ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 210
Ох, тя Босоногата много се е засегнала, ше знайш- от тази обида. Подозирам, че е в дълбока депресия.

Да. Затова и не пише вече във форума  Laughing

# 211
От ноздите ми хвърчеше пара, очите ми пулсираха, като пред изхвръкване, а босите ми крака ринеха паркета в къщи! И тъкмо подготвих достоен отговор на смъртната обида,... взеха, че я затриха Пепеляшито. Пу, язък!
Хи-хи! Аз си мислех, че е Селтака, защото и преди сме си разменяли закачки за мръсни крака. Но азса... звучи шизоидно.

# 212
  • София
За кучета и котки може,  а за прасета не може, така ли? От Селтакис би звучало нормално, ама от азса било шизоидно.

# 213
От кучетата и котките се очаква.

# 214
Мен пък, два пъти ме яде за прическата  Sad
Сигурно е време да си сложа вафли. Или поне, да си купя и хапна.

# 215
е не би могло да е Жоро01 , който е доста по-брутален , той и сега си пише в дир-а .
 личеше си , че е човек с по-мек характер , мислех , че е Селтакис , а то се оказа жена ...

# 216
Добре де, това, че айпито е на азса, защо изключва съдържанието да е от Селтаците?

# 217
Имаш предвид, че са ни е....ли в комплект?

# 218
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Остава да излезе, че и Селтаците излизат от това айпи  newsm78 Ега ти и Матрицата.

# 219
Ми не, какъв е проблемът да й пускат по скайп какво да публикува, примерно.

# 220
Аз не изключвам, дори съм сигурна, че са я манипулирали лекичко. Тя е слаба ракия, вече и за незапознатите стана ясно. От едно намигване и вече пърха от радост. Пък, ако има и тофу в допълнение, бедна ни е фантазията, какво може да направи човек...

# 221
Егати конспирацията излиза.
Аз съм обикновен човек и такива велики дела са неразбираеми за мен.  Sad

# 222
  • out of space
Добре де, това, че айпито е на азса, защо изключва съдържанието да е от Селтаците?

Категорично няма такова нещо!  Naughty
Съвсем във филми се вкарахте  ooooh!

# 223
  • Boston, MA
Моето заключение - много свободна енергия, ако можеше една електростанция да закачим на нея, ехей.

# 224
Моето заключение- много свободно време и скука.

Общи условия

Активация на акаунт