В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 954
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Ей, страхотни украси, бе! Аз няма да правя нищо, защото трябва да сменим жилището до края на месеца. Така, че за нас Нова Година ще е равна на Нова Къща=Нов Късмет. А най-интересното е, че все още не съм намерила нова къща Wink

Ще се отчета с миналогодишната елха
http://vinagis.snimka.bg/family/30-08-and-01-09-09.63970.16342296

Пропуснах всички именници и рожденици - да са живи и здрави!

Лека вечер, милички  Hug.

# 526
Аааааааааа няма кой да сервира закуската:
....медена тортичка да ни е сладък петъкът  Grinning
  bouquet

# 527

ето и кафенцето

Винаги...хайде дано Peace Peace,,нова каща ,нов късмет Hug Hug
Страхотна елхичка Peace,шаренка hahaha...и сладуранката до нея е страхотно допълнение  love001
Приятен ден
Лина Hug

# 528
Ееехооо, мацоранкитеййй  ruporuu... где сте бре? newsm78....
Аз предополагах, че вече ще има една страница изписана днес, а то каква задрямала ситуация fiuuuuuu

Винаги, и елхата е хубава..., но тая малка Снежанка до ния (Инес) просто я засенчва отвсяькъде babydust7... - толкова е очалователно и красиво това дете..., че пу-пу-пу просто!.../аз уж не урочасвам, но за всеки случай да го заплюя Mr. Green/.... А казваш галимация по преместване в ново жилище ви предстои smile3560 Нали знаеш, че после ще чакаме снимков мат`реЯл smile3521.., пък и да почерпиш ще трябва newsm47 ...нооо всичко по реда си... Само положителнии емоции покрай местенето пожелавам и дано наистина ви е на късмет! Flowers Four Leaf Clover

И като стана дума за снимки,  аз най-сетне я свърших тая историческа работа smile3560 да заредя батериите на апарата yes и нащраках всичко наред... Това отдолу е ала-японската ми аранжировка reverance
... обаче в тоя размер не се вижда много добре Rolling Eyes
Абе ще кача ей сега всичко в Кукунделата, но да знаете, че плочките на самата ваза не са така кармъзъ-червени (по-скоро вишневи са), но цялата ваза има едно такова гланцово покритие и от светкавицата на апарата отблясва photo
Освен това никак ама никак не се улавят ефектите на елхата (пак заради светкавицата) Rolling Eyes много ме е яд, щото поне 10-тина кадъра направих от различен ъгъл, но все тая - почти като голо стои дръвчето Confused но съм обещала и него ще покажа Mr. Green
Ей сегинка отивам да качвам в Кукунделата...

Пепи, тия сандвичи и за обед вървят, нали душко Mr. Green..., че то никой не ги е барнал гледам, пък е време за обедно манджорно newsm22... А за десерт ще се подсладя с медения кекс на Линка   Yum 

Девойки утърчавам... Бай, до по-късно...

# 529
Аааааа Блонде, не е тъй задрямало - изпреварих те  Grinning Hug Добре дошли в Кукунделата да видите новото албумче с пейзажи /не е толкова Коледна тема, но все пак  Wink/, качих и по няколко снимчици в останалите албуми - една спортна в на Катето на АЕК, както и две празнични от миналата година. И специално за Катето в Дриймс - четирите ми снимчици на произведения, които обаче съвсем не са в тон с оня стил с туша, за който говорихме  Mr. Green Обаче може и да се добера до някое друго и да снимам, или пък да направя нови в най-скоро време  Hug И лилавото гърне е специално за ценители - грънчарство от Лесвос плюс БГ изобретателност  Wink

# 530
очаквах повече присъствие от кипърските мадамки днес..нали вън вали и едно такова мокро,па затова Mr. Green

блонде,малей-й-й-й ами много стилна твоята украса бе Whistling,ей-й-й-й скрити таланти сте вие с весича...БРАВО! Peace....тцъ-тцъ-тцъ!
линче пейзажите готини,ама ако знам къде са тези красоти ще е по готино Mr. Green Wink
ами и аз да не остана по-назад от вас качих малко снимчици на коледна украса у дома... Crazy Party
тя милата кукунделка май почна на заето да дава и ми се отваря сегинка -сегинка Crazy Joy....

пепитка и линче виждам че преди всичко се грижите за нас...масата готова е..хайде да хапна и аз!! Whistling
муце страхотна коледна аранжировка на кукунделката!!!!! Peace Peace Peace Peace bowuu..тая топка е страхооотна

# 531
Ами Анче кво да ти кажа... то тагването е по простия начин (аз съм си симпъл  Mr. Green и без това). Оттам, откъдето е Кипър - сичкото е Кипро Peace, после от Бг - същото  Mr. Green Тия, които аз съм ги правила, кипърските, ако помня отпреди години кое какво е, ама на... А на моите хора снимките - нали се сещаш как ще ми обяснят картинка по картинка като им се обадя с педантичността им  hahaha Joy

Тия в БГ са около язовир Искър  Peace

# 532
 Peace
тъкмо почнах да коментирам снимчиците и кукунделката ми блокира тотално #Crazy....не ми се отваря!!!!!нета е пренатоварен newsm78 #Cussing out...или само моят Mr. Green

# 533
и при мен е така, споко, грешката е в общия телевизор  Mr. Green  Hug

# 534
Ахо-о-ой мацоранки! newsm51
Тези вкусотийки, дето сте ги сервирали ги опитвам сега  eat- тъкмо за следобедна закуска с кафенце. При нас много дъжд се изля от снощи и отново имаме проблем с нета.  comp03 Дано ми се отвори Кукунделата да видя какво сте качили. Praynig

Винаги, и аз миналата година се разминах с украсата по същите причини, плюс пътуване до Бг по празниците. Но иначе местенето в нов дом е доста вълнуващо. Желая ви само хубави емоции (щото при нас има и такива ситуации: "къде ми е чашата за кафе с пеперудките?" "ми не знам - виж в големия кашон, дето е затрупан с двете малки кутии, а ако не е там ще я открием като извадим всичко...." hahaha
Като видях снимката на миналогодишната ви елхичка ми дойде същата мисъл, каквато е изказала Блонди, само че вместо Снежанка щях да употрбя Ангелче  4470Hug Hug

Пепитка пак ни е изненадала с романтични послания Heart Eyes

Блонди, много ти е хубава аранжировката. Тез клонки от японска ябълка светят ли newsm78 Днес видях едни подобни с миниатюрни лампички във всяко цветче и направо се влюбих. Ако открия такива ще си самоподаря, че много задушевна атмосфера създават.
Аз мойте картички ще ги пусна другия петък - за тогава ми е планувано посещението в Лимасол и съответно - централната поща. Иначе нямам особено доверие на селския пощальон - веднъж ни срещна в едно съседно село и ни връчи чувалчето с пощата да го доставим ние с мъжОто, щото го било мързяло да идва чак до Васа. #Crazy Представям си сега по празниците, ако нЕкъде го почерпят винце и халюми - писъмцата по- добре гълъби да си ги пращаме hahaha

Сега отивам да гледам снимки smile3535

# 535
мадамки котаранки... Mr. Green
позволих си да коментирам някои от вашите произведения Whistling(линче,блонди и веси)....чакам и други   Peace Hug Party

# 536
АНчЕ, мерси, мерси, душко Blush и аз си я харесвам украсата скромна, колкото и да звучи нескромно  Stuck Out Tongue Winking Eye reverance... Тя наистина е семпла, щото елхичката други джиджавки не търпи, а венецът е също с лампички, затова не съм го претоварила с други играчки.., т.е. съм заложила на светлинните ефекти  Bulb (дето обаче ще трябва да си ги донафантазирате, че мноО нИ сЪ заЛиБЯзват на снимките) hahahaMr. Green... А сега ми дойде на ум да ви покажа и от двата тавански плафона в хола какво съм окачила да виси, ама е много бавна тая Кукундела - още "храносмила" smile3560 новите снимки #Silly ---- Видях и твоята украса - също е много хубава, ама да попитам... това дето пише че е елха от макарони действително твоята Антзелина ли го е правила? - Браво бе!- много сполучливо, красиво и оригинално! Поздрави я от леля й Блондюха за сръчността. Hands Clap

Линче, добре че си пояснила, че някои от снимките са правени не в Кипър, а в БГ fiuuuuuu..., щото почти щях да изпадна в културен шок при вида на оня паркирал край езерото трабант perko rotfImbo rotfImbo Между другото днес ти получих книгата Grinning за която пак да кажа мерси!

Весич, нямат лампички ябълковите пъпки и цветове, но изотвътре на някои от тях, които сякаш в момента се разпъпват, се показват като тичинки по 3-4 ситни бледорозови парлички Heart Eyes.. Абе много е нежно... на снимка, знаеш, малко се губят отделните фини детайли. ----- А вашият пощальон голям тарикат 15... баси пича Joy Joy

# 537
 Joy Joy блонди...не точно тя-само тя... Peace-в час по труд и творчество-предполагам учителката ги е залепила а пък тя е украсила и зацапала с златен спрей Peace Mr. Green...на снимката може да изглежда трудно и адски красиво,но всъщност от близо си личи ,че детска ръка е барала Whistling Mr. Green

# 538
Ей ме пак newsm68 тая Кукундела верно много бавно храносмила Rolling Eyes Ама успях да ви видя украсите, много празнично настроение лъха!!!! Добре че сте се сетили да снимате всички ъгълчета и подробности (мен ме домързя Embarassed) Щото и на мен ми харесва така - да накича и завесите и полюлеите - изобщо всичко smile3521
На Линчето пейзажите са страхотни Peace ще допълня и аз от личния архив (ако не ми изтраят нервичките - ще е друг ден Embarassed

Бягам да се пробвам сега, че тъй и тъй сме на снимкова вълна smile3508

# 539
Весич, пробвай се, пробвай се душко smile3560... на мен ми се скъсаха нервичките докат`се заредят и сейфнат последните снимки, ама нали съм тъпо и упорито овче добиче  animal085Mr. Green

АНчЕ, чак сега видях коментарите дето си правила в кукунделата Hug Hug Hug Еййй, ама голям сладур си Mr. Green досЮщ кат`Идин културен изкуствовед-критик си се изказала за всяко фото... чакай да те бацна.. love001....
А а творението на Антзелина, нищо че си личи че детска ръчица е изработила тая златна елхица newsm56 - това я прави още по-ценна и уникална Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт