Отговори
# 105
  • у нас - на брега на морето
Trixyy , по принцип таблетките се вземат през 8 часа, но , ако започне да ти става по-лошо, може и по-рано/ както ти е писала nadia_0606 /. Имат значение и милиграмите, защото има от 4 и от 8 мг. Една ампула е 4 куб. см, отговарящи на 8 мг. Та мисълта ми е, че може да се наложи и двете наведнъж да ги вземеш, ако са от 4 мг, а да си купиш още за довечера и утре. Желая ти бързо възстановяване и дано не ти се налага!!! Hug Hug Hug newsm10 newsm10
margi4 , стискаме палци и чакаме добри вести! newsm10 newsm10 newsm10  love001
sisko77 , възхищавам ти се и се гордея, че мога да общувам с такъв стойностен Човек като теб! Hug А кото гледам какъв сладурски "Дядо Коледа" си имате, ми иде и аз да взема да му напиша писмо с желания! Толкова е готин, че няма как да не ми изпълни желанието!  smile3523 santa2 love001

# 106
  • София
Момичета от сърце благодаря за хубавите пожелания, но си ги запазвам в сърцето, тъй като днес зя сцинтиграфията няма изотоп! В петък ще разбера дали ще мога да я направя в събота! Учудих се направо на себе си, тъй като запазих самообладание и не вдигнах скандал!!!!
Трикси зофрана се пие през 4-5 часа при нужда. Аз например не го пиех, макар че ми ставаше много лошо след вливки, защото от него ме болеше много силно глава /страничен ефект/.Дозировката е според теглото, ако си по-дребничка една табл. от 4 мг ти е достатъчна.

# 107
  • Пловдив
Трикси, аз пиех зофран на таблетки. Много добре ми действаше. Май го пиех преди вливките.

margi4, не знам в какво се състой иследването, но ти пожелавам успех.

Явно много съм изтрещяла щом шопинга и настъпващите празници не ме радват.

# 108
       vanichka75 , не си само ти , и аз съм така.Още повече ,миналата година ме диагностицираха точно по Коледа .
       Но , както казва моя гинеколог - "не можеш да ме убедиш , че човек ,минал през тази диагноза , поне малко не е променил психиката си "  LaughingНадявам се, не ми намекваше, че съм мръднала  Joy Joy Joy
       Днес бях на амбразио , мина нормално, сега ще чакам хистологията / със свито сърце/ ,стискайте палци  Praynig

Маргич, и аз стискам палци, когато и да "се появи" изотоп!

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 05:56 от Дива-не

# 109
  • у нас - на брега на морето
Дива-не , разбира се, че ще стискаме палци / това поне го можем /. Аз и без това пиша с два пръста, та останалите са свободни за стискане newsm10 newsm10 newsm10 Peace Hug. Дано таз годишната Коледа я посрещнеш само с хубави новини и прекрасно здраве!  bouquet newsm03

# 110
  • София
Дива здравей мила! Не знам от къде и кога се появи! Но това няма значение, знай че ти си част от нас и ние те обичаме!  love001
Свитото сърце в никакъв случай не е добро чувство, затова се отпусни и мисли позитивно! Господ ни праща изпитания за да ни покаже колко сме силни и борбени! Peace Позволявам си да ти кажа всички тези думи защото съм минала и през абразио, и съм чакала хистология и знам какво е! Всичко мила минава и е борба, човек преживява и най-тежките диагнози и почва да се бори!Аз лично имам право да говоря защото преживявам за моите 53 години няколко удара от съдбата - т.е. чувам два  пъти диагнози които
шокират, които те докарват до пълно отчаяние,но......ооооо само за миг, след това ставаш, вдигаш главата напред и продължаваш!
Мисля че милата Хули ще потвърди това което говоря! Не случайно цитирам нея!!!!!!!!! Peace Peace Peace
Ваничка, сцинтиграфията показва дали има мети в костите!!!!!

# 111
Момичета,   love001  love001  love001
Маргич, всичко си описала... smile3501

Момичета, мен пък въпреки безумния гърч в работата, ме е обхванало коледното настроение. След един ден мрънкане и молби, капитулирах и ....  Embarassed украсихме си елхата.  bowuu bowuu bowuu Нацвъках из къщата разни коледни украси, свещници, чорапчета, ангелчета и каквото още се сетите ... Joy Joy Joy

Дива-не, здрасти и от мен...Значи по Коледа, празнуваш втория си рожден ден  Hug Hug Hug...(да обясня, за мен датата на диагностициране и последвалите метаморфози са втория рожден ден в живота ни.)...Сигурна съм, че всичко ще е наред...
(бе дайте един иконка за стискане на палци)...

Малкия звяр вместо да си прибере играчките, обърна голямата кутия ... и естествено всичко е разни миниатюрни парченца...отивам и аз да събирам.... hahaha bowuu

# 112
  • София
Веси, аз обикновенно в началото на декември правя украсата в къщи! Може би за някой е рано, но аз обичам коледното настроение!
Сега се зареждат много християнски празници - повод да се съберем цялото семейство в къщи, което е много хубаво като преживява
не, тъй като моето семейство е пръснато по целия свят!!!!! Praynig Миналата година тези празници минаха непразнично, тъй като ми правиха операцията на гърдата, но тази година ще празнуваме подобаващо! Абе както си трябва!? Joy

# 113
  • София
Добро утро! Simple Smile И хубав успешен ден на всички! Simple Smile
Изчетох ви и няма какво да кажа освен ,че ви обичам! Simple Smile

# 114
 fingerscrossed на всички, които се нуждаят !!! Целувки и успешен ден, момичета  newsm51  love001 newsm10

# 115
Аз пак ще ви подосаждам.
Днес бяхме до Исул.
Пое ни д-р Цонев.
Викат ни в понеделник на 30.11.09г./гладен и жаден/
Доктора ни каза,че ще направят 4 вливания.
Значи ли това,че в понеделник ще му правят такова?
Имам странното усещане,че ни мотаят май повечко.
Разбрах,че нещата са напреднали о толкоз.
За какво трябва да питам и за кое да натискам да ми бъде казано?
В другият клуб,нищо не мога да разбера,постовете са много стари и дори не мога да схвана къде трябва да пиша.
Моля да ме извините,ако не съм за вашата група,но помоща ви ми е нужна.Благодаря ви много.

# 116
Добър ден, мили момичета!
Оставете лошите мисли и се помолете на света Екатерина да ви донесе здраве и късмет... Всичко друго е просто суета...
Аз ще започна с добрите новини...
Най-после успях да накарам мъжа си да отиде на преглед! Имаше проблеми със стомаха и се опасявах,че може да е най-лошото,но НЕЕЕЕЕЕ... Всичко е наред! newsm44
Нека ми е жив и здрав,че без него съм загубена...

И сега вече със спокойна душа и сърце искам да ви почерпя,защото ето това златно дете има имен ден!
Тя е моето съкровище! Да ми е жива и здрава!

Хайде наздраве!

# 117
  • София
Сиско мила, здраве и късмет на цялото ти семейство! На красавицата от снимката желая сбъдване на мечтите й!!!!! newsm51  love001 Разкошна трапеза си ни натъкмила! Благодаря ти!  love001

# 118
Викат ни в понеделник на 30.11.09г./гладен и жаден/
Доктора ни каза,че ще направят 4 вливания.
Значи ли това,че в понеделник ще му правят такова?

По принцип преди всяко вливане се взима кръв - дали може да се прави вливка...Гладен за това
Жаден и гладен - да не би да му правя и ехо на горна част на корема...
Предполагам, че да ще му правят вливане... След като му вземат кръв нека пита дали може да поема течности.
Важно е. По време на химията да се кконсумират течности.

Сис, жива и здрава да ти е....Само да те радва... newsm51 newsm51 newsm51
(малееее с тая почерпка... smile3532 smile3532 smile3532 как шЪ работя бе... Mr. Green)

# 119
Сиско да ти е жива и здрава красавицата.Много да Ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт