СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания и Стара Загора
Днес не сме много активни.Да не би всички да сте тръгнали да търсите подаръци? FlutterХайде след като си получим подаръците,да направим едно албумче с техни снимки. :peace
vanina123 и Андреа прави същите номера.Постоянно се лигави и все си лапа ръцете.Гледах й венците и ми се видяха малко побелели на предните 2 зъбчета.На Алекс първите 2 зъба му се показаха на 6м Peace

# 511
ние се върнахме от педито с направлението за ортопед. Ама тя само Горна баня ми каза - само там работят по каса и са специално детски ортопеди и гледат с ехограф... чудя се ако цяла София и регион ходи там кога ли ще има час  newsm78
Чакахме цял час и ни се провали слънчевата разходка, но сега ядем и пак излизаме да вземем каката от училище.
Аз съм за албумче със снимки на подаръците и с бебоците!

# 512
  • София
anita29 времето в Бг е страхотно за сезона и по скоро затова е ниска активността...
MammaT аз ходих в 25 поликлиника при др Пиперков...гледа на ехограф...внимателен беше...то ако има проблем, мисля, че не е нужно да си кой знае какъв специалист за да го видиш...Пиперков ми обясни и на мен какво се вижда на екрана и така..незнам...
чула съм и за някаква ортопедка в Студентска поликлиника, която работи със здравната каса...ама незнам име...може да се поровиш в нета...ако не държиш да е в Горня баня...там са си уж най-добрите специалисти...но пък някой от най-добри не работят със ЗК...

# 513
  • София
Ех ама какво разкошно време беше днес, обиколих целия Южен парк и едвам се наканих да се прибера. Ако малкият не трябваше да яде сигурно щях да откарам там докато залезе слънцето Crazy
Идеята за албумче със снимки на подаръците ми харесва Peace В тази връзка - bebe6oci, душко, дай адрес и телефон на лични, че ми се купува момичешки подарък Mr. Green Grinning
И Никола недолюбва бибата напоследък /за мое съжаление/ и ръцете са му все в устата. Ама не съм го забелязала да се лигави повече от обикновено.

# 514
Моя бебок а, пък изобщо не взема биба и познаите целите юмруци си лапа newsm68 ама не знам сърбят я венците или когато е гладна маи наи много ги лапа

Ние цял ден бяхме на разходка прекрасно временци Анита идеята за албум е чудесна Hug

# 515
Момичета, ровя се из онлайн магазините в търсене на пластмасова подложка за къпане, защото ми се схващат ръцете от държане и всички които намирам са от 0 до 8 месеца, ама ......до 8 кг Crossing Arms. Е, той моя прасчо сега е толкова ooooh! Ако имате отзиви за някоя подложка споделете, моля! Ръце не ми останаха  Mr. GreenPeace
PEPS87, мила - използвай бутона "Проверка на правопис" преди да пуснеш поста си, ще ти бъде от полза Peace

# 516
И ние се завърнахме от разходка преди половин час. Е това му харесвам на малкия град- целия център е пешеходна зона и можеш да си сновеш на където пожелаеш. В София освен да ме отнесе някои камион друго няма да се случи..
Алекс също си лапа ръцете- дебнала съм я като сложи ръцете да й дам билата , но веднага се усеща и почва да върти глава. Като казах да върти глава вашите бебковци  мятат ли си главата на ляво на дясно докато заспиват? Нашата направо ще я откачи тая глава като тръгне да заспива. Ама така поне се ориентирам че й се спи.
Днес купих един сок, ама се чудя дали да го давам- педи то каза да й давам от другата седмица по 1 чаена лъжичка от ябълка. Ама още не са съвсем отминали коликите , та се чудя де... NeWS78- вие давате ли нещо и ако да вие ли си правите сок чета или купувате..

# 517
  • София
vesita007 аз имам от Кати..ползвала съм го 2 3 пъти, нещо не ми беше удобно....повече от 8 9 кг не съм срещала...но пък ако решиш мога да ти го дам да го ползваш или поне да го пробваш...
dundito 2 не е ли рано бре мацко за сокче newsm78

# 518
dundito, а си дала сок - а съм дошла лично да те порицая  Naughty Раничко е още, соковете най-много да й раздразнят стмахчето, файда от тях няма да има. Вземи се почерпи ти с това сокче. Наздраве!  Hug
Веси, ти държиш да е пластмасов ли? Ние с Невена ползвахме един друг - от плат. Много  беше удобен. Според мен става за по-пухкави бебенца. Ето такъв - http://family-bg.com/prX_4101.htm

Айде да ви представя и моя бузан - http://www.vbox7.com/play:0133843e

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 17:54 от Mirinda

# 519
Миринде да махаш това готино клипче с големия сладун от нета, че да не дойда лично аз да те порицая  Naughty
Всякакви изроди има  #2gunfire #2gunfire

А иначе и аз съм с такъв шезлонг и ми е много удобен и с баткото бях с такъв и сега пак.

# 520
 Здравейте, БГ мами  Laughing Laughing Hug
 Днес бяхме при педи да ни види пъпките, завяхват вече, дано скоро са само спомен  Praynig
 Докато отидем и се върнем минаха 2 часа навън, та не знам заради това ли и защото 5 дни не сме излизали, но моето дете вече 3 часа спи като къпано, то даже и като е къпано не спи тъй де  Joy чак се притеснявам вече, но няма да я будя, сънят нали хранел  newsm10 След малко ще стане време за папане.
 Анита, идеята е много добра, подкрепям  Hug Исках и тебе специално да питам за ваксините в Испания, кога ви ги слагат. Защото тук не е като в България.  Peace Сложиха ни преди да ни изпишат от болницата една срещу туберкулоза. Гледам в схемата следващата е между 3 и 4 месец  Shocked Хексаваксина се казва тук, не знам на бг как е. Слага се на няколко пъти  Peace
 Сега ще хапна малко, че не съм закусвала пак и после  hang
 Лека вечер  Hug  Wine Glass luvbed luvbed luvbed    newsm44 newsm44 newsm44

# 521
Миринда, много хубав син имаш пу пу Simple Smile Направо филмова звезда.. Simple Smile

Дундито, и аз като Миринда мисля, че е рано за сокчета... може да се раздразни коремчето..

Ванина, и моята щерка си лапа целите ръце и се плюнчи, но все ми се струва, че е рано за зъбки... Но кой знае..

днес моята щерка плака много... та си мисля, че май е пик на коликите... дано скоро да отминат изцяло...
А за капак днес разбрах, че утре вечер ще спират водата в Люлин 8, 9 и 10... та ще се запазяваме с вода за 1 ден...

# 522
  • София; Дружбето
За ортопеда - аз водих Миша при д-р Драганов във Военномедицинска академия и бях много доволна от него. Ако ти е удобен мога да ти дам телефон. Работи със ЗК
Аз ползвах с Миша такава поставка или както там му се вика за банята, от плат. Доста време си откарахме с нея
Габи гука много тодавна, вече на песен го докарва. Ама на всички клипчета говоря аз, а на записи звуча като герой от куклен театър, та не смея да кача да се похваля Blush
Пф, склера. Александър е страшен болнбон, направо м иостанаха очите в него

# 523
  • където има любов
Здравейте мацки!Не съм писала няколко дни ,ама то в това хубаво време не остава кога.
Да се отчета от днешната консултация- порастнали сме 5см.и вече сме 59, ooooh!,качили сме 1 кг.,но странното е че обиколката на главичката му е като предния месец.Според педиатърката не е притеснително.Но имаме друг проблем-от известно време кожичката около гърдичките му е изключително суха,чак се бели.Чудя се ,дали е от това че смених праха за пране и нещо да не му понася.Смених Тео бебе със Сано максима.Та сега ще си взема балсама на ДІР Тайс Нахткерцен,пък да видим дали ще има ефект. newsm78
Дундито Naughtyрано е още за сокове,особено пък щом още ви мъчат колики,но ти си решаваш все пак.
Веси аз ползвам такава подлошка за къпане,но не съм много доволна,според мъжа ми не е за момчета.

# 524
  • София
Mirinda много сладък този Алекс бре... Grinning и определено ми прилича на теб

Общи условия

Активация на акаунт