В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 950
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Ха добрютро и от мен  Mr. Green

Блондич, честити ти боти, мила  Hug И аз си взех моите мнооого тъмно бургунди октомври месец и чакам снежец да разтъпча, че имах само пантофки за лятото и високи до коляното кожени ботуши с капси... и скочих с голям кеф в новата придобивка... и тук снежец вали, пък ние се подготвяме довечера по коледни базари да ходим - включително и онзи с греяното винце, и после с мама на топло за по една пица на жълтите павета  Wink Покажи ботичките! Аз също мога да снимам Peace

Цвете, името е супер! Да ти кажа, смешно ще прозвучи, обаче като ги учихме учениците на Кирил и Методий в училище, някакси всичките имена на седмината ми харесваха, макар и не всичките да са така звучни като Сава  Peace Не му мисли, щом ти го подсказват от всякъде - и сърцето, и татито, и Кипър  Grinning... Ей това е предимството и двамата да сте българи.

И аз да се включа - значи като сме обсъждали тази тема с моя Лео /гледах да я свършим тази работа преди де факто да се наложи, че много тежки преговори  Thinking Naughty Crossing Arms Laughing/, той като един добър и разбран човек ми каза, че не би искал името на детето да няма нищо общо и да не е свързано по някакъв начин с жена му и с него самия... Било то връзка по родословното дърво, по сантимент, по човек, който е оставил дълбока следа в сърцето ти... И така автоматично всички Рикардовци, Роналдиньовци и Кевиновци бяха изключени  Mr. Green

Блонде, точно за тази братовчедка на Цвети бях писала, че е такова мило и нежно създание, че ти се иска да си заобиколен всеки ден само от Лори  bowuu

Анче, знам, мила  Hug И аз нямам много време да чета, все пак трябва да има такива, които да четат... и други, които да пишат  Mr. Green Hug

Хайде, милички, гушкам ви и ви пожелавам снежна и уютна събота 13 дни преди Коледа  Hug

# 556
Ех..... Анче  Heart Eyes Hug Отворих Кукунделката най-накрая /утрото е по-мъдро  Laughing/. Страхотна е елхичката от макарони! Супер оригинално - и най-важното, че Антзелина се чувства невероятно горда и арт като нейн автор  bowuu

# 557
Анче, `Апвай душко, каквото ти е сладко Mr. Green... Ама вие още ли не сте го отказали среднощното хранене Misc Baby Bottle newsm78
Той твоя юнак newsm32 още малко и с вилица и нож ще почне да се храни eat hahaha Joy..., та май е време вече да му спреш нощната дажбица Mr. Green...........или викаш то лесно да се каже, ама трудно да се приложи практически smile3560 fiuuuuuu

Линче, чакай сега че изпаднах в дълбок размисъл Whistling ...това "бургунди" като нюанс на бордото ли е newsm78... щото на мен бордото ми е предпочетан цвят изобщо Heart Eyes... А моите ботички не са нещо супер гъзарско или мадамско, по-скоро семпло-елегантни и избрани с главна задача да ми пазят копитцата от измръзване Mr. Green...поради което заложих на не-дотам изфинената на вид, но добре изолираща подметка - каучук и силикон /те пък били сега на мода, но аз принципно никога не поставям модните тенденции на преден план като избирам каквото и да било- просто съвпадък Wink/ и на качеството /унгарски са/ на поносима /поне според моите критерии/ цена Mr. Green По-късно може и да ги щракна и да ги покажа, ама сега бързаме да излизаме със змейка, че баба, дЕдко и вуйчЕ ни чакат за традиционния съботен обяд, нооо тоя път също и с цел да украсим коледно и у тях babydust7

# 558
  • София
Кукууу...

Добро утро!

Пептка, сега ще ти сложа и твоето адресче.

Веси, погледни наистина пак адреса.
Това дето  е като номер на улицата ми се струва да е кода на града? newsm78
Но го написах така все пак.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:12 от Муци

# 559
Блонде,

http://www.picvalley.net/u/1690/178949815118040698821260610432nn … jCl1Q1NIjNEQA.JPG

Обаче пак да поясня по свойствения и за двете ни оттенъков начин  Laughing - мааалко по светли са на светлина, а пък ако ги гледаш в затъмнено помещение баш на кафеви ще ги докараш  bowuu

И не бързай за тока... супер удобни са, Кларкс  Mr. Green Ами така и така много пазя обувки и най-оборотните ги нося по 5-6 години, а другите по-груби по 10-ина, та реших да са анатомични  Grinning... И направо нахълтах в магазинчето на Габор, Кларкс и т.н., токущо бяха получили нова стока, тези се мъдреха в едната купчина с кутии, веднага ги пробвах и  Heart Eyes Съвпадък!  Peace

Иначе ми дай червено - всякакво! Обаче като че ли за есенно-зимни неща все налитам на по-тъмните оттенъци... и тяхното определяне е изцяло по художествения ми усет... демек дали ми е вкусна думата  hahaha

А сега тъкмо правя един унгарски договор... ех Будапеща... ех кризата как ги удари  Rolling Eyes  Crazy

# 560
блонди...правилно!бебо ще почне да се храни с нож и вилица в най-скоро време Mr. Green...но понякога ми се буди към 4-5 часа посред нощите(за мен не нощ,защото в 6.30 съм на крак #Crazy-ученички Whistling),но тази сутрин му дадох в 3.30 ooooh!.прорева и аз реших че е гладен Whistling...но май уви-изяде само половината #Cussing out...само дето ставах.... #Cussing out
линче отивам да гледам Peace

# 561
Малей, мацоранки, много сте писали, не мога да смогна. Снощи ми се працака нета по време на втората сесия с качване на снимки и не знам колко са се качили. Ще проверя в понеделник че сега е много натоварена програмата. Тъкмо си влизам в къщи и мъжО ме посреща с думите " Стягай се че отиваме в Пафос". Трябва да бягам и тъй... набързо:
Адреса ми е правилен Мерси Муцка, че си го записала в Кукунделка! Нямаме нито улица, нито номер, Нали ви споменах че по-често с пощенски гълъби ни носят пощата hahaha

Цвети и на мен ми харесва името Сава Hug

Линче, Блонди Честит ви Първи сняг и да не пропуснете да си разтъпчете новите ботушки! И аз имам нови "кетър пилар"-ки до коляното с каишки като шпори, ама сняг няма да видят както е тръгнало Joy

Жууу, нещо на "дежа вууу" ми намирисва Joy

На всички много целувки и ще се видим в понеделник че сега трябва да бягам...

# 562
Калиспераааа...

Ехххх, ама днес не е спряло да вали сняг и едва сега започва да задържа покривка..., щото времето меко /100% Т е била над нулата/ и земята влажна - докато паднат снежинките върху й и се стопяват. Все пак направихме няколко снимки навън - не особено ясни щото вижда се как пада снега, даже има снежинки по обектива Mr. Green нооо качих ги в Кукунделата  reverance

Линче, хайде като си рекла, и аз да ви покажа на Блонди новите ботички .....А да забелязваш какъв цвят е фона на който са снимани.. fiuuuuuu... аха-аха бордо yes - това е килимът ми в хола Grinning

Анче, според мен опитвай вече да прескачаш нощното хранене Rolling Eyes... Ще имате един по-кофти период докато се адаптира Нико, но и за стомахчето е полезно поне едни 6 часа да почива на денонощие. /Апропо аз като родих Лорка още в родилното ме посъветваха лекарките да опитам изобщо да не я храня нощем, че едно за храносмилателния тракт на детето е полезна 6ч. пауза и второ че после ще ми е много трудно отказването веднъж ако е свикнала да похапва нощеска./ Та да не те притеснява че проплаква нощем..., ти и без друго скоро спокоен нощен сън няма да видиш smile3560 - тъй де, скоро пък зъбките ще започнат да го мъчат, та ако чакаш да спре да заплаква по нощЯта, ще има да чааакаш.. smile3560

Весич, е щом е тъй да сме спокойни за адреса ти... и да стискаме палци пощенския гълъб дето ще ти носи картичките, нЕкой любител на лова да не го отстреля #Sniper rotfImbo rotfImbo---- А между другото това Дежа~вю баш ти е дошло сполучливо и мисля че много ще й ходи за ник на нашата приятелка coolcool...
Ехоооо, Жужон, за теб говорим..., кво шЪ каЙЖ за идейката на Весича.. Mr. Green

Муцондре много ти е делово-експресно включването.... Абе как е систъра ти newsm78 много дни липсва от пейзажа,
надявам се че всичко е наред при тях Rolling Eyes..

Хубава съботна вечер, мацоранки!

# 563
  • София
Ехой...

И В Софето най-сетне заваля днес сняг...започна и
да трупа! Mr. Green

Блондич, ми добре е , ама много работа покрай ресторанта и децата и празниците.... Rolling Eyes #Crazy

Аз да ви се похваля снощи като да се прибирам , вървя си смело към колата и изведнъж... Shocked няма я!? Замислих се на това място ли я бях спряла, пък днес ли е или вчера е ли било местото тук...и в един момент след като се уверих, че не съм изкукала сгрявам, че са я вдигнали паяците...Ха сега задачка, къде ли са я откарали...Щото то не е като преди един паркинг и всичко там! Mr. Green Звъня на телефона на отговорните служби ..есетсвено никой не дига телефона...И тогава си викам я да звънна на 112, нали е телефон за спешни случай! И хоп дадоха ми някакъв дежурен телефон, та ми съобщиха къде ми е колицата. Отивам там, плащам си като поп 45 лева за престой...щото гаднярите я вдигнали още рано зарана и така. поне тез хорица излезнаха там сладурки, та акт не ми писаха! Само едно фишче за 20 лева.
А, причината за вдигането била щото съм спряла на тротоара...
Звучи логично, обаче на този тротоар дето аз си  спирам от почти година, сигурно не е минавал пешеходец от години, а и няма как щото има от край до край коли , половината от които са изоставени.
Да се чуди човек да се ядосва ли да се смее ли, че точно до този отрязък от улицата останали дето не е повече от 500 м и че на никой не пречат изоставените коли на същия тротоар, а пречат спрелите , но в движение. Луда работа!

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 20:31 от Муци

# 564
Леле Муцеййй, страхотна "коледна честитка" си получила с твоята travel колица Twisted Evil няма що!...Ей на това му се вика да дадеш "грешни пари"... и то баш пред празниците #Cussing out... Еййй, много се ядосвам на такива случки Twisted Evil (не че имам кола  Stuck Out Tongue Winking Eye..., а по принцип - когато някаква тъпа глоба ти се изсипе неподозирано...или пък както Пепита наскоро беше загубила 100Е..), но обикновено се самоуспокоявам, че слава Богу като сме здрави пак добре - нали не съм ги дала тия пари за лекарства... А за колите дето казваш че дремят изоставени на същия тротоар, ще ти кажа защо не ги вдигат - еми просто им е ясно че тях никой няма да рипне да си ги търси, камо ли пари да дава за да си ги вземе обратно и затова не ги пипат паяците... - просто им е финансово нерентабилно smile3560

Мили мои, пожелавам ви лека нощ!

# 565
Eho zdraveite momi4eta sujalqvam za latinicata, ama v internet kluba nqma kirilica. Nqmam vreme da doida da vi pi6a ,za6toto daje ve4e sum na rabota ot 10 dni. Da namerih si rabota v edin friziorski salon nablizo do nas. Mnogo sum dovolna, daje namerih i na muja mi rabota:)) Gabinka e dobre,, baba i q gleda.
 Aide celuvki mnogo na vsi4ki 6te se opitam da namerq pove4e vreme da vi pi6a.

# 566
били браво.....успех Peace Hug

# 567
  • Larnaca, Cyprus
знам знам знам не ме бийте  Mr. Greenтук съм Hug
включвам се набързо защото ми предстоитичане на поредния рожден ден  Mr. Green писна ми все ги правят в събота или неделя не можем  да си излеземе семейно незнам откога #Cussing out
в понеделник ще качвам снимки на украси тъй че чакайте Peace нестига че се мъчих сама като идиот ами мъжо реши че иска още и още и още и аз се каздисах и му викам като искаш още ходи си търси сам Crossing Arms.... Naughty Naughty
с малко закъснение да направя коментарче на изминалата седмица #Crazy
десито чид на щерката със бая закъснение да е здрава и весела и много много умна  bouquet
блонди честити ботички  bouquet...линче честита блузка , нова тапицерия, и ботички  bouquet
веси много сладко котенце имаш пък и помощник голям как се казва newsm78
анче кво става мила смени ли цвета на пердето  Rolling Eyes това дето беше паднало и не се дигаше Crazy
муци що бе ти пък лилав плик на червения кво му имаше ......ама айде щом си рекла друг цвят ще е  hahaha.......целувки на оздравялата Алекс от мен  Hug...и моля те не спирай повече на този тротоар ама откога ти казвам ама ти не слушаш Joy Joy
кикомери незнам дали се пише така .....та ако не знаете език въобще не се запътвайте Naughty
цвети именце ли търсиш newsm78....най важното е да харесва на теб Peace щото на нас и да не ни харесва ти все пак пак ще си го кръстиш така нали Thinking.....а пък аз обичам дълги имена незнам защо  Peace Peace... Peace...ето мойте синчета помагат във избора и казват да избираш оттук....Панайотис, Андреас, Павлос, Йоргос, Сотирис, Христос, Николас, фотис, Прокопис, хараламбос, Никос.......очаквай нови попълнения скоро bowuu
момичета отивам да се подготвяме за рождения ден и после като се върна ще отскоча до Кукунделка Peace

# 568
Здрасти, мацоранки Hug Hug Hug

Ооооо, Кати, ха за много години smile3560 Joy Joy ти се появи най-сетне брЯ Hug запритесних се вече за теб...
А за украсите дето мъжО ти дава зор, предполагам че за ресторантите иде реч newsm78 Миналогодишната украса дето беше показала страшно стилна беше,сигурна съм че и сега ще е на ниво  Hands Thumbsup

Били, бравос, момиче Hands Clap - обърна ви се късмета към хубаво и след първоначалните премеждия на съпружето с престоя у турско и галимациите с пропускането на колата..., ето че като с вълшебна пръчица babydust7 всичко е добило напълно положителен обрат Hug Пожелавам все така да сте добре... и да не ни забравяш Naughty.., да пишеш Hug

Аз пък набързичко да ви се оплача че ми се скъсаха нервиците днеска - включвам компа и що да видя Shocked няма ми бара за смяна на езика Crazy /а до снощи преди да го изключа всичко беше нормално/....и като отпочнах едно цъкане, едно влизане в настройките atwork...абе правя-струвам и накрая нищо - нито от клавиатурата, нито от на монитора се сменя - все латиница стои af....Отпочнах аз да насъбирам вътрешно...отидох правих палачинки cook за закуска и пак на компа.... и пак цъка-пъка-ръца-пръца smile3560...и пак нищо..... Дадох рестор на системата и захванах да мия прозорци clean /схващате нали, че си изкарвам яда с трудова дейност newsm65../....след рестора пак същата, само дето като се смени в някакъв момент на кирилица, и там запецна, та не можех да обърна на латиница - ха сЯ ново двайсе perko smile3544 smile3544.... отмених рестора на системата и отидох да чистя с прахосмукачка newsm79 newsm65......после пак нов опит и пак запецване на латиницата и аз вече.. smile3515 smile3514....отидох изкъпах змейка, приготвих обяд, хапнахме....и отново на тръстиката в схватка с компа newsm48....абе баси и Одисеята на до преди малко #Crazy hahaha.... и след множество влизания и промени и отмени и т.н. в настройките на бара, накрая, и аз незнам как newsm78 и в следствие на кое точно поредно мое гениално пренастройване smile3560 #Silly Joy .., но по едно време скивам.. smile3557..- успяла съм да възстановя латиница БДС и бълг.фонетик newsm44 УРА!!!...
УбачИ, съответно на десктопа като кликна БДС всъщност се отваря бг-фонетичния, а като цъкна бг-фонетичния се отваря БДС-то /на което съм свикнала да пиша/ ku-ku smile3532... Пълна лудница ви казвам - как съм ги разменила функциите на тия два стандарта идея си нЕмам smile3506 newsm62....., а най-любопитно ми е довечера като изключа компа и утре като го включа дали моя чутовен труд по настройките ще се е съхранил, или ще има "давАй с начале!" #Silly rotfImbo rotfImbo

Хайде сега ви оставям, че едни 5-ма тибетци ме чакат  Wink да разпусна с тях напрежението fiuuuuuu

П.П. Сетих се да ви покажа снежния пейзаж от прозореца на спалнята ми...
феерия от скрежни клони &  снежна-нежна-скрежна...паяжина

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 16:57 от Miss Blondy~Redhat

# 569

Здравеите и от мен.... Hug Hug

Охооо, нови придобивки
Блонди..и при мен 2-3 дена ми върти номерца лапито newsm78,та де викаш ми скъса нервите hitи чак днес му светна пред екрана Joy... честити ти ботушки със здраве да си ги износиш и изтъркаш от обикаляне Peace...

П.П. Сетих се да ви покажа снежния пейзаж от прозореца на спалнята ми...
.... Peaceсрахотни снимчици Peace, вие сте за завиждане Peace...както се очертава за Коледа ще имате снежна постеля hahaha...а при нас се вихрят някакви сухи студове ooooh! а за снягВесича може да се включи newsm78,че нещо загатнаха снощи по новините newsm78,ама дали е истина newsm78...Веси,как е обстановката по балканско Joy,само ще дУва или ще и трУпъ hahaha
Муци..ужасна случка Whistling...абе и ти уж знаеш ,че не трябва там да паркираш ooooh! и пак там..ама нищо другия път ще знаеш да не правиш така Joy Peace..те пък и те гадняри,по това време на годината,не ги ли е срам да вдигат коли smile3515,все едно взимат новогодишните подаръци на децата #2gunfire
Били Peace Peaceсамо така

Кати... newsm78 newsm78много работа много нещо hahaha и ние като вас всяка семицанеделя на рожденни дни...то от една страна бива,че децата ходят да играят с деца,но пък моя мъж не иска да седи с нас Crossing Arms и какво се получава,,разделени,, всяка неделя и не можем да обсъдим клюките Thinking...абе ти разбра ли,за учителя дето блъснал Shocked някакво момиче по стълбите в училището #Crazy,била от горните класове,сина ти не ти ли каза нещо newsm78,моя каза,че само са чули виковете #Cussing out

..Ние както казах,бяхме на р.ден,там където беше,бг среща..направо тези собствениците(дядката и бабичката)...как са живи още незнам newsm78,наистина отношението към децата е отвратително #Cussing out...но както забелязах и клиентелата им е намаляла Crossing Arms и ако не се променят,в тази криза newsm78 май,май няма да издържат и ще го затворят...само жалко за децата,че игрите става и за малки и големи  Peace,а и майките си пият спокойно кафето там(ако някои не му развали настроението с тъпизми,като тези старци Mr. Green.....намам нищо проти въздрастните хора Hug Hug..даже трябва да са на почит Peace,но тези могат да те изкарат от кожата ти Mr. Green...офффффф стига съм дрънкала,ама много бях бясна от тях Mr. Green
Линка...честити и на теб боти Hug дано наистина толкова години не се скъсат Peace Peace

Хайде да сложим нещичко,че паразна масата днес newsm78

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:54 от pepita-1977

Общи условия

Активация на акаунт