В Кипър Коледа тъкмим, в БГ суджуците редим..,тук всички заедно се веселим ~ 30

• 28 926
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Шанкулче, и аз обичам ботуши  bowuu И зимъска като сложа черния корсет отдолу и черните ботуши до коляното  Twisted Evil Mr. Green Как върви работата? Не се преуморявай - знам как е в нашия отдел, в който момичето изпълнява навярно подобна на твоята работа  bowuu
Кати...дай си малко почивка Peace Кажи на шефа си че искаш отпуска Mr. Green
А де  Mr. Green

Весич, тази вечер отворих куФнята  Mr. GreenНародът гладен, няма снимки тази вечер, пък и днес следобед взех последните подаръци  newsm44 и ще чакам да се постопли, че от четвъртък големи студове ни чакат  #Crazy Затова днес снимки няма, обаче рецептата станаааааа  coolcool С червено вино и пушено филе е направо  Peace Препоръчвам я на всички любители на средиземноморската пикантерия:
http://www.bonapeti.bg/index.php?recepta=10&id=2218&cat= … 46&subcat=204

Кате, украсата е  smile3501 newsm20  Hands Clap Мислиш ти за нашите естетически възприятия...
 smile3539

Деситка, пускай адреса, че да пускаме картичките  Grinning  Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 18:38 от ThracianLina

# 601
Блонди,много е хубав Коледния Бургас Party,нейде бях гледала и Варненски снимки,също така прекрасни(е може би малко по-малко Laughing)
Десито, ей ама голям сладур си Hug...
Научихте ме всички тука какъв съм "местенен патриот" Mr. Green - демек че си обичам много родния град... и никой рЪЙ`ш ли не смей да каже, че нейде другаде е по-хубаво Joy Joy Joy

Блонде, оня ден тъкмо щях да отбележа с моята тракийско-софийска наклонност варненска, че у ТВ-то казаха, че Варна най-украсена.. ама нейсе, затраях си, че толкова ви вдъхновява Бургас да се разхождате, и снимки да праите  Hug Hug Hug

Ааа признах си, Слава Богу, олекна  ми  smile3544

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 19:14 от ThracianLina

# 602
Оффф, замая ми се главата smile3517 Досега сърфирах в кулинарния раздел да си крадна идеи за менютата по празниците. cook Както изглежда хем ни е ред, хем ни се пада да посрещаме гости moresmile
Да ви почерпя с нещо, че то станало време за вечеря

Блондей, Анче какво сте ми зачесали котака на аватара smile3534 Я го какъв е симпатяга, но не съм забелязала че е толкоз "напращял" newsm53 аз по едни други "котаци" се бях заплеснала та сигурно затуй съм пропуснала да му дигна ципа tooth

# 603
Здравейте момичета,
моля ви за бърз отговор, ако може, че май оплетохме конците с пътуването при нашия татко в Кипър  Sad
Какви документи трябва да има синът ни, който е на 3 год. за да се качи на самолета?
Имаме декларация, 4е може да напуска страната, заверена от нотариус. Говорих с наши комшии, които имат агенция за продажба на самолетни билети и ми казаха че паспорт не му трябва....
А сега пък други познати ми казаха, че му трябвал.....Аз от работа така и не ми остана време да ида да проверя сама нещата  ooooh! Утре ще ходя да взимам декларация за паспорт, но все пак искам да знам нужен ли му е? И изобщо какви документи му трябват.
Много много благодаря  Hug

# 604
ive1ina
Паспорт задължително  Peace Там все пак има снимка и име и се вижда,че точно това е детето
което водиш Peace Освен това акт за раждане - от него виждат кои са родителите,т.е че ти си майката и кой е бащата,като после сравняват името на бащата с това в  декларацията,която е дал,че детето може да напуска с теб страната  Hug

# 605
Е да,но когато се вади паспорт на детенце,нали   и двамата родители трябвало да са там.Дано ми е старо инфото.

# 606
Паспорта ще го пусна експресно. Ама таткото ни е в Кипър и не може да присъства.....дано не е задължително  Confused
Благодаря ви момичета   bouquet В сряда (23.12.) ни е полета....как не си свърших всичко сама този път незнам  ooooh!

# 607
Няма да извадят паспорта без друг документ от бащата даващ съгласие на детето да се заяви издаването и  получаването паспорта без той да присъства Naughty
Документа пак трябва да е нотариално заверен.
 Той е от съвсем друго естество в сравнение с другия,че е съгласен детето да напуска страната с майка си  Naughty Така,че единия не припокрива другия.

# 608
ive1ina, здравей... Тъкмо бях тръгнала да обяснявам и гледам - Цветюхчето ти е изяснила ситуацията Peace Само ще допълня, че в БГ-посолството в Кипър смятам ще могат да изготвят такъв документ-съгласие от бащата за издаването и  получаването паспорт на детето без негово присъствие и че като е заверен в посолството, вероятно това ще може да замести нотариалната заверка. Но ти все пак телефонирай /ако нямаш възможност да идеш на място/ в паспортна служба, обясни им конкретно вашия случай (че таткото е в чужбина) и ги попитай точно как да постъпиш Peace

Уха, Весе smile3508 страхотна софрица си ни наредила.... А коташкия веднагически му заЛИбязах напращялото достойнство Mr. Green - нИ моЙ ми убегнат на орловия-овчи полед таквиз пУдробности  Wink Joy

Блонде, оня ден тъкмо щях да отбележа с моята тракийско-софийска наклонност варненска, че у ТВ-то казаха, че Варна най-украсена.. ама нейсе, затраях си.....
Аааа, Линче, шът мъри! smile3560 Де бой де! Naughty Crossing Arms Whistling Mr. Green
ГлеЙ`сЯ..., други големи градове в т.ч. и Варна, а и София предполагам че ще са не-по-малко красиво коледно изкипрени...., ноооо това няма да промени факта, че в моите очи БургаЗЪ си е най-най Heart Eyes Blush

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 21:17 от Miss Blondy~Redhat

# 609
Записах си всичко, утре отивам. Проблема е че имаме твърде малко време, на 23-ти декември ни е полета и ако трябва да се пращат документи от Кипър няма да успеем  Cry
Благодаря ви още веднъж   bouquet

# 610
Лелееее...ама ти много "навреме" си се сетила да се задижиш Crazy Whistling
Виж какво ще ти кажат утре в паспортна служба, но обмисли и опция за кога евентуално да презавериш билетите, щото така или иначе без паспорт на дечко не можете да мръднете Confused
Късмет!
fingerscrossed

# 611
Кати,много хубави украси  Flutter

Веси,и аз като тебе май трябва да посетя кулинарните сайтове,щото и ние на Новата година ще си посрещаме гости вкъщи.Той мъжото е по специалитетите по принцип де Crazy,аз съм джаста праста,по бързите и лесни маджи,пък тоййййй...че чалъми,че чудо....и си играЙ  chef,и си измисля,слага подправки дето даже не съм ги чувала Embarassed hahaha,страшни вкуснотии прави де,да си го похваля.Може аз да избера менюто,пък него да го приготви Laughing Mr. Green
А на тебе мерсаж за вечерята

Веси,какви Дядо Коледовци си показала,малииии,направо ми се изпОти монитора Blush

Цвети,по въпроса с имената...като решихме сина ни да е Александър(понеже на никого не е кръстен) и бабите взеха да си измислят причини защо да не е така Shocked...ама то не било българско име... Crazy,после пък понеже бил с ''А'' все първи щели да го изпитват в училище hahaha,и все разни такива ''сериозни'' причини smile3560.Като разбраха че ще имаме пак бебе,и като разбраха че пак ще е с ''А'' и направо  smile3544.Ноооо аз не мога да си представя децата си с други имена,а и те вече им харесват Mr. Green.
А новото ти хоби е супер!Няма по-сладко от това в този момент,и аз за дъщеричката така избирах,сякаш за Мис Америка Laughing,голямо обикаляне беше,особено за дрешките за изписване Joy.Ама мерак,кво да праЙш,нали все момчешко бях купувала до тогава,направо бях пощуряла по рокли и полички.Даже фиби за косата и бях купила два месеца преди да се роди Blush Crazy.

ive1ina,дано успеете със всичко Rolling Eyes.Късмет  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 612
 Joy Joy Joy
Съпруг се прибира след среща с любовницата си. На огледалото в коридора в дома си забелязва, че на врата е просмукан.
В този момент кучето му се нахвърля с радостен лай. На съпруга веднага му хрумва гениална идея и започва да се бори с кучето надавайки силни викове. Разкъсва си сам ризата и влиза при жена си:

- Това нашето куче май е побесняло, виж как ме ухапа по врата

- Да бе, прав си
- съгласява се жената и си разгръща деколтето
- виж и моите цици... и двете... колко ги е нахапало
Лека от мен,нещо ми окапаха батериите  много рано  Tired

# 613
Жууууу rotfImbo rotfImao

Десито, при нас ситуацията с манджите е по- сериозна newsm78 и аз и мъжа ми си падаме по извратени манджи (готвим и двамата) #Shocked, ама гостите които ще имаме надали ще останат очаровани от разни кулинарни експерименти. Sick Тъй че трябва да заложа на нещо по- традиционно  chef ма все си мисля, че ще направя и нещо изчанчено Whistling

Ивелина, ако трябва да ти прати мъжОт спешно декларация - нека я завери в посолството (около 15 Е) и да я пусне с DHL (около 50 Е) и можеш да имаш паспорт на детето със експресна поръчка до края на седмицата, или вторник най-късно, така че ще се включиш в срока Peace надявам се да успеете да бъдете заедно за празниците thumbsup

Аз другарки, скъпи таз' вечер наготвих само онлайн Embarassed Нали съм лют фен на д-р Хаус (освен на котьовци) Laughing и нЕкакси случайно Whistling както си ровичках в нета открих сериите от новия сезон #Crazy и като се залепих на компа - ни глад, ни жажда усещам. #Silly ОбачИ сега щЪ нИ щЪ шЪ трябва да изоставя зяпането и да забъркам нещо суперекспресно да похапнем че нали знаете "рЪнЪтЪ праЙ бУрбЪтЪ" а пък на нас бУрбЪ ни трябва luvbed tooth

# 614
тук съм.....ей ма на... Party

ох-х-х    най -после се добрах до компа... Crazy
ами не питайте...то моето на нищо не прилича...то такси да бях нямаше да навъртам толкова километри на ден.... Mr. Green
гледам тук добре се забавлявате.... bowuu
както винаги Peace
цвете името е много хубаво,то и да искаш на всички не можеш да удисаш Naughty...вии да си го харесвате това е най-важното... Peace
веси,ами к'во прая в пощата ли Mr. Green?не казвам Crossing Arms...днес тръгнах с кракомобила 20 мин път е от нас и реших да се разходя като една съвестна майка с количката Joy...минах и покрай плажната улица..след дълги разходки реших че е време да се връщам у дома-да сменя бебо,да го нахраня,да взема щерката от школото и прочие....но.....тъъъъъкмо си ги мислих тези хубави неща и хоп телефона звъни-зълвата:хайде-ми вика-да минеш покрай нас да вземеш едни колети да пратиш по пощата за Америка... #Crazy!!о не-е-викам си аз!!!!! ooooh!,но какво да правя?!!!! newsm78и така хайде пак обратно към пощата,но този път с колата Crossing Arms...и така може да се каже че днес денят ми мина в изпращане на картички и колети Peaceот 11 часа преди обед до 16 часа след обед Whistling(горе долу с прекъсвания Joy),но работата я свършихме успешно Peace!!!!!
блондей,убаво ваше село! Joyубаво!!!! Hug
кате,украсата ти е много стилна.. Peace
мадамки с удоволствие бих останала още да си бъбря с вас Hug,но съм адски изморена...сега почват да се нижат някакви партита в у-щето и на гимнастиката на Антзелина,че свят ми се завива Crazy...тук тази дреха върви търси,там онази блуза,венци,игли ooooh!...подаръци!!! Mr. Green и бебо и той неговото си иска newsm78...добре че поне децата излизат във ваканция,че да си отдъхна със сутришното си ставане Mr. Green.....за сега ви пожелавам лека нощ!!!
веси казвай къде откри серииките?

Общи условия

Активация на акаунт