МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 47: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 22 229
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Хеске,виждам,че отлично владееш топката! Mr. Green

# 16
Руснаците и те гледали турецкий сериал.

# 17
  • КиТ
Да кой да предполага Thinking

Ето превода за нас Rolling Eyes
но в България той е обичан, е отделен въпрос, посветен на този актьор. Те имат аватари с него, обсъждане, по принцип, аз разбирам феновете на творчеството.
По принцип, актьорите са толкова добри, просто не остава безразличен) за мен толкова луд Али някои), Азия по принцип, не може да устои, така Ченгиз syak, и това е, което ми харесва, че е Бахар, мили момичета, надявам се откаже Ezel Азия и ще бъде с Бахар, въпреки че вероятно малко вероятно

# 18

Абе въобще както се казва "Прочухме се"[/i] Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

Ще може ли линка на тоя руски сайт да разгледам Praynig

http://beautifullife.7bb.ru/viewtopic.php?id=1631&p=2-
Тук коментират предимно Езел

# 19
  • СТАНДАРТНО.
Дзяк  wavey

# 20
# 21
Ехо къде сте всички  Stopтренирате ли още newsm78

# 22
Ами опитваме се некой нов номер да научим

# 23
 Вчера ми отмъкнаха лаптопа.Днес отидох на работа и преди да дойде  шефката влязох да видя какво е ставало нощес. Направо побеснях.Изненадана съм каква простотия се шири из родния печат."Само глупаците се изненадват колеги !" казваше един професор.Предпочитам да съм такава глупачка ,защото ще рече ,че все още имам някаква вяра в здравия разум на хората.Всеки ,който има очи да прочете и ум да разсъди ще разбере,че писаното в темата е шега. "Прекръстили село ,направили ракия"..създали бог Джемил и му се кланят доземи.Аз съм голям патриот и бих колила и бесила заради родината си ,но не съм прост и ограничен човек и не бих заклеймила някого заради произхода му."В крйна сметка на всички ни ще хвърлят няколко  лопати пръст отгоре"-думи на циганин ,когото познавам.Не ме срам,че съм харесала една качествена турска продукция.Срам ме е ,че през последните 20 год. не сме направили дори един филм,който поне малко  да се доближава до това,което видях като сценарий,режисура и актьорска игра.
 Този вестник явно е ударил дъното ,щом си търси материал из форумите.Не сме толкова откачени,след като се налага да ни "украсяват".Ние не сме минали границата на нормалното,направиха го те.Как на цялата простотия  из интернет пространството се спряха на нас?Аз самата съм се натъквала на неща,на които не им трябва никакво изопачаване.Друго ако не ,поне ни наредиха до родните "звезди".И преди смятах тези вестници за боклук,но сега- дори няма  измислена подходяща дума,с която да ги нарека.
 Нашето си е датска игра,нищо,че не сме деца.Тяхното си е висша форма на проява на ментална инсуфициенция,нищо,че се имат за много умни.
 ИДИОТИ МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО,ПРОСТАЦИ!

p.s.Това с руския сайт ме довърши.Като нищо ще стигне и до Ийт  Laughing

# 24

p.s.Това с руския сайт ме довърши.Като нищо ще стигне и до Ийт  Laughing

И мене,azzazzell, снощи, след 12 някъде преглеждах,там следя за Езел, направо се ококорих!!!

# 25
  • КиТ
Ами опитваме се некой нов номер да научим

Ами,че как  Peace Wink Виж кви номера научихме -

# 26
Аз лично се забавлявам, Аззазелче. Всеки знае нивото на жълтата ни преса. "Украсявали" са, защото не са имали време или желание да прочетат, нито пък да разберат каква е играта тук. Мернали са снимките - и... преразказ по картинка. Виж, ако до Ийит стигне новината под такава малоумна форма, е, тогава ще умра от срам. Дано тогава се намери някой да му обясни на читав турски за какво иде реч.

П.С. Дядо поп да не е болен?! Или се е заиграл с мЪжоретите, че и тях не ги виждам у село.

# 27
Много добре казано azzazzell
Цпоред мен тези вестници така наречени "клюкарски" не пишат нищо важно.Всичките им статии са за хора които обичат клюките и ги четат(не казвам че ние не сме важна тема  hahaha ) Всеки си има така да се каже хоби нещо което му харесва да прави..ние от доста дълго време си имаме такова и това е тази тема.Разбирам че някой е прочел написаното от нас и е решил да го поблекува но не трябва да омаловажава написаното и да го изопачават.Какви редактори са тия хора не мога да разбера.Като не е харесал как се изразяваме и как мислим за какво въобще е решил че трябва да поблекува статия за темата.Няма вече клюки ли или и аз не знам ...  newsm11

# 28

П.С. Дядо поп да не е болен?! Или се е заиграл с мЪжоретите, че и тях не ги виждам у село.
Не е. Peace След 17.00 ще дойде на село.

azzazzell и мен за същите неща ми загор4а снощи,след като про4етох написаното.Но аз писах достатъ4но,няма да се повтарям.Няма смисъл.Но има смисъл от контрол върху медиите.Сега се вихри тема в Клюкарника относно 4уждиците.Явно и на други хора им е писнало от широката употреба и заместване на хубави наши думи с 4ужди такива.Относно 4етенето тук,аз забелязвам,4е се правят проу4вания,анкети,използва се доста материал от форума.

# 29
Виж, ако до Ийит стигне новината под такава малоумна форма, е, тогава ще умра от срам. Дано тогава се намери някой да му обясни на читав турски за какво иде реч.
Оооооо,ужаааас   ooooh!
 Дядо поп оздравя ли въобще?

Общи условия

Активация на акаунт