В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 318
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Блондич, допуснала съм техническо-правописна грешка...имала съм предвид
Блонди пиянКата...
Аааа, Муцич, тъй вечИ съм съгласна "пиянката" звучи като благородническа титла Mr. Green... пък че е с най-мили чуФстФа Heart Eyes то за туй не съм се и усъмнила.. Hug

# 76
  • София
Ех тоя Мехмед, пу и тая Инджи-..цццц..
То бива, ма чак пък такава лИбоФ...
И от де се се зе гъската Диидем..и как си се натресе пък!
Joy hahaha
Хайде тук съм вече... Mr. Green

# 77
Мацоранки, шЪ мЪ изФинитИ, ама таЗ вечер нЕма да попийвам с ваЗе. no Получих предложение от половинката, на което не моА да откажа. Той милия е свалил нЕкакъФ хитов филм от нета и току-що ме покани на частна прожекция за двама в ложа два персона.  tv luvbed
Пък утре ми е обещал романтичен следобед с дейности и дестинации изцяло по мой избор.  car003 photo 1dating
Кажете как да не си го обичам!!!  Kissing Heart

На всички ви едно голямо наздраве
м-м-м, гледам Муцито, като свърши "Перла"-та може и да попийне с вас
Айде, до утре.....

# 78
весейййййййй излезе ти късмета душко Joy...мой мъж много работен и го нема Tired..аде приятно ПРЕКАРВАНЕ Joy

# 79
Муцеййй, и на мен таз Дийдем ми бръкна в нервата с плиткоумната си лъжа в съчетание с егати наглото натрисане... ааууу..., тц-тц-тццц! Mr. Green.... Я вземай една чаша, па си избери някой от моите доверени мъже Wink... и да ги нищим Диоробата и прочие докат`си фиркаме кротичко Whistling Joy

весейййййййй излезе ти късмета душко Joy...мой мъж много работен и го нема Tired..аде приятно ПРЕКАРВАНЕ Joy
АНчЕйй, глеЙ как еднакФо мислим... fiuuuuuu
Весич, тоя романтичен следобед с дейности и дестинации изцяло по твой избор... ми звучи като да отпочвате работа по бебешкия въпрос, а?!
  Wink fertilization

# 80
Блонди,Мууце......будни ли сте?Имам питанка за Перлата.Хванах само края  Crazy Blush

# 81
Жу, аз поне още шавам Mr. Green... търсих една моя много любима песен на LZ, ама не можах да я намеря с добро качество, та да ви я пусна тука като поздравче.., та ето я в тоя аранжимент и изпълнение дето по-не ми допада, ама вие ще си я представяте в оригинала как звучи Heart Eyes.... Бяла въздишка
.... Та кво щеш`да питаш за Перлата... newsm78 Whistling

# 82
Аз не разбрах Инджито къде намери малкия Мехмед и защо Нихан реши та го остави?Абе само с 2 изречения ако може.И оная мръсница -лъже,че   е бременна нали.  Hug

# 83
  • София
Тук съм... Mr. Green

Жу
, Нихан го доведе сама направо в къщата на Инджи, точно когато Инджи беше злязла навън и всички бяха в депресия, че са отвлекли отново малкия.
Пробваха се да избягат с яхта, ама съвестта й проработи та се върна.
После говориха с Мехмед, ама той не го даде детето и тя си тръгна като остави нещата да се поотоложат. Е, на! Това е! bowuu

Лъже гаднярката...и доФтора накара да лъже!Пууу...как се намират гадините..То и в живота е така шЪ знаИте...

Ха, наздраве за наше здраве и за Инджи-то,аааа... може и за Рукие. В началото ми беше доста досадна, ама сега ми стана  симпатична! Mr. Green

# 84
Лъже я Mr. Green..., че и доФтУра се опита да навие да потвърди пред Берг че е бременна за да си спасяла брака Whistling
Инджито`начи не го намери, ами докато си стоеше на площадката пред къщата и гледаше морето, изпаднала в дълбок душевен потрес... и Нихан го доведе... Била се размислила и не можело да им причини такава разруха в отношенията с Мехмед, след като тя /Инджи/ толкова й била помогнала и се застъпила за нея...., а и заради самото дете - да не му наврежда на психиката обричайки го да бъде беглец и да не расте в нормална емоционална среда /това с мои думи..... те разбира се във филма доста по-сърцераздирателно го даваха/  smile3544smile3560

Муцон
, `Спревари ме тииии...... А Рукието викаш чак кат`изкука ти стана симпатична, а?! ku-ku

Йеейййй, кат`пенсионерките взехме да ги коментираме тия сериали... smile3560 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мацоранки, айде лекаР с ноЖ Mr. Green /демек лека нощ!/
1countingsheep

# 85
Муцка,Блонди  Hug много благодаря  Hug
Оспамих малко темата.....ама за последно да питам .......само с едно изричение  Embarassed
Нашто Рукие още  е болна -нали.А баба ни Дюлуруба с онези големи торби под очите,отиде ли в новата къща?Понеже видях снахата много щастлива нещо  Flutter /аз съм и фенка  Mr. Green/

# 86
На кой си фенка, мъри Жу Laughing на баба Диоруба ил`на щерка й Crazy hahaha Joy Баси природното бедствие дет`е туй дъртото торбясало под очите - голяма скрипя Mr. Green..., ама мен най-ме кефи зетя как туку я настъпва по мазола smile3560 и с просташкия си маниер дето прави някакви ни в клин ни в ръкав изцепки hahaha... Не, не са се изнесли новодомци още.
А и Рукието е все така Confused

# 87
Не бе...ти пък Блондич.Чакай ,че ми изкочи от главата  името и.....майката на Мехмед......уффффф как имам не усложлива памет.Е сещаш се....

# 88
Ааааа, кралицата майка имаш предвид Mr. Green.... и мен много ме кефи smile3521.., а и името й как са го нацелили да подхожда на характера на ролята Шереф...- асоциира като шериф smile3560 /нали всичко се стреми да държи под контрол/

# 89
Мацки, набързо да се отчета. Тъкмо ни свърши прожекцията. Филмът е "2012" - мноО готЕн, ако мо'Йте го гледайте.
По бебешкия въпрос почваме да работим от сега - няма кой да чака до утре!!!
Вий кат гледам добре разцъквате сериалите, ама аз не ги гледам и не моА взе коментароучастие. 'бах к'ва дума умосътворих. newsm78
Лека нощ на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт