В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Вес,приятно бебеправене  Hug
Аз пък чух за тоя филм,че не   е доизпипан....няма как континентите да се местят,да има потопи,земята да се цепи и мобилните им апарати да са толкова яки и да си говорят хорицата.Ама ще го гледам -та да си кажа моето мнение  Wink
Блонди,-----ШЕРЕФ бе ШЕРЕФ...........мноооогооо ме кефи  Laughing Hug

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 00:11 от Жу

# 91
  • София
Шереф е сладурка....ама в началото Ич не я понасях и нея!
Кво` ли стана с Гьокхан...утепа ли го влакУ... newsm78
Ох...пенсиии...я да  си легаме дока` не сме подфанали и Дързост и красота... hahaha Joy

Веси, айде успех!  bouquet

Лека и ползотворна нощ на всички!

# 92
Добро утро на всички!
Минавам на бегом да сервирам закуска и кафе и бягам по задачки....

Нали знаете коя булка шета рано, рано... amiiii

# 93

newsm53 smile3521

Мерси за закуската,и кИфето,Веси Hug

Тоя филм ''2012'' май го гледах,всъщност не знам дали точно той беше,но за това ставаше въпрос,за края на света нали такова newsm43.Документален беше филма,и страшничък...как щял да спре тока на цялата планета,да се сринат всякакви комуникации,или пък потоп да има,...или земетресения,...рибите щели да умрат,океаните да се пресушат,за нЕкви ледникови периоди се споменаваше пак,за изчезване на видове...и още куп страхотии....бррррр smile3556.Дано тез хорица Маите,Египтяните,Нострадамус и всичките други там нещо друго са искали да предрекат... Praynig.

Голяма тема отворих като за събота сутрин Crazy

# 94
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН Hug
деси-то и аз бях се заинтересувала от този филм и баячка се рофих в нета ooooh!..ама само едно разбрах:''както има такава информация за тази 2012,така може да намериш и съвсем противоположна и то от учени... Thinking...и според мен:никой нищо не знае какво ще се случи в бъдеще!!то ние утре не знаем Whistling и ЛЮБОВТА ЩЕ СПАСИ СВЕТА(ето весито почнала вече Wink)
мадамки пожелавам ви една прекрасна събота и много-много либоф,тези който нямат Wink,нека днес да си намерят Wink..
.....
хайде за сега чао Hug

# 95
Ха, добро ви и от мен...

Знаем, Весе, знаееем...., ах ти булко чевръстаааа Mr. Green.... рано в зарана баница си ни стъкмила Whistling па и то не ква`да е, ами витааа yes..., бре-бре-брееее Wink..... за таз работа баш-бая ИнтусиЯзъм сЪ иска Mr. Green.... демек мноО трЕбва да се чуФствУваш УЙщастливена... нали не ми се връзваш, душко златна на подбъзикванията Hug.. като ги оставим тях настрана, стискам палци в най-скоро време да ни се похвалиш тука с продуктивност на тез`начи "мелеоративни мероприятия" luvbed дет`ги провеждате с мъжо fingerscrossed  angel008

Десито, ти направо ми "повдигна духа" smile3560 с тия приказки за 2012... #Silly То нали още 2000-та трябваше да има потоп Whistling ама размина се нещо... Никак не ги одобрявам аз подобен род филми - даже да са основани на пресказанията на доказали се пророци /като Нострадамус етц./, отвращава ме мисълта, че продуцентите им ги правят с идеята да извлекат огромана печалба, залагайки на събуждането на първичния страх у хората #Cussing out  Каквото Господ е решил да ни прати /и ако е решил да ни го прати/, то все едно няма да ни подмине, но е напълно излишно, а и за мен поне тотално отблъскващо единици да извличат печалба от мащабното раздухване на психотични внушения Twisted Evil  Да не говорим, че според християнската религия, врачуването /а мисля пророчествата влизат в това число/ се отричат и даже забраняват като нечисто дело. И доколкото все пак има такива като Нострадамус, чиито видения са се сбъдвали нееднократно, доколкото съм наясно от гледна точка на религията такива предсказания трябва да се приемат не като нещо неизбежно предстоящо, а по-скоро като предупреждение към човечеството че върви в грешна посока..., но именно предупреждение - т.е. предсказаното зло би могло да се избегне с Божията помощ и правилните човешки усилия Peace Прочие аз като християнка съм дълбоко убедена в основополагащия пницип на нашата религия, а именно свободата на волята , която Бог ни е дал, т.е. няма предварително и неизменно предначертани съдби, а с Неговата помощ всичко зависи от нашия свободен избор, който когато е за добро винаги ще побеждава злото...Амин! Praynig Айде стига, че заприлича на проповед Blush

А, АНечКа, пишем заедно, а и гледам разсъжденията ни в една посока... Hug Flowers Bouquet

Мацоранки, пожелавам ви..

