Отговори
# 840
Браво бе Весе!!! Страшен син имаш! Пу, пу! На кой се е метнал? Я кажи как се вари цвекло и как овкусяваш салатата? Аз ядох салата от цвекло от буркан, овкусено с чесън и орехи. Много вкусно!!!! Ама от буркан по не е хелти, но никога не съм варила... Аз го правя сурово настъргано с моркови и такива разни, ама все сурово....

# 841
 Браво , Весе  Hug
Жив и здрав да е умното момче на мама   bouquet
mariyanavi Благодаря за подробното обяснение . След празниците ще пробвам  Simple Smile

# 842

Весела коледа  , дами  . Много здраве желая на всички . Радост , щасите и късмет  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 843
Мерси, да сте ми живи и здрави всичките... Hug Hug Hug Hug
лалева, много хуваба картинка...

На работа съм... #2gunfire #2gunfire Пратих мъж ми до супера за някои последни покупки. И дадох наставления да се пусне  newsm79.
И най-тъпото е, че наистина имам работа... Twisted Evil Twisted Evil
Както и да е... успях и да намеря една рецепта за пълнените гъби...За сефте ще я правя  Whistling, та да видим какво ще излезе...

Ха, сега ми се обадих секретарката на шефа - официално в 14,30 ще ни пусне да си одим... bowuu

Май всички сте се разготвили якоо... hahaha bowuu  chef

# 844
Весе, БРАВО, на сина ти!

# 845
Момичета,
пожелавам ви,весели празници,много здраве и сбъдване на мечтите ви.
Бъдете все така смели и усмихнати. Hug
 santa2 Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman

# 846
Добър да е денят ви,момичета!
Днес всички са се заели да готвят и приготвят разни вкусотиики,да точат и теглят баници и тиквеници... Подсладихте ли баклавичките... Свихте ли сърмичките... Не бе,не тия на мъжете ви...  Mr. Green Ония лозовите и зелевите... Вие да не си помислите пак нещо нередно ,че съм казала... Ама може и да съм го казала... Mr. Green То след тая шепа розови хапчета дето пиивам,гюлето като че ли по яко ме перва в кратуната и се почват едни...врели -некипели...
Та в тази бъдна вечер,когато всички се събираме със семействата си,огъня в камината и в сърцата ни гори и ни стопля повече от глътка червено вино,когато чакаме оня белобрадия старец,с наднормено тегло и висок холестерол,ама с млада ...придружителка,да потропа на нашата врата,или да слезе през нашия комин... та в тази тиха и свята нощ искам да ви пожелая всичкото здраве и спокойствие на света...Нека вие и семействата ви сте дълги години заедно и щастливи,да се обичате и да не забравяте,че тук в Сандански има една луда Мара,която ви обича повече от сестри и винаги мисли за вас...
Ей,и да пишете на кой се е паднала парата...
Аз не искам да се пада на мен,защото всеки път ,когато е била в моето парче...се раждаше по едно чааве... Mr. Green

П.П. Веси, поздравления за успехите на момчето ти! Ама какво чудно има-каквито родителите ,такива и децата им... Да ви радва винаги...  bouquet

# 847
Мили момичета,
От сърце желая на всички вас и на семействата ви много здраве и весело прекарване на празниците!Господ да ни дари с дълги години живот и здраве, та да си изгледаме милите дечица, та някои да се сдобият и с още!
Специалната по този повод има специално пожелание от мене,тя си знае Wink

Относно Сис-не бегай от парата щото мисля,че се разбрахме.Девойчето го даваш за наша снаха щото ни е таман по години, пък на Кана,след като си и обещала момиче, шА сА напънеш да и родиш още едно.НЕма да се караме за такива неща и да си разваляме добрите отношения.Ей сега ако се разшеташ,за септември си готова,пък и Дани ще е щастлив с по-младо гадже!

Хайде останете си със здраве!
Въпреки,че това беше една от най-трудните години в живота ми,благодаря на Бога,че ме срещна с вас!Обичам ви и ви целувам! Hug Hug Hug

# 848
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

# 849
Мили момичета, едва сега успявам да седна за малко пред компа (трудно се вреждам като са вкъщи децата), искам да ви пожелая весели коледни празници, да сме много здрави, обичани и много години да се радваме на делниците и да си честитим празниците  santa2!
Сис мила, и аз стискам всички палци и съм убедена, че ще се окаже най-безобидното нещо, както ти казват и другите момичета, още повече че и ТМ ти е толкова хубав! Ще чакам добри новини от теб  Hug!
Веси, поздравления за успехите на детето newsm10!
Маргич, не съм ти благодарила за инфото за билковата аптека, от 11.01 ще съм в София за лъче и тогава ще я издиря!
На всички - хубави празници newsm51 !

# 850
ХО-ХО-ХО Дядо Коледа е вече тууууууук,ние с мама Лорън и останалите от групата чакаме белобрадия да дойде и през това време замезваме с постничко и не само Wink и зачервяваме бузки с червено винце.

Много,много здраве,дълголетие,щастие и късмет ви желаем от все сърце!!!
Бъдете много усмихнати,това е гаранция и за здраве.

БОГ да е с вас!!!

# 851
Моми,парата е у мене... Mr. Green ША става тя каквато ША става... Mr. Green

# 852
скъпи мои,мили момичета!Да ви е честито Рождество Христово!Пожелавам на всички вас и вашите близки от все сърце изпълнение на всички ваши желания тази година,догодина,по-догодина,по-по-догодина и още много-много години до дълбоки старини!!!Дядо  Коледа да ви донесе пълни чували със здраве!!!

# 853
Момичета аз искам да ви се оплача от мама Лорън.
И тая година беше нагласила две парички-една за мен,една за брат ми и как пусто пак така я завъртя,че на нас да ни се паднат.  smile3506smile3521 smile3521 smile3521 Joy Joy Joy Joy

# 854
Ооох, да знаете какво стана! Ударихме по една ракийка няколко пъти, замезихме както си знаем с една тава салата от китайско зеле и продължихме...  червено винце с не много постни мезета /гледахме да е постно- без сланинката /. Накрая хапнахме дърпана баница, плодове, ядки и ми стана трудно дишането.
  Лека нощ и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт