В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 937
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ехо,привеeeeт Stuck Out Tongue Winking Eye

Тези дни не бях ви чела,и да си призная,ми липсвахте Blush“ми да,толкова цветно и весело не е нийде из форума дето снова Mr. Green

Блонди,ThracianLina,честити придобивки !

Aнче(Галче),честит нов ник Sunglasses Grinning.А бебчето ти на колко месеца е Blush?Дъщеря ми до 6-месечна ядеше нощем,не заспиваше без да лапне ц...а Crazy Mr. Green.После се очовечи и взе да спи по цяла нощ Laughing.Педиатърката от втория месец я лъжех че вече не се храним нощем,щото много се караше за това smile3560

Съжалявам че не мога да ви видя снимчиците Rolling Eyes,ама нямам намерение да ви напускам,тъй че с нетърпение ще чакам новата тема,дето ще мие третаааааа smile3508.

И при нас днес заваля първият сняг,баткото голяма радост,голямо чудо,беше се запритеснил че няма да може да дойде Дядо Коледа с шейната Mr. Green

Били,супер че нещата така добре взеха да се случват при вас Peace

Муци,ужасТ това с колата,предколедно баш Twisted Evil.Направо неАм думи ooooh!

Цвети,на мен Сава много ми харесва,наистина някак сериозно,и ''тежко'' звучи,в хубавия смисъл на думата Hug

Мерси за поздравите за имeнния ден на дъщеричката ми.Много сте мили.Eто я и нея:Анелия Heart Eyes

При нас нищо ново на хоризонта,мъжО си е вкъщи,не си е намерил работа.Не сме се избили още Laughing Mr. Green.Децата нещо се мъчат да ми се разболяват и двамата....предпразнично Twisted Evil,весела картинка #Silly.Дано баткото да се оправи до четвъртък,че тогава им е Коледното тържество в детската градина,за което ме врънка от един месец Crazy.И ако го пропусне... ooooh!.А,Муци,като споменах тържеството та се сетих-намерих Костенурките нинджа dance

Малката стана мнооого лоша,май и се спи,айде бЕгам

# 571
Дзаак..., я да видим кой се е отчел... хъммм, то със свещ трябва да ви диря ...-
само двенки мацоранки са се разписали...

Пепитче, и не теб ли душко номерца ти върти компа smile3560... Брей моя така ме изприщи днес, че просто сега не смея да го изключа  Stuck Out Tongue Winking Eye че знам ли утре като го включа с какъв сюрприз шЪ ми изскочи.. smile3544 ooooh! newsm65

Десито, лелеее ама много сладка бухтичка-бузанка таз`Анелия беййй Heart Eyes...да й изям кукурингото, да й изям! Mr. Green  love001 Дано с леко се разминат твоите сладурчета (да не се разболяват сериозно)..., а за мъжо, шът! нИ думай за никакво избиване Mr. Green Аааа, Naughty схватки са позволени само в... luvbed newsm47. Виж сега, според мен настрой се вече празнично и не го мисли, че още не е намерил работа... Не ти го казвам за да те обезкуражавам, а напротив, но имай предвид че /поне аз както разсъждавам/ в момента пред Коледа и поне до средата на януари е "мъртав период" по отношение на търсене от страна на работодателите и реално наемане на хора на работа, точно поради многото празници. Мисля, че реално /макар и не силно поради кризата/ раздвижване на пазара на труда може да се очаква едва втората половина на идния месец Rolling Eyes Затова вкарай повечко позитивно мислене и се само-зареди с коледно настроение, макар и да ти е притеснено, защото положителните мисли са предпоставка за пораждане на положителни събития Peace Hug

Прекрасни, на изпроводняк да ви разкажа един виц, който не е толкова смешен, но е много остроумен Mr. Green...:

Една сутрин съпругът се върнал от няколкочасово ловене на риба и легнал да дремне. Въпреки, че не била наясно с особеностите на езерото, съпругата се качила в лодката. Тя навлязла с нея недалеч от брега, хвърлила котва и се зачела в книгата си. Не след дълго дошъл служител от риболовен контрол и казал:

- Добро утро, Госпожо! Какво правите?
- Чета книга! (казала си наум:”Не е ли очевидно!? ”)
- Вие се намирате в забранена за риболов зона!
- Съжалявам г-не, но аз не ловя риба. Аз чета.
- Да, но имате необходимото оборудване за това. От всичко, което виждам може да започнете да ловите всеки момент. Трябва да ви извадя от зоната и да ви глобя.
- Ако го направите, ще Ви обвиня в сексуално нападение!
- Но, аз не съм Ви докоснал!
- Така е, но Вие имате необходимото оборудване за това и от всичко, което виждам може да започнете всеки момент.
- Приятен ден, Госпожо!

hahaha hahaha Joy Joy

# 572
ехоу тук съм.... Peace....

десито,малкият Нико е на 4 мес и 1 сед....ами той само първият месец ми се събуждаше през ноща(2-3 часа)..сега последното ядене му е в 9 и после към 5-6-7,там някъде...(с малки изключения Mr. Green)снощи се събуди в 4.30,но му дадох чай Mr. Green...малко такъв недоволен май остана Crazy,но заспа...усетих го че ако му бях дала мляко щеше да си го гаврътне без да му мигне окото Thinking..но викам си :ще пробвам Naughty...и после се събуди в 7.30 да закусва....сега тази вечер ще видим какво ще стане.... Thinking...много е сладка твоята,направо захарче.... Hug
блонди,ти пак премеждия а?но поне си свършила всичката си домашна работа...

аз съм ного изморена днес...бях цял ден по пътищата... ooooh!..отивам да нанам ,но преди това ви оставям да се посмеете hahaha
http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html......
ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги.
ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис…така е по добре.
ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям.
ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва “приятна” миризма на спарено - няма да ги сменям.
ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи…нещо си въобразява.
ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика “Да не си настъпил някое лайно?”…какво му стана на тоя човек.
ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна….?!?!?
ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо.
ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга.
ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през ноща дее*а само ми разбиха сънят!
ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)…това пък защо?
ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи.
ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна …. даже не разбрах кога е станало, още спях.
ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка…
ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо…. така ли? аз не усещам нищо.
ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока.
ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно … абе какво им става на тия хора само забягват на накъде.
ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, чеполучили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат…сигурно са сбъркали номера.
ден 19: Цветата в апартамента увяхнаха…странно вечра ги полях.
ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село….тука става нещо странно.
ден 21: Хлебарките напуснаха блока…такова изселение не бях виждал.
ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка…не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от натравяне….горкия сигурно е ял нещо развалено.
ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха.
ден 24: Гражданска защита отцепва района…ха да не съм луд да тръгвам на някъде.
ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се.
ден 26: Тука нещо мирише на лошо…продължавам да драйф……
ден 27: …….
ден 28: …….
ден 29: …….
ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.
След няколко седмично обеззаразяване на блока и околностите, шокова терапия и тонове заплахи се върнах в къщи при семейството ми. Убийте ме не знам защо беше newsm78

# 573
                               ДобрЮтрУ мацоранки, хайде на закуска....

Набързичко минавам...и щом ви пиша, `начи е тамам хавата кирилицо-латиницова на компа Mr. Green (поне засега smile3560 но и туй добре за начало на новата седмица Joy) Е, сега утърчавам по дневния ред....

Усмихнат ден, въпреки намусеното време...и успешна седмица ви пожелавам!

# 574
Добро утро, мацоранки и дано имате добро начало на новата седмица!

Всички чакаме кафе-е-е-е

Да ви се отчета. В събота нашия купон в Пафос беше страхотен.  ura Събрахме се една скромна компанийка, видяхме сметката на едно печено прасенце (целичко, с лимонче в устата) и цяла нощ пихме и пяхме  Tada- имахме си и свирачи с акордееон, китара и самоделен кавал. Толкоз много не съм се веселила от години. Само вчера ми беше малко зор на работа #Silly и вечерта като се прибрах ви хвърлих едно оЧо, но не можах да напиша и ред Confounded

Били, най-накрая се появи! Peace Радвам се че нещата при вас са се наредили добре! Абе то кога човек има късмет си го има винаги Flowers Four Leaf Clover

Кати, много задачки! #2gunfire За малко да почнем да те издирваме!  Hug

Блонди опраЙ ли компа? babydust7 Те новите технологии само номерца въртят - аз затова ги мразя - ама а де накъде без тях smile3537 Оплакна ми се оЧото с твойте снимчици. Nature Snowman Как си мечтая и аз да се събудя и да гледам през прозореца такава снежна паяжина! Разтъпка ли ботичките? newsm56

При нас Пепиткин засега само дуВа buria и се пъне от време на време едно зъбато слънце.  Nature Partly Sunny СнЕг нЕма Йощ' само стУУУд cold Не казваш какво стана в бингото?

Муци големи премеждия с паяка! Sick А дано не се повтарят, че сериозно бъркат в джоба newsm77

Анче по тая скала с котаците са самокласифицирах в трета фаза  superuu - константна

Десито Анелийка е бонбонче сладко - да ти е здрава и палава! Hug

Мацоранки сега ме чака домашна гимнастика newsm79 wash 1ironing но след обяд ако намеря време може да постна няколко снимки.
Лек ден на всички ви и ползотворна седмица!

Блонди писали сме заедно Hug Hug

# 575
ДобрЮтрУ и от мене sun.Тук е слънчево,но стууууд

Miss Blondy~Redhat,мерси за каЙВеТу и закуската .A за това дето си ми писала снощи...мда,така е,знам... Rolling Eyes.Надявам се дечицата да се оправят,то настроението празнично все ще дойде...и да ми е тъпо и тъжно,и да ми е весело,все тая,няма да стане по-добре положението.Тъй че по-добре весело да я караме Mr. Green

За комплиментите за малката бандитка мерсиии Blush Flutter Hug

# 576
Еееее голямо затишие предобедно тука  Grinning Сега хапвам и ви чета, ей ще ме превърнете в истински компютърджия - защото постоянно ям и постоянно ви чета  Mr. Green

Анче, умрях с дневника на горкия човек... Бих заключила само: един мърльо казал на друг мърльо "Не ми забивай пирони в чорапите"  Joy

И като говорим за чорапи и пухчета... събота от Коледния базар в НДК си взех едни нови кожени чехли (старите бяха от Полша и бяха железни, но овехтели  Mr. Green), с пухчета отвътре и отвън...  newsm57 /не намирам зайчетата/ - абе просто съм едно голямо пухче  Mr. Green Получих и коледен подарък - допълнение към чеиза ми, пухени завивики и възглавници  Wink Та в противовес на мърльото да кажа - важното е да сме чистички и пуФкави  Mr. Green

Блонде, супер са ти ботичките  Peace Със здраве да си ги носиш! А паяжината е страхотна... обаче още преди да ги постнеш си мислех за едно: не съм виждала сняг навалял по пясъка  Rolling Eyes... пък чух, че при вас така наваляло...  Party

Десито, тук ще стоиш, никъде няма да ходиш!  Hug Разбира се, че сме най-шармантните и цветните - като сложим малко червенко, или пък лилалво, или синьо и сребърно и златно... и ей-на, Коледното настроение се получило! А твоята Анелия ни повдигна нашето, много е хубаво детето, да са ти много здравички и двете, и мъжото, и да те слушат  Mr. Green

Муцеее... голям карък това... Сега и с тия идеи да се плаща навсякъде пред блоковете, ще ме убият тия хора от общинската управа... Всеки да се спасява как може  Rolling Eyes

Мацки, постнала съм малко снимки от вечерната разходка из Коледна София... Повечето светлини не ги лови обективът, обаче пък е от сърце  Hug

Желая ви страхотна предколедна седмица!

# 577
Линче, тъй, тъй, и аз напоследък все пред компа ям - да не изтърва някоя клюка Joy Току-що идвам от Кукунделата и твоите снимки и тези на Блонди са страхотни. И аз искам на разходка из Коледните базари със сняг и светлинки santa2

# 578
Ехоооу....Здравейтеее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Как сте,как сте?
Готвите ли се за празниците? Ей.....как се изтъколи и тая година....Брей!.....

Аз чакам гости за празниците....И сега съм в трескава подготовка и пак не ми стига времетоооо.Ужас направо  hahaha Ама така е покрай празници....

П.П. Ето една снимчица от събота....Прясна,прясна.
http://storage4.album.bg/71c/dscf4707_c41da_19905373.jpg

# 579
малей абе мастер,ти голяма мадама си,бре..... bowuu,че и готвачка  chef....шестица от тотото на тоя де'т тъ вземе Mr. Green
линче видях снимките Peace...мадамки пак ще мина по късничко.... Peace

# 580
Ееее, не! Mr. Green нИ моА простУ.... - то бива-бива съвпадък, ама всинките да сме се сдобили с общ навик да цъкаме в темата докато хапвамеее eat... fiuuuuuu... То все си знаех че сме се превърнали в едно мило малко форумско-тематично семейство lalalala .., ама не подозирах че сме изградили вече един вид "семейни навици", като това задружно всички да обядваме пред комповете hahaha Joy Joy Joy

Ей, Мастерче, голяма душа, голяма усмивка си бейййй Hug... И тия ръце сърдечно разперени....я кажи кво значат - отпочваш да играеш сиртаки ли Wink Laughing.... или подканят за прегръдка Hug... И ако е второто, кого точно подканят Wink...,че на мен Йощ`ми сЪ връткат из главЪтЪ Идни предпУлУжения fiuuuuuu...за евентуалния диригент bowuu...и "препитването по солфеж"  angel008  Я кажи какво стана с концерта - мина ли или още не?

Весе, браво на вас за веселбата дето сте си спретнали в Пафос Hands Clap А за снимките на заскрежените клони...пфуууу, пък на живо да го видиш каква е прелест.... Но по земята почти нищо не се задържа като снежна покривка заради влагата Rolling Eyes
Така че, Линче, сори ама заснежен пясък нЕма кЪк да ти покажа amiiii... Но като питаш, принципно ако ти се гледат такива снимки, на Никулден нали бях постнала един линк за Бургас точно със различни пейзажи... та там /ако ти се връща назад в темата да разгледаш/ имаше доста красиви снимки на "култови места" (ако така мога да ги нарека) от заснежената морска градина yes .... А ти твоите ботички разтъпка ли ги също? newsm56 Видях снимките от коледна София и да знаеш, че ме вдъхнови Heart Eyes привечер да изляза и аз да нащракам photo светещата украса на БургазЪ. ---- И да не пропусна да ти честитя новите пуФкави придобивки..., със здраве дза си ги ползваш и само Убави работи luvbed във тях да ти се случват (визирам завивките по-специално  Wink)! ---- В тоя ред на мисли и аз предпочитам пухкави и благоуханни нещица People Angel...и напраУ сабалян га`прочетох снощния пост на Анчето, почти ми се отщя закуската с каЙВетУ дето тъкмо блажено си Апвах и отпивах newsm65 rotfImbo

Анче,бре-Галче,бре.....а ти кога успя бе душко да изпишеш толкоз коментари в Кукунделата?!... Hug Hug Hug
Не мога да сваря да репликирам на всичките Mr. Green.., но наистина кмета се е погрижил за празничната атмосфера в града  Hands Thumbsup... А за композицията от клонките дето казваш че се връзва на цвета на стената Flutter...-е,аз точно с тая идея ги подбрах, щото мястото така или иначе стоеше празно и просто си искаше някаква допълнителна декорация като акцент..., та колкото и нескромно да звучи, ама наистина чудесно ми се получи Blush Mr. Green.... И като съм захванала да се само-хваля smile3560 /щот`умрЕ циганката дет`мЪ ФалИше Mr. Green/..., та хола ми е в три цвята -тая стена (с вазата) е пепел от рози, други две стени в капучино, а също две стени са в бананово преливащо към блед оранж /може да ги засечете на различните снимки....и не се чудете че броя на стените излиза 5 tooth - така е защото холът ми е голям и в него е вдадена кухнята отделена с една стена и бар-плот/... Та това с което се хвалкотя е, че тия три цвята съм ги добила сама, разбърквайки на 6-то чувство боите с латекса  redecoration и също така съм ги боядисала стените сама reverance което ме изпълва с чувство на гордост bowuu а също и спокойствие, че ако сЮФсем го закъсам нЕкой ден, гладна нЕма да умра smile3560... - все ще ме вземат във някоя строителна бригада за бояджия rotfImbo rotfImbo

# 581
[Ей, Мастерче, голяма душа, голяма усмивка си бейййй Hug... И тия ръце сърдечно разперени....я кажи кво значат - отпочваш да играеш сиртаки ли Wink Laughing.... или подканят за прегръдка Hug... И ако е второто, кого точно подканят Wink...,че на мен Йощ`ми сЪ връткат из главЪтЪ Идни предпУлУжения fiuuuuuu...за евентуалния диригент bowuu...и "препитването по солфеж"  angel008  Я кажи какво стана с концерта - мина ли или още не?

Ей муцуно.....ПрИдпУлУженията нИ сА верни.... Hug Hug Hug Няма нит' диригент нит' препитване по солфеж Mr. Green
По солфеж засега изпитвам само аз...моя милост  Joy Joy Joy Joy
Концерта го отложихме за януари....Демек агонията с репетициите и свиренето се удължава...Ама нищо де...така било писано....

# 582
  • Larnaca, Cyprus
Аз само да намина да ви кажа че съм тук  Mr. Green
да не се сърдите после .... Mr. Green....пък довечера пак ще се включа подробно че голяма съм шматка взех телефона с мен пък кабела в къщи .... Mr. Green..как да кача снимки ooooh!..няма нищо довечерааааааааааааааа Peace
Били нещо те пропуснах аз ще ме извиняваш ама давай сега идеи нали си фризиор .....прически новогодишни ....интересни ....че празници идат да сме подготвени newsm78
Пепи ще питам синковеца за тва детенце дето се е търкаляло по стълбите .... newsm78....аджеба кой го е търкулнал Joy
Блонди и Анче Joy Joy Joy ми стига де напиках се то бива вицове то бива смешки еййййййй тва с котките го показах на двама трима смяха се и те като мен Joy Joy..обаче си представете как се прави превод в ефир от БГ на кипърски ..... hahaha
Малеееееееееее и в Кукенделка кви красоти сте наредили Hug Hug
Мастерче много сладка душичка си излезнала на снимката ....
 Laughing.......дай гуууууш Hug Hug

# 583
Дзааак, ето ме пак Mr. Green
Ха такаааа newsm44...взех да получавам вече първите зарадвани реплики на ЛС от някои мацоранки в БГ Flutter, че са ми получили картичките... Бравос Hands Clap на нашите пощи - бързо действат yes /както всъщност си и трябва/. Дано и до Кипър стигнат благополучно fingerscrossed

Ей муцуно.....ПрИдпУлУженията нИ сА верни.... Hug Hug Hug Няма нит' диригент нит' препитване по солфеж Mr. Green
"Муцуна"- това звучи гордо! newsm47 smile3532...
Тъй значи, Мастерче, викъш нъцки диригент fiuuuuuu...еййй,ама продължаваш да отричаш кат`партизански ятак smile3534 rotfImbo rotfImbo... Ама ти нал`знаЙш чИ само хубавото ти желая бре, душко... Hug..., та кво лошо аджаба има Ф Идин евентуален диригент  Wink......разполагащ със (да кажа в стилистиката на оня виц) "необходимото оборудване"  Wink ................демекс - дъъъълга диригентска палка  condomuu Joy Joy Joy

Кате, кво стана с ваш`та украса?- миряса ли съпружето вече? smile3560 Хайде тогава ще чакаме довечера да видим твоите снимки...
Аз също изчаквам още малко да мръкне, та да отида да снимам навън... Поне това ми е предимство като живея в центъра, че мога да изляза и в рамките на 20-тина минути да се завъртя из ключовите места да ги нфотографирам Grinning

Чао ви засега, мацоранки...

# 584
Здравейте сладуранки мои мили ненагледни.  Hug

Аз днес по задачки тичах и картички ви пуснах....само дето Муцката  Naughty не ми е качила още адреса в Кукунделката,пък аз не знам как  Laughing Нищо де,то и е позволено с тези изненадки дето ги получава с колата  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

Коледните украси и аз ги разгледах....Весич....Блондич Peace от мен 6+
На всички останали много ми харесаха,ама тук вече говорим за нещо по-така арт  Laughing  Laughing  Laughing
И аз качих на малаката снимки най-накрая  Wink

Десито  Hug   Hug  Hug ще я изпапкам малката Ани  Hug  Hug  Hug Радвай се,че сте заедно,въпреки всичко.

Аз вчера чух Андрей.....стои милия в празната квартира и му е мнооого тъжно.Сигурно днес вече ще е в новата...миличкото ми момче  Praynig

Блондич аз пък ти поьелавам всеки сезон по три чифта ботушета да си купував без да ти се налага да се замисляш  Mr. Green

Ай отивам да изпия едно мляко...На здраве!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт