъв начин да направи нещо за детето е много обидно... Някои хора са си просто такива...
Вчера докато бяхме на разходка се видяхме с една позната, която като ми разказа за поведението на нейните родители, много се натъжих. Айде, от свекъри може да се очаква какво ли не, ама от собствените родители, незаинтересоваността към внучето е още по- болезнена за понасяне. Явно зависи от хората, а не от това дали са свекъри или родители.
Та родителите на тази моя позната са въшливи от пари- то са апартаменти, магазини, аптеки, клубове и тн...  А досега нищо не са дали на внучето си... и то защо- защото дъщеря им се оженила за "безперспективен" според тях мъж, който не е бил богат и не можел да й осигури удобства... Разказите й направо ме покрусиха... Момичето няма пари да купи елементарни неща на детето и добре, че са нейни близки и приятелки, които да й дадат количка, дрешки, съдове за хранене и тн. Просто бях потресена и не можех да повярвам, че това е възможно... собствените й родители да се държат така, все едно нямат дъщеря и внучка.... ужас..

Дундито, а дано скоро да ви свършат мъките и свекито да ви остави насаме Simple Smile

# 309
  • София
Здравейте мацки!

Мерси за пожеланията, да ви почерпя по този повод, скромно но от сърце  Hug:

Аз съм доста притеснена тези дни, бях и болна и не мога да смогна да ви изчета. Притеснена съм за това че Алекс въобще не ака сам, някъде от близо месец, чакам го четири дни и на петия му помагам. Много плаче и виждам че се мъчи, напъва се но нищо. Нито сиропчета помагат, нито чайчета. Днес имаме записан час за консултация с гастроентеролог, по-късно ще се включа с резултата, ако има такъв. Отделно и коликите са му много силни и нищо не помага, сутрин към 6-7 и вечер от 5 до 7 всеки ден плаче, по-точно пищи. Направо съм се видяла в чудо. Вчера обаче си починах, към обяд запалих колата и хоп при мама на гости, аз съм от Елин Пелинския край, на 30 км от София. Това ми беше първото излизане с Алекс сами, той спа през цялото време, на чист въздух в двора /живеем в къща/, даже поиграх с племенницата ми която е на 9г. на федърбал и днес съм с мускулна треска, то пък и ние час и половина играхме, добра тренировка направих.

Elesta, честита месечинка и на вас! Да е жива и здрава малката сладуранка и да слушка мама и тати!

Находчице, за малко да забравя пак, включи и мен в списъка за подаръците!

Хайде мацки, до после   love001

# 310
 Здравейте  Hug
 ЕmiR, мерси за Кафетериата Еладериата  Joy Mr. Green Hug
 Ние сме добре, още сме с тази гадна шарка, но започнаха да завяхват. Целите сме лилави, мажем с една лилава течност, забравих как се казва. И аз съм лилава, и врати и всичко, трудно се мие, но като оздравеем ще почистя навсякъде, че то къде пипнеш ужас. Много ми е мъчно да я гледам с тия пъпки и цялата оцветена, но по-важно е да оздравеем бързо. Слава Богу  Praynig не сме имали температура, папаме си нормално. Дано така неусетно за нея да я изкара докрая. Вие мами какво знаете за къпането и шарката. На нас педи ни каза като започнат да завяхват да къпем много- 3, 4 пъти на ден. 
 Ние сега като не можем да излизаме, щото сме опасни нали, мислите ли че мога да я изкарвам на терасата да подиша въздух. Едва ли пречи на шарката, не знам??  newsm78
 Горска Китка, ми то как да не се дразниш, от много надничане я ни виж шарка  ooooh! ooooh! Преди няколко дни бяхме на разходка и една баба ме спира, буквално хвана количката и вика 'Момченце или момиченцеее, ма то твое ли е, ти си на 19' хахахаах. Е, поласка ме, подмлади ме с 4 годинки, ама не, не е мое, пфф, откраднала съм го  hahaha hahaha hahaha
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Дундито, колко мило, колко сладко е при мама и при татко, искам и аз, завист, завииииист  Hug hahaha Joy
 Този пост го пиша има няма 2 часа, то не бяха разговори по скайп, по телефона, айде ставам. Отивам да  1ironing wash
 честити месечинки на бебоците, които порастват с 1 месец днес. Да са живи и здрави те и техните семейства   bouquet Hug
  Hug Hug Hug

# 311
 ИИИИИИИИИИИИии специален поздрав за днешните месечинковци http://vbox7.com/play:9c2a59cb  newsm32 newsm32 newsm32

# 312
Здравейте!
От събота нито съм чела, нито съм писала, че бяхме на гости на бабите в Чирпан Simple Smile То както обикновено - за 24 часа трябва да обиколим няколко къщи: майка ми, свекитата, баба ми, на свекъра майката (прабабата на мъжа ми, която живее у свекитата), другата ми баба, тя е в едно село много близо до чирпан по път към София... Бебето полудя милото - кой не го видя, той не го разнася Simple Smile И понеже и сестра ми има бебе на 7 месеца без няколко дена, всеки сравнява бебетата Simple Smile Онова изглежда като гигант Simple Smile А си е норманло пухкаво бебче, голяма сладуранка. И тежиииииииииии... Simple Smile Слончето на леля то Simple Smile И нашите ще станат по 8-10 кг ей Simple Smile Как ще ги разнасяме, не знам Simple Smile
Та си взехх порт-бебе-то от Ина още дето е, отпреди 10 години. То е на Макси Коси, супер готино и запазено. Нямам идея къде ще го ползвам де, но свеки си ми го даде.
На сестра ми на бебето бях взела една активна гимнастика на Fisher Price, и днес сложих Еличка - ей пощуря от кеф тва дете Simple Smile А Никол, племенницата, хич не седяла... Ми то шило в активна гимнастика седи ли!!!  Crazy
Вече 2 вечери се будим само по веднъж - в 4:00. После чак в 8:00. Супер е така! И преди не ми пречеше де, на мами гладничето  Heart Eyes След 10 мин вероятно ще е пак гладна. Та сега спирам да пиша, и ще се върна да попрочета, че много се е насъбрало! После ще излизаме малко на разходка и пак ще пиша, ако има нещо.
Целувки на всички!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.  - то бива, бива, ама... Simple Smile

# 313
  • До хладилника, който обичам
Нова анкета, че старата много се застоя Crazy

# 314
Бу, мерси за анкетата Simple Smile Аз съм отговорила, че дъщеря ни спи в нейно легло, но в нашата стая.

Общи условия

Активация на акаунт