Отговори
# 720
  • Sofia
Добро утро!
GALL-че, аз съм на мнение да не захващаш цигарите  Stop Иначе ти "разрешавам" да спреш кърменето  Joy
evica, хайде вече по-често при нас  Peace
taigi, ще я изям дребосъчка  Heart Eyes Направо е скиор за пример  Peace Ти как си - преминахме май в търпеливо (и не толкова) чакане  Mr. Green
Аз съм си пак с Габриел. Покашля по малко - пак си е такава кашлица - от време на време, но не ми се дава на градина да не задълбочи. Давам Мукоплант и чайчета. Утре ще му излезе резултата от носен и гърлен секрет и според него педито ще каже какво да правим. Според нея няма смисъл да се хващаме за тази трета сливица. Хич не е болен, но пък и не е напълно здрав  Confused
През уикенда ходихме до Банско, а Габи го оставихме в Сф с баба му, за да не го разболяваме там (голяма гимнастика - тя трябваше да дойде от Нова Загора, за да тръгнем ние и после бързахме да се приберем, за да си тръгне тя  Mr. Green). За първи път каза, че му е тъжно за нас, когато ни няма. После пък му беше тъжно за баба му  Grinning

# 721
  • Sofia
Привет!

еви, много ни е драго да те "видим" Simple Smile
Гал, по-добре не ги почвай... аз съм така с шоколада - или не ям хич или като го почна...  ooooh!
Деа, храната вярно е ужас - правят им в детската сандвичи или пици, но то и ние това сме яли по пистите. Затова закусва и вечеря в къщи, ако мога да пробутам нещо по-полезно не е зле... Хванаха най-голямия студ, как не са омрънчали главите на тия учителки не знам...  Mr. Green За мен по-важно е да са по цял ден горе на въздух, не затворени в градината, то е ясно и че няма да се научат да карат от сега, но поне свикват със ските там...

# 722
  • Остров Приятелство
Здравейте и от мен - малко време имам и ето ме при Вас!  Hug

GALL78 Цигарки, ама с мярка - аз уж не пушех/цели почти 5 години/, уж само за кеф почнах, а то стане една та се не виде Crazy
aniK Какво стана с бактериите, които имаше Габчо? Излекува ли го, или е нямало...нали казват, че са упорити.
taigi Пу, пу на леля Блондито! Heart Eyes

И аз искам пак ремонт момичета. Ама на пролет ще да е да започвам кухнята и да сменя фейса на хола, че нещо скучноватичко ми е Mr. Green

Ееей да ви кажа - много е интересно това да учиш за учител, ама много!
Хич да не преподаваш нещо/пу, пу да не ме чува дявола/, толкова ще ти влиза в употреба, че думи нямам - къде за детето, къде за отношението ти към хора и света ако щеш, къде през какви етапи преминават и бебета, и малки и големи. Как да накараш детето да изпитва нужда от знания, как да изгради любов към книгите и знанията, как с мярка да използва всички нови техлогогии, но и да не изостава, как да бъде приветлив, социален, да изградиш достойнство в тези малки и крехки деца....
Много, много ми е приятно да уча това! Simple Smile
Дано да стане читав учител от мен! Пожелавам си го! Peace

Отивам да се къпя и да бягам.
Хубав ден на всички! Hug

# 723
Добра утрин момичета Simple Smile

Гал относно цигарите се сетих нещо, което прочетох наскоро - ако господ е искал да пушим е щял да ни направи комин на главите Wink  Laughing
Не че и аз не съм пушач от време на време - рядко като мнооого ми се събере на главата  Embarassed
Аник ще се постарая обещавам, макар голям екшън ще е в работата до края на февруари   Heart Eyes Hug

Хубава седмица и бъдете здрави!

# 724
  • София/Осло
Ей ме  и меееееен..щастлива..имам си снимки на спалнята  Laughing
Ето заповядайте -много се гордея с моето изделие  Mr. Green
http://deata.multiply.com/photos/album/7/New_look#photo=61

тайги-  най-важното е да е на въздух и да се сдобие със спортен дух и хъс  Peace
съни- винаги съм си мислила ,че точно учителка трябва да станеш...успех  Hug
Анчо- оздравявайте  Hug
евче- радвам се да те видя  Heart Eyes
мариска- за теб прегръдка и снимки  Laughing

Макар и така телеграфно ви прегръщам всички, днес съм любвеобвилна  Flutter

# 725
Евичка съжалявам за загубата ви Sad
Тайги невероятно сладурски снимки, прищя ми се да ги заведа на сняг, ама може да намажат догодина при повече късмет  Mr. Green
Галче, ако не успееш да устискаш с цигарите, варианта е максимално отдалечено спрямо следващото кърмене, а след цигарата да си смениш дрехите и да си измиеш освен ръцете и лицето. Иначе съм съгласна, че ако можеш да не ги почваш най-добре  Heart Eyes
Деска спалнята е станала супер  Hug
Съни, ако и на практика се прилага наученото би било супер! За съжаление това, което ни учат, няма нищо общо с действителността  Rolling Eyes Много се радвам, че ти допада и ти пожелавам да попаднеш в хубава среда, където да преподаваш  Heart Eyes

# 726
  • Sofia
Съни, днес излязоха резултатите от секрета, преди малко звъннах - стрептококи пневмониале... Ще отида да ги взема, защото има и антибиограма и отивам при педито. Същите са както преид 2 години в Нова Загора  Confused

# 727
Aни Hug Hug Hug горе главата всичко ще се оправи Hug
И аз днес чакам контролните изследвания на Гоги и за да ми е гадно се бавят много повече от обичайното Confused
Деси страхотна спалня  Peace
Евичка радвам се да те видя отново Hug и съжалявам за загубата ви Sad
Съни и на мен много пъти ми е минавало през ума, че ще бъдеш страхотна учителка - макар, че не те познавам лично това ми е впечатлението, което съм си създала за теб дистанционно Grinning

# 728

Галче, да е жив и ждрав Руси! Да е силен и здрав като това лъвче, късметлия и много усмихнат! Мъжка майко, на теб голяма прегръдка!

# 729
newsm59 nbirthday newsm59 Галче да ти е здраво, щастливо, ведро и игриво малкото водолейче! Весел Празник!   love001 newsm59 nbirthday newsm59

# 730
Галче- да ти е жив и здрав Руси! Весело и безгрижно детство му желая!

# 731
  • Plovdiv
Галче, честит ви Първи Рожден Ден! Да расте здраво и будно дете малката шушка Руси, за радост на мама, тате и бате!

# 732
  • Sofia
Gal, честита първа годинка на малкия юнак!!!

# 733
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РУСИ! ДА РАСТЕ ДИВ И ЩАСТЛИВ КАТО ТЕБ, ГАЛЧЕ!

# 734
Ах как сте ме изпреварили  Hug Hug Hug
Толкова ви обичам, прекрасни сте  Heart Eyes Благодаря за милите поздрави.

Аз не мога да сколасам със софрата за довечера, затова не пускам почерпка  Embarassed но днес ви черпя всички с по много  Hug

Довечера ще пусна снимка от събитието и ще черпя с домашно пък  Crossing Arms

Днес се чувствам така горда, сякаш съм изкачила Еверест и така тъжна някак си, не знам  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт