В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 963
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Анче, ти не трябва да чакаш да те питаме - аз обикновено не питам, щото съм свикнала близките ми хора сами всичко да ми казват  Hug Това се отнася и за теб  Heart Eyes макар и виртуално, да споделиш и да бъдеш разбран е еднакво облекчение  Peace
А за пердето - ами имаш право да се чувстваш както си искаш... за колкото време си искаш... ама не прекалено дълго, размисляш над това, което ти тежи на душичката и после ай сиктер на тия дето ти навеждат мислите за лешояди  Naughty Twisted Evil Hug

Мацки, така и така Весича тук ни вдъхновява с нейния котьо (малко ми се струва животното, на 2-3 да е???  newsm78 Grinning), ето котешки поздрав  Mr. Green:
http://www.youtube.com/watch?v=TjJnLFbQGcw&feature=related

# 481
kikoimery   bouquet  добре дошла
не ставам в момента за съвети Rolling Eyes,но все пак според мен където и да отидеш винаги може да се чувстваш щастлива.. Peaceвъпрос на виждане! Peaceнай-важното е да видиш какво точно те интересува и какви са плюсовите и минусите в това ново начало!пожелавам ти успех и намиране на отговорите на твоите въпроси! Peace..
линче   Hug

# 482
# 483
Здравейте сладуранкиии,

Анче напълно те разбирам и подозирам в теб едни такива самотно-тъжни емоции от много време  Hug Аз и заради това реших да си гледам бебето тук.Пролетта винаги ще съм сред хора,центъра е пред нас....никога няма да остана самичка с децата и т.н. А в Кипър щях да съм тотално сама,затворена вкъщи,за всяка разходка или пазаруване ще ми е необходима кола и т.н.Сега ми е мъчно за Андрей,но не си правя илюзии,че ако сме там ще успявам да го виждам повече от 2 часа вечер,в които той ще е уморен и изнервен,а аз зажадняла за отмяна и разнообразие. Не знам дали при теб нещата които те натъжават са свързани с това,но със сигурност има и част от тях.Прегръщам те  Hug Погледни в очите на бебо и ще разбереш,че всичко си заслужава и че на нас жените ни е отредено да се опитваме да сме по издръжливи и силни....колкото и трудна мисия да е това.

Лин прекрасна тапицерия  Peace

Пепитт картинката на момченцето и момиченцето,където момченцето си гледа в гащите  Joy ...тя ми трябва  Peace

kikoimery сигурно ще се справите,но е и необходим късмет.Първо таткото да замине и да поостане там поне 4-5 месеца,после и вие...но сега е много трудно да започнеш работа,ако не знаеш гръцки език.На таткото ще му е трудно сам да наеме и плаща наема за самостоятена за едно семейство квартира.......
  Аз лично не съм оптимист.Заминахме с детето,когато беше на 1г и половина,почти веднага почнах работа и учех много гръцки(оправям се и с английски) и за целия ни престой там единствено,но и с мнооогоо усилия сме спестили пари за една кола.Градината и разходите по детето са много,както и наема ако се дели само между двама работещи хора.Мой съвет е да не рискувате  Wink

Аз и майка ми почти успяхме да накупим подаръците за Йоана,но ми се иска още две три неща да вземем. Peace

Нещо обаче ми се губи от коледното настроение и не знам защо  newsm78 Така ако вземе да  валне малко снежец по-друго ще да е  Mr. Green Mr. Green

Айде да пускам едно филмче,че от кога се каняя.Цункиииии!

# 484
Цвете, ето го линкът към гащичките  Mr. Green натискаш цитат на пепиткиния пост и плагиатстваш  Mr. Green
Това требе да е, да видим дали съм го нацелила:
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/hora/deca/deca02/3626.gif

# 485
Линче smile3532 smile3532 smile3532
Ох, не мога дъх да си поема hahaha hahaha hahaha
Ама и как си ги намерила тия котьовци. Тоз "виновния" също като моя. И само като се сетя че някой ден ще го открия в същата ситуация и  rotfImao А ако си представя тогава и репликите от клипчето, направо ще умра от къкрел там до тях - само трябва да има някой да ме снима и да ме изтипоса тук Joy Joy

Анче, душо златна Hug Hug Hug Нормално е да изпадаш в такива настроения, особено като ти се смени рутинното ежедневие. И също е нормално някои от хората около теб да не реагират адекватно на твоята тъга. Ти си поплачи, та да ти мине и нали знаеш че ние тука сме и за хубостите и за лошотиите. Hug А относно причините за настроението ти, щом те разстройват, значи ТИ ги вземаш на сериозно и само това има значение - ма'ни к'во казват хората. Нали никой не гледа през твоите очи и не върви с твоите обувки - значи няма право да окачествява колко бели са ти кахърите. Щом ти се плаче, плачи; ако ти се приказва -  приказвай, както казва Лина
Цитат
А за пердето - ами имаш право да се чувстваш както си искаш... за колкото време си искаш...
и не трябва да се извиняваш на никого за своите чувства spoko

Линче за малко да забравя - мерси за кафенцето и диванчето е станало екстра! А аз първо си помислих, че кафенцето е сервирано върху диванчето #Crazy Joy

kikoimery welcome Направо не знам какво да ти кажа. Явно си се поровила и на други места. По добре да те посъветва някой който скоро е дошъл тук. Ние сме вече седма година "кипърци" и положението при нас е съвсем различно - говорим доста добре езика, познаваме много хора, интегрирали сме се дет' се казва и моята гледна точка е доста различна от някой за когото всичко тук е ново и странно. Иначе ако преодолееш първоначалния стрес и устискате на напрежението при търсене на работа и квартира мисля че ще ви хареса тук! Успех  bouquet

Ооооо, Цвете Hug пазаруваме подаръци #Milti

# 486
линче  hahahaтова видео е наистина страхотно....някъде го бях гледала с бг суб..
цвете...има нещо такова Rolling Eyes......но както каза ти:поглеждам в очите на децата(идвам при вас) и болката поотминава
веси    Hug

# 487
А-А-А-А -аааааааа тук сьм ей ! Да не сте ме забравили ? Отивам сега да поучим с малкия и после пак ще дойда ! Целувки на всички !         АНчЕ  Hug

# 488
Ееееетоме и мен най-сетне, мацоранките ми... Hug
Лелееее не е истина просто днес цял ден като Карлсон съм пърпорила perko...само дето нямам перка на гърба да Фръкна ръЙ`ш ли smile3560 На всичкото отгоре по едно обедно време се прибрах за малко вкъщи да се стопля и седнах да ви пиша...и като отпрах един дълъг пост blahblah...и накрая като се затри Rage идивях просто... Ама нали съм тъпо и упорито smile3560 сега почвам с начале Mr. Green Та такааааа:
Днес до обед търчах по тия задачки дето ви казах, та дъх не ми беше останал nuts щото учрежденията се намират на такива места и отстояния едно от друго, че няма удобен транспорт - най-близките спирки са на 10-тина минути преход от тях и като сложиш и дремуцането докато чакаш автобуса отидоха още 10мин...., та с две думи по-добре пеш да тръгне човек.... Да ама се навърта общ пешеходен километраж от около 3-4км. fiuuuuuu което по принцип на мен ми е чудничко за разходка Mr. Green...., само дето днес като за разкош #Silly реши да вали buria newsm65 и кака ви Блонди с чадърчето  umbrella маАше гащи като гламава Crazy Joy... Както и да е...и сега като ме попитате логично поне свърших ли си работата, аз трябва да ви отговоря "даааа, свърших я всичката Mr. Green....УЖ" smile3560...И веднага обяснявам що така натъртвам на "уж" - ами защото и на двете места след като представих абсолютно всички изискани ми документи /в това число и удостоверение за доход, за което също тъй рано сабалянта търчах да си го набавя/, ми казаха "Ами добрееее..., ако случайно нещо се окаже че още допълнително трябва да представите, пак ще ви се обадим!" newsm48 Как просто да не ги обичаш тия хорица fight първо те викат на пожар и ти задават някакви ултимативни еднодневни срокове, а после ти си напълно изряден, ама пак е под въпрос дали няма да се наложи да те разходят поне още веднъж smile3516 Та затова казвам, че е свършена работата "уж" smile3560 че то смее ли човек да се похвали #Silly
А и една хубава работа още свърших - купих такава елхица със светещи фигури и иглички (по-маничка от размера който исках, но от него нямаше, а другите -големи, вече ми идваха нагоре и като размер, и като цена)
Сега, след като ви се обясних напоително blahblah Mr. Green вече е ред да ви обърна внимание па отделно:
Десито, да ти е жива и здрава сладката именничка!  bouquet Големи бонбони са с баткото на новата снимка в подписа ти Heart Eyes

АНчЕ, Hug Hug Hug що така бе, пиле spoko ...... Друго няма да казвам, освен изцяло да се съглася с това:
Анче, душо златна Hug Hug Hug Нормално е да изпадаш в такива настроения, особено като ти се смени рутинното ежедневие. И също е нормално някои от хората около теб да не реагират адекватно на твоята тъга. Ти си поплачи, та да ти мине и нали знаеш че ние тука сме и за хубостите и за лошотиите. Hug А относно причините за настроението ти, щом те разстройват, значи ТИ ги вземаш на сериозно и само това има значение - ма'ни к'во казват хората. Нали никой не гледа през твоите очи и не върви с твоите обувки - значи няма право да окачествява колко бели са ти кахърите. Щом ти се плаче, плачи; ако ти се приказва -  приказвай, както казва Лина
Цитат
А за пердето - ами имаш право да се чувстваш както си искаш... за колкото време си искаш...
и не трябва да се извиняваш на никого за своите чувства spoko

....а ти знаеш че винаги сме насреща ако имаш нужда да споделиш... или дори само да помълчиш, но с усещането че има хора които с мислите си те прегръщат...Hug Hug Hug

Линче, от де го изкопа тоя клип с котешки любовен раздор Mr. Green малееее, то голяма мелодрама smile3544 направо удря в земята гръцките сапунки rotfImbo rotfImbo скъса ми сърцето просто... rotfImao.........и като става дума за котки......
Весич, коледната ти украса е великолепна, но това което тотално ме заплени е името на вашия котак Mr. Green който му го е измислил това Съби искам да му стисна ръката  friendship Мен супер много ме кефи някой като си кръсти домашния любимец с някакви не-клиширано, а оригинално и автентично бг-име  Hands Thumbsup Например на едни познати котарака им се казваше Прокопи Mr. Green..., а един зоомагазин с години си имаше постоянен обитател - говорящ папагал на име Кънчо Mr. Green

Муце и аз, мила, изоставам с коледните подаръци, хеле картички, ама от извънредни акции не моЙ`сЪ освестя.. smile3560  А напъдихте ли я окончателно Баба Шарка вече?

kikoimery welcome и от мен... вече са ти дали отговори на конкретните ти въпроси.... Аз ще се въздържа, защото съм си в БГ и нямам собствен поглед за кипърската реалност Rolling Eyes  Дано вземете най-удачното за вас решение!

Яничко, ти се появи бе smile3560 какво да обърнем по случая newsm78 hahaha Joy

Мастерче, без малко да те пропусна  Stuck Out Tongue Winking Eye ама и ти бая зачезване две седмици почти откара Whistling... Но простено ти е - нали подготвяте концерт Hug... Аз само се бях притеснила да не би покрай подготовката да те е набарал нЕкой млад диригент  Wink и сега да те държи извънредни часове да те "препитва по солфеж" smile3521 newsm53 newsm47

Милички, засега ви оставям, че трябва някаква вечеря да приготвя....
Чао....и целофани на всички lovekiss lovekiss lovekiss

# 489
Блондич, знаех си аз че ще се явиш напълно изрядна пред държавните служби и каквит' докИменти ти искат веднага ще ги набавиш Hands Clap smile3560
И вземи я покажи най- накрая таЗ святкаща елхичка че се изЕдохме от любопитство Mr. Green
Като питаш кой е кръстник на котарака - щом е за поздрави, а не за бой - да си призная bowuu И на мен ми харесва домашните любимци да са с обикновени имена. Предния го бяхме кръстили Бойко (нали се сещате на кой известен бате Whistling)

Викаш да обърнем по нещо по повод появяването на Яничко  cheers Аз съм ЗА, даже ще налея първа, докато ти готвиш (мале-е-ей кви сме алкохолички, само си търсим поводи  girluu)

Айде, всичкото народ заповядайте на масата

# 490
Пу първа кипра Mr. Green  А тъй, Весчеййй, мойто човек, мойто зодия си тииии smile3521  и ха наздраве newsm24, че на назе повод ни не трЕбЕ Drunk Joy Joy Еййй, ама викаш да ги заредя тия батерии най-сетне,а?! smile3560 че да нащракам и новата елхичка photo пък и останалата украса и ала-японската ми аранжировка Whistling.... Обаче надали на снимка ще се уловят ефектите на елхата newsm78 (тя може да е мънифайска, но така хубаво светят фигурките и игличините...при това не в един цвят, а се сменят и преливат един след друг зелено~синьо~цикламено~бяло~жълто~червено....и същевременно елхичката се върти около оста си Heart Eyes - много нежни ефекти, особено нощно време когато е тъмно)

Линче, пропуснах по-горе да ти кажа, че снощи направо се наке*дзах от кеф Mr. Green от развоя в Сървайвър - получи се точно според приказката "който копае трап другиму, сам пада в него" newsm48....та тръпна в очакване да ги видя тая вечер на племенния съвет женките smile3508

Между другото, мацоранки, нали тая година ще завторим, та да превърнем в традиция изпращането по между ни на добрите стари, сантиментални (не електронни) коледни картички?! Heart Eyes За целта, понеже през изтеклата година състава на списващите в темичката ни доста се разишири, моля по-пресните ни попълнения да си впишат (разбира се ако желаят) адресите в Кукунделата!

# 491
Ей на дърти пияндурки hahaha няма я Пепитка да докара духовата музика hahaha

Анче-е-ей, удари, кака, една бирица да ти дойде кефът  Wink

Блонди, таз идея за картичките много ме кефи #Milti Аз хартиена картичка не съм получавала, пък и пращала Embarassed от години. Ще се включа в инициативата  surpriseuu

Аз ще изоставя за малко купона, да похапнем с мъжото романтична вечеря - боб - на свещи tooth Пък после, ако бобът е много реактивен Joy може да му впрегнем "силата" и да превърнем обикновената вана в джакузи - екологично при това #Shocked Joy

# 492
...тук съм ,тук съм...

ей тукинка си пиивам и си ви се радвам....весич.от къде ги избара тея симпатични мишоци.....
блонде...чета и се смея..ама то работата май не е за смях,нали?

# 493
Айде тогава "Наздраве " ,като сте рекли ! Laughing Аз пия количка , ама ще си сипя вьтре малко "огнена водичка", та да видим какво ще се получи... Grinning Малко така-като бабетата ,като отидат на сватба и като им сипят бира си я разреждат с лимонадка..... Joy......,та и аз така.    Ех , момичета , да ви споделя честно , че като започнах да пиша тук не сьм вярвала , че ще излеза толкова несериозна и ще се вясвам от дьжд на вятьр,...ама явно това ще да е положението-наистина не ми остава никакво време за мен и за мойта си душичка...Като свьрши лятото , като ме залюля една.......Незнам вече, аз ли сьм толкова смотана и неорганизирана-все не ми стига времето !Ама иначе сьм 'мениджьр " hahaha  Странното е , че на работа този проблем го нямам-ако ме гледа човек отстрани остава с впечатлението ,че "всичката ми е наред " и наистина е наред , ноооооо......прибера ли се в кьщи....-"д-р. Хаус' ряпа да яде....! Ох, оплаках се !

# 494
  • София
Ехооо...ха наздраве...
Блондичке, аз точно преглеждах адресите и установих,
че твоят в същност липсва. newsm78 Що тъй?
Иначе вече съм приготвила малко...
Хайде девойки давайте адресите в кукунделата, че време не остана!

Кати, таз` година искаме лилави пликчета... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт