СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 4

• 22 153
  • 707
  •   1
Отговори
# 525
  • София; Дружбето
 Joy Разгледах си старите клипчета и си припомних хубавото време и ей http://www.youtube.com/watch?v=gupEcirR5P8&feature=channel ако му се гледа на някой Мишата

дундито, рано е за сокчета миличка. Ще докараш на бебата колики. Тея педиатри няма да се научат да прочетат някоя книга

# 526
  • Испания и Стара Загора
bebe6oci тук първата ваксина е за хепатит и се бие до 2 часа  след раждането.После на 2м,4м и на 6м се  слага ваксини за - дифтерия,тетанус,коклюш,полиомиелит,хепатит Б,хемофилия и менингит.След това ма 15м се слага за шарките,на 18м е като тези на 2м.И след това чак на 6г,11г и на 14г PeaceНа Алекс са муу били 2 пъти Пентаксим и последната беше няаква Хексавак се казва. Peace
Чифлигарова на Андреа така й е суха кожата на гърба и я мажа с хидратиращ лосион на Мустела Peace

# 527
  • София
Миринда, много хубав този Алекс бе, сладурче голямо Heart Eyes
Цвета, и Миша е много сладка, как се клатушка само, душица baby_neutral Като ги гледам как растат, няма да се усетя кога и моят хубавец ще почне да се клати из къщи Mr. Green
И според мен е рано за сокове, не мога да ги разбера тия лекари какъв е тоя зор и то точно за сокове на двумесечно бебе ooooh!

# 528
Миринда, много сладки муцки прави детенце, пу пу  Laughing

Тази подложка с плат според мен няма да ти е удобна Весита. Като се намокри и детето се отпусне на нея, увисва. Но е 8 лв. нова, така че не пречи да я пробваш.

Дундито, сокчетата през 2-я месец са от старите схеми на захранване, а доколкото знам повечето педиатри вече го отричат.

Нашата кокона си лапа само пръстите и то когато е гладна.

Нещо Дидии ми липсва тия дни, някой да и има координати, че тя ми е човекът за подаръче. Simple Smile

# 529
Здравейте мацки,
Реших да се разпиша за днес докато тати къпе беба Simple Smile Много съм хитра  Mr. Green
Не можах да видя клипчето на сладкия Алекс  Cry
Цял ден бяхме в парка и беше супер временцето.
Сега докато я масажират обаче видях, че избиха червени петънца по кожата и самата тя седи по-суха на тези места ooooh! Какво ли пък е това чудо newsm78 Имам чувството, че почервеняха от мазането с масажното олио, а на коленцата бях забелязала, че е суха кожата, но не беше зачервена, а сега се зачерви Thinking
Сина_мах, мацко, вземи си поизпразни пощенската кутия, че не мога да ти пиша.

# 530
Добър вечер дами!

Ние днес бяхме на консултация и ни сложеха първия пентаксим - бебе се представи подобаващо - като дама - наду гайдата, така че тати да се чуди как да я успокои, защото мама дори и вода за успокоение не и беше взела  ooooh!
Та така - качили сме 800гр и вече сме 5100, и сме пораснали с 1см, т.е. 56,5см. На мен ми се струват малко  newsm78
И моята мома много се слюнчи и пъха ръцете в устата - ама как ги нацели - на юмрук, на показалче, което как налапа  ooooh!
Сега пихме еферелаган и се надявам само с киселеенето да минем като странична реакция, но съм чела, че втория и третия прием се прима по - трудно от първия.... Дано не е така.
Мами, вашите бебешоци правят ли опити да се въртят на една страна? Боряна вече си се обръща и почвам да се замислям като я оставя на повивалника....
Лека вечер и поспаливи бебета от мен   bouquet

# 531
Привет   bouquet,много сте писали пак  Crazy,доста има за четене.
Ние вчера бяхме на консултация ....Софи започна да наддава добре, вече е  3,800  newsm18.
Отивам да чета ....половин тема ме чака  Laughing.

# 532
айде на томболата-топла,топла още пари smile3532

ето новоизтеглените двойки,изтеглени отново в присъствието на адвокат и нотариус smile3521

Весита-Елеста      Миа-мама Радост   Бу-Цвета

трето теглене на играта не правя,защото фалирах да им плащам хонорарите на тез адвокати и нотариуси smile3515 smile3511 smile3532 smile3532

# 533
Минавам само да се разпиша ,че и тази тема ще пропусна .

Марто е 7 кг. и 65 см.  bowuu,добре сме го докарали ,много съм доволна .Ама го очаквахме ,вече половината дрешки са му малки  Laughing.
Ваксини още не сме слагали ,че сега е на антибиотик ,заради високи левкоцити и открити бацили в нослето ,някакви ...коки .
Смених му бибите ,че вече ползваше две три месеца и той неиска новите и вече сме без биба ,но не му липсва-и той лапа ръце.
Още сме само на кърма ,вече спрях да му предлагам вода ,той така и неиска да я опита.
Мисля ,че коликите отминават  Praynig.

Аз ще пропусна подаръците ,че хич ме няма в избирането ,дори на собствените ми роднини ми е трудно .

# 534
Oooooooo,я виж тииииии.Паднала ми се Находката Mr. Green smile3508.Веднага си давам адреса на лични WinkСамо да кажа,че на този адрес живеят мама и татко,та ако реши да ми идва на гости да знае Joy Joy

Днес най-после бихме първата ваксина на Лора.Изтеглиха я 6100 е,а си мислех,че е доста повече.За сега върви малко по-дребна от кака си,въпреки че се родиха и двете на едни и същи килограми и въпреки и че е по-лакома от нея newsm78
Направих и албумче,както бях обещала. Blush
Лека Hug

# 535
Не можах да видя клипчето на сладкия Алекс  Cry

Ами да, тя майка ми ги качва. И понеже я помолих да изтрие това, дето е голичък в коритото тя нещо явно криво ме разбра и се засегна и изтри всички клипове на децата. А аз просто й казах, че не се знае кой точно ще ми гледа голото детенце... Егати, не знам, и това учителка... направо не повярвах като видях, че е изтрила всичко... явно нещо напук ми прави... много криво ми стана, то да не смееш да кажеш нещо, все криво те разбират...

Нищо, като ми го прати (някога) ще го кача - и аз си направих регистрация пък  Crossing Arms

# 536
  • София; Дружбето
А лимита, лимита, някой ще каже ли или е тайна newsm78
Падна ми се нелеката задача да впечатля Бу Mr. Green това с добри чувства Blush Още не съм дочела темата за раждането на Яна, все се сещам по това време Crazy

# 537
  • До хладилника, който обичам
Днес купих един сок, ама се чудя дали да го давам- педи то каза да й давам от другата седмица по 1 чаена лъжичка от ябълка. Ама още не са съвсем отминали коликите , та се чудя де... NeWS78- вие давате ли нещо и ако да вие ли си правите сок чета или купувате..
Всички са го казали, но и аз да си кажа  Crazy
Сокът дразни лигавицара на стомаха, но пък няма почти никакви полезности; намаля млечния прием и може да създаде предпоставки за алергия... Особено като първа храна, различна от мляко, не се препоръчва.

За вредата от захарта в детската храна

Становище на Американската академия по педиатрия относно соковете

Защо нашите майки са ни давали сок (и защо няма нужда ние да дав … ите деца от рано)

Лекарят съветва да захраните със сок?

# 538
ох,Арлина,падна ли мииииииииии smile3508ако не пратя пък една туба с Горнооряховска вода hahaha hahaha

ами адреса като е на ваште да взема да пратя една кайсиева ракийца и един Горнооряховски суджук smile3521

лимит на подаръците-15 лева Peace Peace Peace

а,и да отбележа Naughty Naughty Thinking

това,че съм ви изтеглила 2 по 2,не означава че не може всички да ми пратите подаръци на мен rotfImbo rotfImbo tooth tooth smile3532 smile3534

# 539
Тра-ла-ла тра-ла-ли вече съм готова с подаръка  Joy Днес го купих и сега чакам моята дружка да си поизпразни кутията, за да и пиша  Mr. Green
Бу, четох разказа ти за раждането и така се развълнувах, че си поревах малко    bouquet
По повод днешната протеста против насилието над родилки се опитах да прочета "Да родиш Ангел", но не можах  Cry Така ми се свива сърцето само при мисълта, че някоя мама не може да има това прекрасно нещо което ние имаме, че се вцепенявам! Аз родих доста неестествено, но поне безболезнено и с добро отношение на всички около мен. После разбрах, че явно е било само заради финансовата стимулация и ми стана доста тъпо. Имаше едно момиче след мен на което не видях някой да обръща внимание (явно не беше дала пари на никой), а нея явно много я болеше и не знаеше какво се случва и какво още да очаква. Много мъчно ми стана за нея. А тя е типичният случай. За съжаление. Много тъжно.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 00:07 от kriskata :-)

Общи условия

Активация на акаунт