В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 952
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Ей, на тая Кукунделка съвсем й събрахме очите днес със снимки и коментари  Crazy
Анче, ще ги прочета като му дойде времето, демек като се отвори /утре/  Laughing
Весич, давай, качвай пейзажи!  Peace Hug
Блонде, приятно четене! Радвам се, че всичко благополучно е пристигнало и според предвижданията  Wink Пък кой знае, ако успея да си намеря издателството в близките 5-10 години, може и втора пратка да получиш  Peace Grinning

# 541
Здравейте и от мен!
Не мога да смогна да ви прочета.Нали малката е болна у нас и не ме оставя намира.  ooooh!
 Не знам дали и да я пускам,защото чувам,че скарлатината е посетила и нейната градина,но ми се иска да види дядо Коледа.....какво ще кажете ?

И аз разгледах снимките на украсите ви и качих само елхата ни.Прекрасни са ви!  Peace  Hug
Тези дни ще снимам и другите ни украси.На елхата остана само да добавя отдолу "снежец" ,т.е. лигнин и върху него накъсан памук.
 Качих и снимки на Йоана......ops не съм качила,не мога не знам защо?
И адреса не знам къде да го въведа,нито къде да видя вашите Simple Smile
И така.....
 Сега един въпрос на който очаквам искрени мнения....какво ще кажете за името Сава  newsm78  Laughing
 Целувки на вси и все! Съжалявам,че не ми остава много време за да ви обърна поединично внимание.... Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 19:31 от cveta80

# 542
Цвете, ами пусни го дЯтИто само в деня на коледното тържество, та да получи подаръка си лично от белобрадия старец santa2 Mr. Green Които деца са се разболяли вече, така или иначе няма да присъстват Rolling Eyes..., та за броени часове надявам се че рискът дае лепне някоя зараза ще е минимален fingerscrossed ----А иначе за името Сава - лично на мен много ми харесва.  Като цяло съм винаги "за" старите автентични имена, особено такива които имат и лек библейски  отенък - Сава, Тома, етц.

Линче, ще чета и още как... Mr. Green

Веси, душко, видях ти адреса ама изглежда някак непълен Rolling Eyes..., така ли е newsm78... в смисъл без улица и №... newsm78
Казвай си без бой tooth тука бързо, че пиша картичката  angel008

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 20:43 от Miss Blondy~Redhat

# 543
Линче, ще чета и още как... Mr. Green

Hands Clap А можеш ли да си представиш, че мойте кипърци я определят като софт еротика... къде го видяха това  search Като я подарявах на колегите на Любо, които ни водеха упражненията /от които той сега пое щафетата/, упражненията след почивката и прочитане на първите страници продължаваха с лееека усмивка /особено от жените/  tooth

# 544
Олеееееееее ,ама големи сте клюкарки Hug Hug

Ха здравейте от вашата колежка  love001  love001.
Значи наистина големи красоти в кукунделката newsm78..тя милата ептен изпуши...опитах да кача останалите украшен ooooh!ия ,но няма да е днес
Муци,мерсаш за помоща със снимките Hug Hug,обаче ти бях изпратила и адресчето newsm78,а пък не е побликувано newsm78...страхотни албумчета си докарала newsm10
Блонди японескО си го докарала Peace....И кВо каЙш си стъкмила сама newsm78...то толкова неща показани newsm78,че вече забравих за кое какво е казано hahaha....абе всичко е красиво Peace
Анче вие елха от макарони newsm78 ,а при нас картата на Кипър....като разправя сина ,че иска 2 Пак. макарони от онези завъртяните #Crazy Rolling Eyes,....що бРЕ ,какво ще ги правиш????? за труд и творчество newsm78 newsm78...е хубаво...и донесе картата Shocked на всеки ден чистех ориза,който беше син цвят и отразяваше морето...та все падаше и накрая познай от кой етаж излетя #Crazy...но съжалих и ходих да я прибирам hahaha Joy
Веси докъде стигна...или и ти като мен до кривата круша newsm62
Цвети,не лешавай детенце от щастливите празнични мигове  love001 newsm10...Блонди мн.правилно ти е казала за болестите Peace...има Сава,не звучи зле newsm78...и аз ,,за,, Peace

Ще опитам пак да качвам снимки,но може ли да ми кажете къде и как да надпиша снимките newsm78

По- късно ще ходим на ,,похарчи пари,, newsm78 hahaha на Бинго...на мойто мъж все да му става кеф Joy всеки петък и събота там newsm78 newsm78..дано  не му стане навик Crossing Arms...Дано имаме повече късмет smile3508  love001

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 03:00 от pepita-1977

# 545
охххххххх най-Накрая се добрах до компа....
то баня на бебешока,то внимание на щерката,че на това отгоре и гости имах Mr. Green...
ето сега всички са по леглата и ви почвам...

цвете,гушки на малката-голяма бъдеща кака.. Hug..САВА?????? newsm78..не знам...ще ти кажа защо не знам,за да ме разбереш ще допълня:според мен името си  идва с детето и детето с името.и най-хубаво е когато името ти дойде ето така-ХОП- и просто си сигурна че го искаш и това е то-ИМЕТО!лично на мен не ми допада идеята;да почвам да мисля за име....и да се ровя в книги и тем подобни Mr. Green(лично на мен Naughty)..наскоро една приятелка роди и детето беше на 1 ден Mr. Green и все още нямаше име..... Rolling Eyes....моята дъщеря я кръстих в корема-ето така-хоп-казах и отсякох. Naughtyще носи името на свекървата Hug,цялото....(по мои сантиментални причини),името на синът ми го знаех още преди да имам второ Whistling...просто реших ако имам някой ден второ ще бъде на баща ми(по сантиментални причини)..не защото така трябва Naughty...
една друга моя приятелка 9 мес се кара с мъжът си за името на бебешока който беше в корема и ooooh!.....друга пък търсеше име което да е лесно и да има ник(да се вика на галено)...и все пак....важното е да знаем от къде идва нашето име и защо точно това име носим.....с извинение но не мога да се съглася с родители които си кръщават децата си на известни личности Naughtyцвете,успех и дай на детето си име пълно с любов от любов Hug Hug
линче и аз бих ти прочела книгата Peace,ама нали разбираш с какво свободно време разполагам Crazy Whistling

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 21:48 от Анче(Галче)

# 546
пепиткей,я-я-я-я мини покрай нас да ти дам 5 евро да сложиш и от мен,пък току виж после си ми донесла печалба от 500 Joy Joy Joy bowuu

# 547
АнЧе името си дойде спонтанно мила.
Не съм го мислила много.
 За момиче  таткото беше решил още дето се казва преди да зачена и седнах аз да правя едни списъци за мъжки имена(преди да знам какво ще е)....все хубави,ама ни едно не ми ляга на сърце.И изведнъж се сетих за фамилията на мъжа ми ..Савов и от там Сава.
 Това първо и второ исках да е име което го има и в Кипър,защото все пак от там си го нося и сме си го направили  Joy И като ми изникна Сава ей така от нищото,просто споменах на мъжо "Ами ако пък е момче искаш ли да е Сава? " и той(както до момента ни едно от имената не одобряваше) рече и отсече "Да"....после след като си дойдох в Бг и разбрах какво ще е оставих на таткото да избира име(той държеше да предложи) и си мислих,че го е забравил това име.Мисли ден два за 2-3 мъжки имена от които да изберем,но всъщност имаше само едно единствено предложение САВА Така,че мисля,че името си дойде ей така като дадено.

Идеята ми е да споделите на вас лично допада ли ви и как ви звучи..иначе ако не взема да сънувам нещо свръхестествено това ще е името..интуицията ми го подсказва.  Laughing

# 548
Извинявам се,че влизам в темата ни в клин,ни в ръкав.............прочетох само последния пост на Цвети  Hug

Много ми харесва това име ,невероятно рядко и звучно!
 Embarassed/Мое мнение!/

# 549
....иначе ако не взема да сънувам нещо свръхестествено това ще е името..интуицията ми го подсказва.  Laughing
Цветюхин, ами тогава кво има да ни питаш, бе пиле, щом така отвътре ти е дошло, значи сърцето ти го е нашепнало..., а това е най-важното Heart Eyes..., пък и щом Андрейски е отсекъл тежкото бащино "Да" Mr. Green изобщо всичко е 6!  Hands Thumbsup
Виж, ако те смущава, че името не е много "съвременно", аз вече си казах личното отношение.., ама и още да добавя че аман от криво-съвременно-измислени "български" имена като Рикардо, Освалдо, Микеле, етц. smile3544 smile3560

А, ето и неочаквано подкрепящо мнение от Djy Mr. Green

АНчЕ(Галче), да ти кажа и аз така навремето още в корема ми възникна в главата името на Лора... А отделен въпрос е, че още много преди да забремения бях решила, че един ден първородното ми дете ще го кръстя на баща ми независимо от пола /и аз като теб от сантиментални мотиви към татето Heart Eyes/... обаче не бях фиксирала точно име... и като забременях вече някак си в един момент ми възникна в главата - първата буква е на татко, а самото име го избрах защото любимият сред любимите ми поети е Яворов и нали неговата жена е Лора... може малко смахнато да изглежда, ама в момента в който тая мисъл ми дойде в главата и вече знаех, че змейка ще е Лора Heart Eyes

# 550
 Laughing
Блондич братовчедка ми Лора,която ми е като сестра(че повече)също на Лора Яворовата  е кръстена  Peace И според мен в излъчването и намирам прилики с нея,както и на твоята Лорка Hug
Много красиво име  Hug
Djy благодаря,че се включи специално за мен  Hug
 Иначе рядкото име има свой плюсове,когато и звучи добре...а те са,че сред многотоповтарящи се напоследък имена ще се отличава....  Wink

# 551
Бреййй, Цвети, гледай какви съвпадения с твоята братовчедка Heart Eyes Hug ...
Абе на два пъти забравям да кажа.... и с риск да се повторя, че май съм го казвала и преди Whistling...., ама като я гледам Йоанка на снимката до елхата... колкото повече расте, толкова повече на теб заприличва, да е жива и здрава  girluu

Мацоранки, сега ви оставям с пожелание за...

# 552
Блондич,стига си се смяла  Mr. Green!   
 Joy
и тоя ник не ми харесва :Djy-Утре ще го сменям  Joy
Измислила съм си един  Rolling Eyes стига да не   е зает  Crossing Arms

# 553
         ква-квак, как сте, брЯ кУкони.. Mr. Green

Хайде да ви поизглезя като за начало на уикенда със закуска в леглото...
http://www.addisononamelia.com/images/breakfast-r.jpg

Жужон, ти ли си бре, душко? Shocked hahaha... Аууу, а пък аз снощи смятай без да загрея извъобще smile3560... и си викам от де пък сЪ взе туй Djy и що тъй фамилиарно ми говори на Блонзич, па си мисли и че му се смея, кат`нИ сЪ пУзнавамИ #Silly...  Малеййй, смятай колко съм "добре" ku-ku rotfImbo rotfImbo Чак тая сутрин като си го сложила това Juuuu дето повече прилича на Жу, та загрях че си ти  ideauu smile3560

Девойки, тая сутрин и в Бургас заваля снежец... дано понатрупа Nature Snowman
Аз пък вчера в суматохата покрай коледно-украсителните снимки и коментари забравих да ви се пУФалЪ че си купих нови боти reverance и днес възнамерявам да ги севтосам върху прясната снежна покривка Mr. Green

Целуфани на всички и....
http://static.pyzam.com/img/thumbs/g_340/graphics/happydays/weekend.gif

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:37 от Дивиана

# 554
  и от мен Hug
блонди,ау--у тая ягодка пу за мен Mr. Green,а кексчетата там онези до гроздето предполагам и те са от онези мои любимите Mr. Green и понеже първа се наредих за съботната закуска ми се полага едно цяяяло парче Mr. Green...а колкото до juuu.. Laughing..абе гледам и не вярвам на ''ушите си'' Mr. Green тук нещо става си викам ама какво newsm78...това djy и после juuu newsm78 направо ме хвърли в размисъл,пак нещо съм пропуснала ,че се връщах страници назад да видя какво става  :  33uu Nerd....и ми просветна    Bulbабе това не е ли наша ЖУ Joy bowuu!(между другото забравих да спомена че това мое разкритие стана в малките часове на нощта,когато се наложи да храня бебо    Stuck Out Tongue Winking Eye:,че прехвръкнах да видя какво е ставало тук снощи,че рано си легнах и даже лека нощ не ви казах Blush).....
цвете забрави да спомена че името Сава,според мен е МЪЖКО ИМЕ,(то оставаше да е женско Crazy)просто искам да се до уточня че ми звучи едно такова тежко и готино,абе живот и здраве бебо да се роди с това име ще е пич и 1/2... bowuu(познавам двама Савовци и те са просто уникални bowuu)..
сега отивам да си пия кафето и после пак Hug

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 09:50 от Анче(Галче)

Общи условия

Активация на акаунт