# 96
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Килиманджаро - човек, който яде на килима.
Курабийка - жена, която бие мъжа си.
Енциклопедия - n на брой педита, наредени в кръг (цикъл).
Капчук - секс при капките.
Курниз (корниз) - редица от голи мъже.
Паралелепипед - човек, който пипа парите на леля си.
Сиромах - човек, който си размахва сиренцето.
Булеварди - мъже, които си вардят булките.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 97
............такива предсказания трябва да се приемат не като нещо неизбежно предстоящо, а по-скоро като предупреждение към човечеството че върви в грешна посока..., но именно предупреждение - т.е. предсказаното зло би могло да се избегне с Божията помощ и правилните човешки усилия Peace
Ти да не би да си гледала филма също,ммм Mr. Green,щото финала му всъщност беше точно такъв като написаното от теб Thinking Hug

Аз за ''добро утро'' тази сутрин се сдърпах с миУото Tired,и ми е толкоз смaчкано  Rolling Eyes...ама на всички останали ще пожелая хубав уикенд  bouquet

TheNMaster,успя са ме разхилиш

# 98
Оооо, Мастерич.... включвано по уикендно време fiuuuuuu...- тва да не значи, че вече си се олаптопла? smile3508  /къв`глагол измислих, а?! Joy/
Еййй, ама да ти кажа Язе съм явнУ ИднЪ булка неувардена.. #Silly rotfImbo rotfImbo

Ти да не би да си гледала филма също,ммм Mr. Green,щото финала му всъщност беше точно такъв като написаното от теб Thinking Hug
Не бе, Десито, не съм Mr. Green...сЮрЬознУ... fiuuuuuu..., аз тъй просто си разсъждавам в общ план amiiii..... Ама сега вече ми е ясно от къде на теб в хубавата главица ти се въртят такива лошави мисли в събота-сутрин smile3560.....-Я кажи за какво се скарахте с миУото spoko...., или ако искаш недей казва, ама аз ще ти кажа нещо...: Сигурно и на двамата ви е напечено сега покрай уж уредената му /с 1-годишен договор/, пък всъщност провалена работа и несигурната ситуация която се създаде от това... Но бъди по-търпелива и повече му показвай разбиране и подкрепа, щото и на теб може да ти е притеснено, но ти тук си си у дома, имаш близките и приятелите си наоколо, които винаги можеш да потърсиш в случай на нужда..., а той там е на чуждото място и му се налага да мисли варианти... тръгнал е с идеята да сложи основи за едно по-сигурно бъдеще за семейството ви и сега главата му пуши на човека... имай предвид че мъжете по принцип не обичат усещането че се провалят /те винаги искат да изглеждат силни и успяващи, особено в очите на жената до себе си Peace/..,  да не говорим ако евентуалният провал би довел до тежки времена за семейството.... Точно защото съзнава отговорността си, мъжо ти сега е по-изнервен и може да е надрънкал нещо хапливо..., нооо затова ти казах - имай търпение и повечко му показвай разбиране, говори му успокояващо, дори и на теб да ти е притеснено, щото това е от което той има нужда в момента, убедена съм Peace  Знаеш ли какво бях чула преди време в едно предаване по тв и много ме впечатли - даваха една бабичка, която с нейния дедко празнуваха 75години щастлив брак... и като я питаха как са успели да съхранят толкова години разбирателството и топлината по между си, тя отговори на диалект с едни простички, но много мъдри думи "Кога он е огИн, язе съм вОда..., кога язе съм огИн, Он е вОда" Grinning Heart Eyes.... Айде не се разстройвай излишно и не го мисли самото скарване - ще премине... Hug

# 99
Блонди,благодаря ти Heart Eyes,толкова хубаво си написала всичко...и да,права си...почувствах се гузно,защото аз съм виновна за свадата... ,и май прекалих с някои тежки думи,които изрекох...На всичкото отгоре преди малко се сетих че днес е 21-и,и е Ден на християнското семейство family,подобаващо го отбелязахме.... Tired

На този хубав християнски празник,посветен на семейството,пожелавам на всички топло огнище,хубави чувства,много любов и разбирателство с най-близките хора!

# 100
    Бъззжж, тук цари нормалното уикендно затишие...
Десито, май само ние двете ноемврийски пчелички тихо си жужим тук...
хайде сега не се самоизяждай от гузност за тежките думи дето си му наговорила...предполагам, че и той не ти е останал длъжен smile3560 и също е изрекъл нещо не особено приятно - тъй де, за да стане скарване са нужни двама участника Whistling..., но също така съм сигурна, че и на него (както на теб) сега също му е криво и съжалява Peace.... Имам чувството, че това пожелание, дето си го написала с големите червени букви, си го писала със сълзи напиращи на очите cry... много гушки ти пращам Hug Hug Hug..., ама ако искаш /и ако имаш възможност разбира се/, използвай повода - обади му се..напомни му какъв ден е днес /щото мъжете тъй или иначе много не ги помнят такива празници tongue/.., кажи си му че го обичкаш и ти липсва етц...- ти най-добре знаеш с какви думи... и ще ти олекне Hug Хайде не тъжи spoko

Аз също изобщо без да съм се сетила че е Ден на християнското семейство днес smile3537... Хем бяхме на гости на нашите на обед..., ама на и майка не се е сетила fiuuuuuu  Сега ще им се обадя да ги поздравя постфактум smile3560

На всички...

# 101
Здравейте сладуранки!

Аз вече активно си почивам и адаптирам.Вече хапнах и баничка с боза и съм по-спокойна и щастлива  Laughing

Тръгнах и да се разболявам,ама го хванах за гушата и спря уж  Thinking
 Малката нещо ми се глези тези дни,ама то е така като има много внимание покрай нея.

*DeSiTo*
разбирам защо си напрегната.Аз съм била в същата ситуация като теб.Мъжът ми така си изпати от начало там.Зареди се с много търпение.Ще ти е необходимо,защото за да уреди нещата до вашето пристигане ще има много жода да изтече,а с дже деца никак не е хубаво и да се рискува.

Блондиза тези предсказания може много да се дебатира.Имат и позитивен ефект,защото ни карат да си зададем въпроса до къде сме стигнали и докъде ще стигнем с нашето отношение към света,планетата и околните.

vesy75 работете работете,то хубажите неща изискжат усилия.Стискам ти палци,че сама останах тук да дебелея.  Laughing  Laughing  Laughing

Айде оставям ви,че работа из къщи ме чака...да пийна чайче,да прочета вестника....

# 102
тук съм и аз....но гладя Mr. Green и ви Фърлям по едно Учо...ще се включа по-късничко Hug

# 103
Оооохххх, леле майкоууууу Crazy......
абе мацоранки, гледате ли "Море от любов" в момента?
Вай-вай-ваййййй #Crazy лИбоФна хомо-сексуална мелодрама се вихри smile3544...
Абе уж съм много толерантен човек... и не че се подигравам, обаче що тъй ме напушва на смях...
Joy

# 104
  • Larnaca, Cyprus
и аз съм тук Flutter
обаче много се уморих днес и направо ми се спи Tired Tired
цял ден готвя с слагам и дигам маси писна ми #Cussing out....оплевих и градината отпред тя не е голяма но чакам чакам да се сети моя мъж ама уви #2gunfire......значи четири къщи сме наредени едно до друго и като излезат мъжете на съседките чистят, плевят хорцата поливат и аз с тях #Crazy....ми не ми отговаря на Имиджъ Twisted Evil...нагъзена с трима мъже наоколо Rolling Eyes
 .......кога ще дойде понеделнииииииииииииик  #Crazy  обичам си работата там си почивам Peace
десито все си мисля че когато сме разделени издребняваме и се караме за разни неща където ако сме си заедно може и да се смеем  Naughty.
веси момееееее чевръста ранобудна ....браво браво  Heart Eyes Heart Eyes.....и аз имам в моята бракувана практика един път дето така рано рано ме беше хванала чистката обаче лошото беше че на предния ден бях изчистила цялата къща и нямаше какво да чистя та .........в чест сутринта .........не се смейт е..........се качих на едно столче да мия прозорците и забележете отвън Joy Joy Joy
анче изглади ли???
мастерче Joy Joy Joy Joy Joy
муцка, блонди ,жу перло - върли любовчийки я кажете случайно да сте видяли края на едно сериалче по Нова сутринта го дават .....Семеен Сарай ......че му изпуснах финала  :thinking :
някой със сигурност изпуснах ще ме извинява за което .....обаче вече едва гледам а синчетата искат Пица хат та ще поръчвам и дремейки ще дочакам момчето със доставката Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт