В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 929
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Нещо ми е замръзнал компа newsm78 От няколко часа едвам ми отваря по някоя страница, и по средата заспива smile3515 Утре ще пиша повече, че сега вече smile3511
Лека и спокойна нощ

# 586
Ето ме отново...
Цветинце, мерси душко за поставената отлична оценка на украсата ми.., че и с +
-че reverance
Веси, аз не знам за компа ти, ама на мен кукунделата сЮфсем ми изкука ku-ku и след два безуспешни опита да кача снимки, накрая ми каза твърдо "нЙе" smile3560 даже само да се отвори smile3544
Пък аз нали съм си изпълнителна и като казах че ще нащракам нощно-коледно-осветително-разкрасения Бургас Mr. Green изпълних`начи обещаното, ама на кукунделата мЪ нИще пък Crossing Arms....Затова ги качих другаде и ето тук ще ви ги покажа...:
градинката пред Театъра за драма, опера и балет
една от емблемите на Бургас и място за срещи - часовника  
отново часовника (в дълбочинта - дървета обвити от ствола до върховете на клоните в светлини)
елхата пред общината  отново елхата
коледно украсената сграда на общината  отново общината + елхата  
площад Тройката  отново на Тройката - корабчето "Бургас"
познатата ви къщичка на Дядо Коледа с елените и шейната, но вече в светеща нощна премяна  пак те
Айййде, отчетох се. Някои от снимките са позамазани, но е от блестенето - то много светлини, много нещо  Bulb  Bulb  Bulb [/color]

# 587
...Хайде още да се посмеем страхотни прилики

и това

Блонди
.. Та това с което се хвалкотя е, че тия три цвята съм ги добила сама, разбърквайки на 6-то чувство боите с латекса  redecoration и също така съм ги боядисала стените сама reverance което ме изпълва с чувство на гордост bowuu а също и спокойствие, че ако сЮФсем го закъсам нЕкой ден, гладна нЕма да умра smile3560... - все ще ме вземат във някоя строителна бригада за бояджия rotfImbo rotfImbo[/color]
ти квО скрити таланти  redecoration и до сега да не се похвалиш какъв майстор си smile3503...що не вземеш да щракнеш  smile3509..едно фото на холчето да обсъдим за какво точно става въпрос newsm78...Страхотни снимчици си качила Peace...аМъ как сте се наперили със Змейка 4470 първи Убавици..да не вУ крАдне накой hahaha...я кажи сега кой батко ви снима там,където сте двечките newsm78,че тъй сте се уперили newsm78 hahaha
Весиии  smile3534...видяхте сметката на ,,прасчо,, tooth..голяма веселба сте спретнали Peace...веселба по
Код:
български
,купон до зори Peace..и кАИш клечките за зъби стигнаха ли?? newsm78...това за акордеончето  Peace ми напомня преди 3 год.бяхме в бг и заведох мъжото  на гости у чичо ми,и той милия от радост,че сме го уважили,понеже  и крака му отрязоха,и почти никой не ходи Twisted Evil..та като изкара техниката Shocked #Crazy и засвири,и купона продължи до полунощ,абе който знае как да се весели си знае Peace...С бингото newsm78...не ни е писано май таз година да хванем голямата печалба Mr. Green,значи 3 пъти(единия от които беше 5000) ни се разминава за едно число Twisted Evil,направо да си умреш от бяс Twisted Evil..а последия път като удариха бинго следващата цифра беше тази 17,която чакаше мъжото newsm48..как да не се пукнеш...
засега само дуВа buria и се пъне от време на време едно зъбато слънце.  Nature Partly Sunny СнЕг нЕма Йощ' само стУУУд cold
....ти ся кВо оплакваш ли се hahaha...нали си имате каминка Peace...бАш сте за завиждане Joy...пък за снежец май бая ще почакаме newsm78...сина ме пита постоянно кага ще натрупа  снега ,да ,,караме,, найлон hahaha...
Лина..и ти ставаш за фотограф Peace..незнам дали си качвала други снимки newsm78днес изобщо не мога да се вмъкна в кукунделката Mr. Green,но Софииските красоти са ги изпипали...особено пушека на скарата в пазарчето го скИбах и помирисам от километри Joy
Мастърче smile3501..всеки път ни изнадваш със страхотни резултати Peace...наистина изглеждаш страхотно ..а с треската по посрещането,,сега-сега,, Peaceкарай по кипарски tooth
Кате...аде раздухай клюката Laughing...гледам и учителя и момичето се разкарват в у-щето newsm78..ама какво е станало,че е излязЪл извън кожата си newsm78
Десито...голама сладурана е бебка Peace...а какво стана с фирмата, в коята щеше да ходи мъжото newsm78...какво измислиха
Анче Joy Joy голям смях....
Цвети...изпи ли млякото...аз като се прибера в бг ,толкова много мляко пия,че брат ми все ме базика,че като се прибираме ще ми наеме една крава ,че съм била бЕтер бебетата hahaha...а Андрей,ще си идва ли за празниците newsm78...наистина му е трудно,но поне е за ваше добро Peace
Муци newsm78...няма те днес...да не си замръзнала някъде newsm78..вие май с Катето се редувате newsm78..едната се появи,другата изчезне...тръгна ли малката на градинка?как е тя? Hug
Блонди...ти на нощно снимане ли беше hahaha...големи красоти си пуснала Peace... smile3501 ииии ама много си сладка  gydiи изпълнителна bowuu..

# 588
не ми се отваря кукунделката #Crazy newsm78 #Cussing out

# 589
Блонди,много е хубав Коледния Бургас Party,нейде бях гледала и Варненски снимки,също така прекрасни(е може би малко по-малко Laughing),нащо РусЙе още е далеееече,далече от такива красоти Crossing Arms.Или пък може би не newsm78,ама аз съм пуснала котва вкъщи и къде да видя hahaha Crazy

pepita-1977,то на някои прилики ще се посмеем,ама от други кошмари може да сънуваме  Crazy.Двойничките на кака Пам и на Сара Джесика.......брррррр  newsm43

...а какво стана с фирмата, в коята щеше да ходи мъжото newsm78...какво измислиха

Ми какво стана-първо казаха че им трявба човек от североизточна България,впоследствие решиха че искат от по-централна,от към Търново някъде smile3515,и увиснахме...Нямаме късмет тая година с работата,дано другата е по-добра...

cveta80,не ви е лесно и на вас с половинката,знам как е,ама нали за добро  Hug.Ей сега ще се изниже времето и ще сте си заедно  loveuuu

От мен лека нощ и

# 590
ДобрЮтро-о-о bouquet  bouquet
Най- накрая мойто мило компче се смили и ми отвори страничката за отговор newsm44 Вчера цял ден го мъча и не ще и не ще smile3516
Да сложа първо каЙвето и да ви почвам

Мастерче, наистина грееш Hug Щом така изглеждаш при подготовката на празниците, представям си как ще блестиш на самите празници newsm03 Много ентусиазирана снимка си постнала newsm51

Кати, много набързо прелиташ afwitchДай малко подробности как върви при вас подготовката за зимната фиеста #Milti

Блондичnewsm08 наложи се да слагам тъмните очила. Много красиво и празнично са го украсили тоз' Бургас smile3501 Наистина браво на кмета Laughing
Изпълнителна си ти с картичките, ама аз още се ослушвам smile3506 Моите явно ще пристигнат по местоназначение с леко закъснение Embarassed но пък ще удължат коледното настроение Joy

Пепитке smile3532 верно страхотни прилики Joy
За бингото - упорствайте, все някога ще ви излезе късмета fingerscrossed
И аз като твоя син искам да "карам" найлон.  Stuck Out Tongue Winking Eye Миналата година след празниците ходихме в Родопите и имаше бая снежец. С мойта дружка - дърти кокошки - като го видяхме и направо  Stuck Out Tongue Winking Eye Направихме си екстра найлонена пързалка и давай газ, докато не се намокрихме до кости Joy

Цвете мерси за "оценката" на украсата Hug Като гледам и у вас е изключително празнично Close-mas: А така - пий млекце, че с тия каЙвета дето ги беше подкарала Савата ще го направиш голям нервак. Стига му енергията дето ще му дойде със зодията hahaha

Десито Hug Още малко остана от тая некъсметлийска година. Нова Година - Нов Късмет! Flowers Four Leaf Clover

Анче, Муци, Линче где сте бря newsm78

За тоз Дядо Мраз к'во ще кажете

# 591
   ха КАЛИМЕРА САС!!!!! Hug
тук съм,хапвам на крак и сръбвам кафенце...отивам до пощата,коледни задължения Peace
вчера заради тази кукунделка влизах в нетното пространство чаааак към 1 след полунощ Tired....но си заслужаваше Party Praynig
веси страхотен аватар...котето е много сладко,като го видях и паднах от смях hahaha....
блонде добре си се справила като фото техник Whistling..изкуство! Peace...
ще бягам сега..... bowuu,но довечера ще бъда на линия за повечко.... Hug

# 592
  • Larnaca, Cyprus
заповядайте молим ....изплакнете очо .......някои от снимките не са много добри щото са правени на тъмно ама пак се вижда горе долу Embarassed....на светло са страшно ярки цветове и е много красиво .....
http://katydem.multiply.com/photos/album/11/christmas_decor_2009
после пак ще намина че имам малко работа в момента  Sad

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:29 от Katy6

# 593
HOLA MUCHACHAS!  smile3525

Весичааз кафе викам на срещи с разни познати,иначе се задоволявам с по едно на ден от въпросното удоволствие и то почти винаги с мляко(то какво друго ми остана-не пия,не пуша,по мъже не ходя,а това скс-а какво беше newsm78 )  Laughing Имам едно нерваче вкъщи и ми стига Naughty Като беше бебе не знаех какво означава да седна с количката спокойно на кефе.Нон стоп ревеше....почти до годинката.Чак се чудех за какво съм купувала количка като само я носих.Сега съм си поръчала спокойно бебе  Laughing  Laughing  Laughing Надявам се да съм слушкала и дядо Коледа да ми донесе напролет  Joy Joy Joy

*DeSiTo* Hug  Не знам кога ще е този момент.Сигурно за малко през февруари,после за месец покрай раждането и после...не знам трудничко ще е,но дечицата са най-важни.Въпреки всичко аз съм спокойна и мисля само хубави неща.Имам и ново хоби.... Embarassed почнах да купувам бебешки дрешки.Ако беше девойка по не е мерак,ама сега нали пич ще отглеждам искам да е готин  Joy  Стискам палци за работата на мъжа ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Пепитка верно е душко,че мляко тук не се задържа...пийвам си на воля
Блондии много красиво в тоз Бургас...искам и аз там.Тук има украси,ама малко посни.

Да благодаря на мението на всички за името   bouquet Така ще си е човека. Peace Майка ми не го харесва,но тя и йоана не харесваше,така че кой я пита  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:56 от cveta80

# 594
Анче, Муци, Линче где сте бря newsm78
Тук съъъъъъъм  Mr. Green Работа плюс търчене по магазините в бой за последните поръчки преди новите за 2010  bowuu И, разбира се, всички коледно-новогодишни картички пътуват към вас  Hug Hug Hug
Блондеее... ще го увия моя Лео в тия пухчета, нищо друго не ми идва наум, с това мое майчинско отношение  hahaha Така убаво, като буба да ми стане да го цункам по... нослето  Mr. Green

Ааааа за боядисването казваш... супер цветове си добила, имаш моите бояджийско-художествени поздравления!  Peace Виж, и аз смятам, че ако опра до това при прагматични стечения на обстоятелствата  Mr. Green няма да умра гладна... иначе само по близки и роднини съм боядисвала - мини по правите улици на Зарата и ще видиш на всички роднини портите  Mr. Green И теб ще викам следващия път ако някой поиска по-така цвят, а не отровно зелено например  bowuu Mr. Green

Весич, живот и здраве вашият пощальон не се напие, току-виж си получила картичка с близко на аватара ти съдържание  Wink

Пепитке, най ми хареса папата... нали съм му "фен" (щото не е нашият папа  Whistling).

Били, радвам се, че всичко така бързо се е подредило... може би не толкова лесно, ти си знаеш, но поне задържането по границата сте го компенсирали отвсякъде  Peace

Блонде, стра'отни снимки  Party  bouquet Hug Трябва и аз да изляза някоя вечер, да се спусна до центъра в лек свински тръс в свежия студ  Mr. Green и да снимам - като няма кой да ме разсейва улавям всичко! Обаче като се забавя вечер из центъра като се върна у дома ме гледат с очакване в ръцете за подаръци  Mr. Green

Кате, сега идвам да гледам снимки!  Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:25 от ThracianLina

# 595
Да благодаря на мението на всички за името   bouquet Така ще си е човека. Peace Майка ми не го харесва,но тя и йоана не харесваше,така че кой я пита  Mr. Green
..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Майка поне нищо не може да каже спрямо нейното си и това на любимия й дядо  Whistling

Иначе, Цвете, за твоя избор, като помисли 2-3 минути (5-6  Grinning), каза: "Рядко име"  Party
 Hug Hug Hug

# 596
Хайде...добър ден и от мен Hug

Пепита е сложила кафенцето,та и Дедо Мреz порачала Laughing...а от мен Бранча.... Peace

Милички,при мен zнаете как минава ежедневието ми,ниЩо не се е променило,zатова и отсъствам...ама вярвам не се сърдите Party

Окрасите ви са страхотни...Кате,направо ми се приидва в ресторанта ви..много уютно си е Peace

Хайде аz бягам..пак Ще се включа...скоро Wink

Порачахте ли подаръците вече?!Чувам Блонди ботуШки иска май WinkХайде много настроение и целувки

Муцка,Ще ти пусна и моя адрес на лични..не zнам zа какво..ама да не се цепя от колектива Hug

# 597
Кати smile3501 Страхотна украса! Гледам и ти на кристали си се спряла newsm03

Анче, какви са тез коледни задължения в пощата Laughing newsm48

Цвете Hug Hug Дано наистина да си слушкала и Дядо Коледа да ти донесе спокойно бебче!

