ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе 2

• 164 930
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Cry о милата, да ти е живо и здраво детенцето, важното е че всичко е минало...

Благодаря  Hug И на теб всичко най!  Hug

# 121
Пропуснах да кажа, че тогава Тончева каза, че ако бил Д-р Симеонов шеф щял да каже - форцепс, но понеже била Д-р Матеева било секцио ... че да не мъчели жените.... представете си  Shocked и тя така и не си призна че много сгреши. И сега ме боли и винаги ще ме боли - оправия няма!
Господи що за лекари са това  newsm11

# 122
Аз имам ужасно лоши впечатления от Матеева и като човек, и като специалист. Първо не ме изчисти добре след един спонтанен аборт и се наложи Зарзаланов да й довършва работите. Слава Богу се оправих само с някакви хапчета за "химически масаж" и не се наложи да ме кюртира отново.  Да не говорим, че в злощастната нощ на всичкото отгоре и омърмора задържащата терапия на колегата си от доболничната помощ, а той не беше виновен. За липсата на някакво съчувствие в такъв тежък момент, нямам думи.  ooooh!  Ембрионът не се развиваше добре и организмът явно сам реши да го изхвърли.  Sad

# 123
chibi, ужасно съжалявам че така се е случило с теб  Hug При мен реагира адекватно - не тя ми направи секциото, но стоеше там - не мръдна докато не свършиха. Не ме е познавала.

# 124
И аз съжалявам за това, което ви се е случило, но в Русе май често се случват подобни неща в родилния дом. Аз раждах при д-р Янков (лека му пръст) и съм сигурна, че много мами съжаляват, че той не е между живите. Страхотен професионалист, без да иска пари - дори не намекна, въпреки че имахме уговорка. Ако така правят повечето, съм сигурна, че пациентките сами ще се отблагодаряват, без да им се налага отгоре да го правят.

# 125
За д-р Янков, лека му пръст на човечеца, наистина се чуваха доста добри неща - и като специалист, и като човек.  Peace Важното е, че втората ми бременост завърши с щастлив край въпреки, че беше отново доста проблемна, благодарение на омърмораните първия път от Матеева двама доктори. 

# 126
Бях решила да не пиша вече в тази тема, но след последните постове не се стърпях!!! Имах един безмислен спор с една мама, за добрите и за лошите гинеколози в Русе, и точно това се мъчех да й обясня, че няма на кой лекар да се разчита в критичен момент, но тя твърдо беше убедена, че има, най- накрая ми каза да си раждам у дома, което за мен е безотговорно, в смисъл, че ако има някакви усложнения в хода на раждането пак ще стигнеш до АГ-то, но не се знае там на кого ще попаднеш, екипът как е станал сутринта, и дали ще ти помогнат или ще те осакатят...  Naughty Нямаме свестни доктори русенки, това е истината!!! А за обстановката в АГ-то няма да говоря...  Sick

# 127
Не мога да се съглася много с теб, защото има добри лекари в Русе, все пак те не се обучават в Русе, за да ги класифицираме. Колкото са добри и в други градове. Ще ти дам за пример Георгиев, въпреки че е вулгарен и циничен, Тодоров, Матеева, а защо не и Хубчев

# 128
Някой може ли да ми каже дали д-р Шишкова работи с здравната каса и дали има добра апаратура?

# 129
Работи със здравната каса.
Не знам какво разбираш под "добра апаратура", със сигурност не е последен писък на техниката.
Ако ще си водиш бременността там - може и да ти свърши работа, както казват доста, а и има много пациенти, защото повечето са бременни...
Но ако имаш сериозен проблем, давам ти приятелски съвет да се насочиш другаде Simple Smile
Успех  Peace

# 130
Охххх, дано ме съм много нахална, ама искам да попитам и дали в АГ-то пускат бащата в родилната зала по време на раждане? newsm12 newsm12

# 131
Охххх, дано ме съм много нахална, ама искам да попитам и дали в АГ-то пускат бащата в родилната зала по време на раждане? newsm12 newsm12
Не, бащата не се допуска дори на свиждане вътре в АГ-то, камо ли в родилната зала.

# 132
По-добре говори с лекаря - пък може и да го пуснат, след като има желание. Те мъжете се броят на пръсти, които искат да гледат.

# 133
Няма лекар в Русе, който да пусне бащата в родилното. МИсля че с това точно изключения категорично не правят.
Не казвам, че е правилно, напротив, поредната простотия е.

# 134
Няма невъзможни неща-ще го пуснат, стига да си плати. Ще го пуснат и при родилката, ако направи същото

Общи условия

Активация на акаунт