ЗА или ПРОТИВ "смъртното наказание" във форума.

• 15 675
  • 247
  •   1
Отговори
# 240
в крайна сметка подкрепям модераторите ,
просто си спомням как клубовете на дир-а  западнаха поради лошо модериране и неуспяване да се справят с простаци и флудене .

# 241
в крайна сметка подкрепям модераторите ,
просто си спомням как клубовете на дир-а  западнаха поради лошо модериране и неуспяване да се справят с простаци и флудене .
Подкрепям.

# 242
  • Пловдив / София
За съм.
Не мога да разбера оплаквачките. Този липсвал, онзи липсвал.
И какви са тия знакови фигури. Да не са пътеводната светлина на форума.
Борис, Селтакис и прочие не си знаеха мярката. Но пък за сметка на това имаше една шепа лели, които им се лигавеха насреща и ги поощряваха.

# 243
Против вечен, но примерно за 5 години.

Много е забавен моментът, когато спориш на сравнително интелигентно равнище с някоя регистрация от 2005- 2007 и изведнъж се появява регистриран 2009, който много директно и грубо споделя гледната си точка, която по случайност защитава тази на горепосочения... Само споделям!

Laughing

# 244

За  16 години и половина не е ли по-добре?

# 245

За  16 години и половина не е ли по-добре?

Ами аз съм споделила моята гледна точка.  newsm78 Ама сега, като казваш...

# 246
Мисля да пийвам Гинко Билоба вече. Освен, че пак идвам последна и нищо не разбрах, забравих за какво е темата, докато я изчета цялата.

Ако си и призная, че винаги съм бърказа Аси, Азса и Азаф съвсем ще ме вземете за луда сигурно.  Laughing Положителното е, че вече са само две и ще ми е с 33.3 % по-лесно.

Не, сериозно - защо Азса е била в конфликт с Бояна? Сигурно ли е, че Азса е Пепеляшка? Има ли живи теми с последната? Питам от чисто любопитство.

По темата - не съм сигурна как да отговоря, защото се старая да не приемам форума толкова сериозно. Гледам си кротко кефа, ако ми писне - чао. Ако изгонят някого - така е трябвало. Не ми е тумнало да знам кого, защо и в колко часа. Не виждам и на вас за какво ви е.

# 247
  • София
Ева не сме били в конфликт. Пепеляшито ме следваше из темите, най- често с комплименти /иронични или не/, но и други хора без бан го правят и то по далеч по- предразполагащ към конфликт начин. Нейното поведение не ми изглеждаше недобронамерено, а по- скоро шеговито. С Азса не вярвам да съм разменила и две думи във форума, защото не помня, а и аз я бъркам с няколко други.
За другите ти въпроси на мен и Гинко Билоба няма да ми помогне, защото не се задълбочавам толкова във форумския живот.

Общи условия

Активация на акаунт