Линче, нахлузвай ботинките и бегом марш към центъра![smilie=smile3513.gif]  Ми бива ли да изтървем украсената нощна София  love001

Десита, май ти е подпушила главата от четене smile3537 Hug
Адресите ги даваме за да си разменим традиционни коледни картички, Блондичка не само си е поръчала ботушки, ами вече си ги е получила и разтъпкала из празничните бургаски улици Grinning а дЕдо Мраза го поръчах аз Mr. Green
Минавай по-честичко, тъкмо ще се разсейваш Hug

# 598
Здравейте мили мои ненагледни  Heart Eyes
Страхотна атмосфера цари в темичката ни  Hug  Hug  Hug
много хубаво сте си украсили всички   bouquet ние още си нямаме украса, защото се надявам в събота да отпътуваме от Русе и да се върнем догодина Heart Eyes Така, че ще украсявам там, където се предполага че  е домът ми Rolling Eyes
Лина, Блонди- много хубави ботички имате и двете Hug Аз обаче съм луд  фен на ботушите Embarassed и всяка година си казвам тази година няма да си купувам ботуши...и все не става така Blush
Кати, стига си се трудила...дай си малко почивка Peace Кажи на шефа си че искаш отпуска Mr. Green
м/у другото забравих да ви се похваля че мойта госпожица за първи път видя сняг в събота и е много впечатлена и щастлива Simple Smile
Цвети, и от мен имаш одобрение за името Hug
Ще взема да кача и аз някоя друга снимка в кукунделата Peace
много целувки на всички   bouquet   bouquet   bouquet

# 599
Пфуууу, ха добър вечер..., додрапах и аз най-сетне до кмпа Mr. Green  typeuu
Днес пак ме беше завъртяла една въртележкааа.... nuts smile3517... слава Богу, нищо извънредно, но на чак сЯ си сядам на
предназначените за това части /задни/  Stuck Out Tongue Winking Eye hahaha

Блонди,много е хубав Коледния Бургас Party,нейде бях гледала и Варненски снимки,също така прекрасни(е може би малко по-малко Laughing)
Десито, ей ама голям сладур си Hug...
Научихте ме всички тука какъв съм "местенен патриот" Mr. Green - демек че си обичам много родния град... и никой рЪЙ`ш ли не смей да каже, че нейде другаде е по-хубаво Joy Joy Joy
Но което си е истина, денем толкова не се откроява украсата, но нощно време е същинска приказка babydust7....
Аз като излязох да ги правя снимките такова нещо не бях виждала - студ, ама студ, обаче народа юруш на вечерна разходка...не можеш да се разминеш - то просто вълшебно да се разхождаш по празнично-бляскавите улици Heart Eyes

Кате, мнтого нежна и стилна и твоята украса Hands Clap

Да благодаря на мението на всички за името   bouquet Така ще си е човека. Peace Майка ми не го харесва,но тя и йоана не харесваше,така че кой я пита  Mr. Green
Цветюче, я не й обръщай мноО Фнимание на майка ти Wink... тя май все гледа да ти е в опозиция на мнението smile3560..., пък може да се меракландисва да го кръстите малкия овньо на нея fiuuuuuu icanfly Mr. Green Нооо, най-важните хора от които зависи това решение нали са на едно мнение  Hands Thumbsup `ич не се затормозявай с други мисли Wink

Шанкулче, ама и твоята принцеса на аватара ти... Heart Eyes... Абе как ги докарвате с Цветюхчето тия женски рожби на вас да приличат толкоз беййй Grinning Heart Eyes.... Мойта змейка щото е отрязала главата на бившичкия fiuuuuuu... поне едно нещо добро да е взела от него - хубостта /то иначе и проклетията му е наследила #Silly newsm48/

Весеййй, тоя котак на аватара ти мноО готин coolcool...само не мога да разбера що тъй му зяе дюкяна hahaha...-да не би да му стяга на котешкото достойнство rotfImbo rotfImbo

Десита, ама верно доста ти иде зубкането както е забелязала Весича smile3560 Мерсаж за почерпката eat

Анче, как си....много бързешком си профучала днес...

Мацоранки, сега отивам да приготвям вечеря, но по-късно пак ще ви метна едно оЧо yes

Общи условия

Активация на акаунт