СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 315
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.16087682
Пресен матрял от нас. Само забележете как се гледат татко и щерка Hug

# 316
  • Испания и Стара Загора
За анкетата-отговорих ,че спи в своето легло,в нашата стая. Peace
dundito много сте сладки.И нашия татко така гледа бебта. Wink
На нас ще ни слагат ваксина на 11.12.Тук не гледат дали е здраво бебето.На Алекс даже едната доза Пентаксим му я биха,когато той беше малко хремав и със сополи. newsm78

# 317
  • София
за анкетата от говорих,че спи в собствено легло допряно до нашето,ама тати през деня като е на работа я слагам на нашето до мен Simple Smile

# 318
Биха ни ваксината. 6520гр, 64см. Вече се е издължила и не е качила толкова много  Mr. Green Ще става фина мацка, а не само да ни се смеете какво слонче е  Heart Eyes

Доки каза, че крустите са вероятно заради храната, която ям и не ме сложи на диета, но каза да внимавам и сега ще огранничавам млечните и морските, телешкото и т.н. Аз бях започнала вечер и шоколадче да хапвам  Blush ама явно няма да го бъде.
Само не разбрах от плодовете и зеленчуците с какво да внимавам  Thinking

dundito много сладка малката буба  Heart Eyes

# 319
  • До хладилника, който обичам
Крустите по косата да са от твоята храна?! Брех, сефте чувам. Крустите са бебешкия пърхот, в едно американско бебешко списание направо предлагаха Хед енс Шолдърс за третиране Simple Smile

# 320
  • София
да,наистина и аз за първи път чувам.И сина ми като бебе ,а сега и дъщеря ми имат крусти по главата,а и двамата не можах да ги кърмя и сега малката е на АМ.Не виждам връзка ама...педито може и да разбира повече newsm78

# 321
# 322
  • София
Здравейте, и на нас днес ни биха Пентаксина, Ана Мария почти не плака, но след това беше много изнервена цял ден.Сега спи, но и сънят й не е спокоен...Дадох и Нурофен за всеки случай...Иначе три дена ще й давам и калции и вит. Ц. Покрай това й давам и чайче и тя е мноого щастлива, има ли и други бебета, който да обичат толкова да пият чай? Станахме на 5550 гр и 60 см. Както я гледам, от раждането си качва средно по 200 гр на седмица.
Събота и неделя и ние бяхме навън, малката спа през цялото време  Heart Eyes
От известно време и Ана Мария се опита да се обръща, всъщност го прави, само дето едната ръка и остава под тялото и не може да си я мести  Laughing Но не ще да се опита да пълзи, изобщо не опита, като я слагам по корем вдига главичката да гледа и като се изморява почва да реве да я вземеш  Laughing
За свекървите и подаръците, ами моите все неподходящи неща са й подарили  Crossing Arms Едни дрехи дето изглеждат сякаш са от миналия век и една кукла от някакъв много странен материал, малката се плаши от нея  Rolling Eyes А иначе докато бях бременна свекито само ми разправяше как тя е подготвила всичко за внуците отдавна, аз да не купувам нищо...Добре, че не я слушах  Rolling Eyes И по този повод да се хваля, че брат ми е в Лондон и ще купува на малката дрешки от мадъркер, аз ще ги избирам, а той ще плаща  Heart Eyes А иначе чичото й ( на мъжът ми брат му) само й виси на главата всеки уйкенд, ама досега нищо не й е подарил, само разправи колко много я обичал  #Cussing out
Честито на всички празнуващи днес и бързо оздравяване на болните дечица!  Hug
Това е от мен, че се събужда малката и ще иска да папка  Laughing

# 323
  • Варна

Да се оплача и аз от мойта "свекърва" в кавички , защото нямаме брак Laughing Вчера ходихме да види внучето си и не му подари нищичко....и до сега не му е подарила нищо...Направо съм възмутена, може ли едно внуче да имаш и да не му купиш нищо или дадеш някой лев, ако не ти се занимава да купуваш. Не съм материалистка, ама поне от уважение..Иначе много му се радва smile3515
хей,Слънце, не си сама - моята подари първия си подарък не баткото като беше на 3 години май...А на бебето - дойде да го види чак от Румъния и нищо не му беше купила, но таткото ни (нали си знае, че ще му обърна внимание) беше минал с нея през
Карфур и беше купил разни неща, та си дойдоха не със съвсем празни ръце...А те други внуци нямат, няма и да имат, че той е едно дете:) Ама нейсе, моята майка ги затрупва всичките си внучета с подаръци, та не страдат много newsm10

Дидии, честита ви месечинка и на вас!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 16:04 от *Elesta*

# 324
И ние днес бяхме на консултация биха ни Пентаксима Виктор е пораснал доста 6.500кг и 60 см добре се справя бузките стават все по големи
За анкетата отговорих че спи в друга стая

Честита месечинка на празнуващите днес  Hug
Всички снимки са страхотни с малките слънца

# 325
Здравейте мами,
ние не сме се прибрали само навън хайманосваме, но как да изтървеш това хубаво време.
За анкетата нашата бебка спи в нашата стая но в нейното с легло вечер а през деня е в шезлонга много ми е удобен защото мога да я разнасям в стаите с мен дори и да спи.

# 326
Честито на месечинките - да са живи, здрави и много послушни и щастливи деца!
Цвета, ние днес се разходихме до твоя блок, ама ти пък си стояла принудително вкъщи, а аз овцата си забравих тел. в нас и нямаше как да звънна, ама тия дни около Коледа ще се видим де Mr. Green
И тежиииииииииии... Simple Smile Слончето на леля то Simple Smile И нашите ще станат по 8-10 кг ей Simple Smile Как ще ги разнасяме, не знам Simple Smile
MammaT, вашите ще станат, ама моя вече е станал 8 кила Mr. Green, ей мускули направих с това дете Joy
dundito 2, голяма чаровница е малката, пу-пу Heart Eyes
Крискааа, снахата си е екстра, хич не им се връзвай на приказките за слончета и хипопотамчета, жива и здрава да е  Hug

# 327
  • София; Дружбето
Габи не се спря да гука на полюлея, на покривката, на шишето с кола. Аз като му заговоря и ме гледа едно странно и сеирозно, кат че ли съм извънземно Crazy Явно всичко друго му е интересно, но не и аз  Joy
За анкетата - спи при мен, а таткото с Миша в детската

# 328
  • София; Дружбето

Честито на месечинките - да са живи, здрави и много послушни и щастливи деца!
Цвета, ние днес се разходихме до твоя блок, ама ти пък си стояла принудително вкъщи, а аз овцата си забравих тел. в нас и нямаше как да звънна, ама тия дни около Коледа ще се видим де Mr. Green
Тц, нарамих кенгуруто и ходихме в Скайсити да пипаме играчките в Хиполенда Laughing  Дано и младежа така да се научи, много ме кефи. напипа се наволя и не ще нищо да купуваме.
Обаче се влюбих в една люлка, но 120 лв не ми се дават, защото незнам дали ще я ползваме повече от 3 дена

# 329

Да се оплача и аз от мойта "свекърва" в кавички , защото нямаме брак Laughing Вчера ходихме да види внучето си и не му подари нищичко....и до сега не му е подарила нищо...Направо съм възмутена, може ли едно внуче да имаш и да не му купиш нищо или дадеш някой лев, ако не ти се занимава да купуваш. Не съм материалистка, ама поне от уважение..Иначе много му се радва smile3515
хей,Слънце, не си сама - моята подари първия си подарък не баткото като беше на 3 години май...А на бебето - дойде да го види чак от Румъния и нищо не му беше купила, но таткото ни (нали си знае, че ще му обърна внимание) беше минал с нея през
Карфур и беше купил разни неща, та си дойдоха не със съвсем празни ръце...А те други внуци нямат, няма и да имат, че той е едно дете:) Ама нейсе, моята майка ги затрупва всичките си внучета с подаръци, та не страдат много newsm10

Дидии, честита ви месечинка и на вас!

Дъщеря ми се казва Мартина,кръстена на "свекървата" Мария. Моята свекърва й купува подаръци,но не е спряла да мрънка как тя не била изминила нито едно име в рода,как било трудно с тия памперси,как еди какво си..... Вместо да се радва че детето на неякръстено тя само някакви коментари прави. Така че по-добре да не купува подаръци ама да не говори, уфф не знам как ще се понасяме като дойде да живее при нас другия месец Sad

Общи условия

Активация на акаунт