МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 47: ще й се насладим отново и ще я запомним

• 22 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Дядо поп оздравя ли въобще?

Вървеше към оправяне. Мисълта ми беше да не се е влошила? А може днес да й сменят харда.

Аззазелче, видя ли пехливаните, за теб съм ги правила спИцИално.

# 31
Пуснах отговор другаде, но мисля че тук е по-подходящо за обсъждане: Не мислите ли, че София от "Забранена любов" си прилича много с Лейла? Ето източника: http://www.praznuvam.com/news/?p=725

# 32
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Пуснах отговор другаде, но мисля че тук е по-подходящо за обсъждане: Не мислите ли, че София от "Забранена любов" си прилича много с Лейла? Ето източника: http://www.praznuvam.com/news/?p=725
Имат някаква прилика.

# 33

Двете имат някои близки черти, но не мисля, че си приличат като цяло - излъчването им е твърде различно. Само за протокола - и двете ги харесвам много, даже Елен Колева - повече.  Laughing
Дядо попе, кой ще тури ключа на църквата тази вечер? Къдееее сиииии?

# 34
Имат известна прилика.Но Елен в действителност е с много финно ли4ице,докато Лейла й е развита долната 4елюст и овала е разли4ен.В тяло и двете са слаби4ки.

Всеки 4овек има двойник,да.
Току що се връщам от разходка,на една пейка видях седнал един мъж,който беше одрал кожата на банкера Монк.Сериалът"Хотел с пет звезди" или нещо подобно.

# 35
Аззазелче, видя ли пехливаните, за теб съм ги правила спИцИално.
  Hug  Видях ги .За спИцИалното едно голяяямо БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet Много ми харесва. То от простотии не ми остана ред да кажа една хубава дума  Rolling Eyes  В началото ми приличат на петли  Laughing

Тази София от "Забр.любов" и Лейла наистина много си приличат.

Гледах "ЕЗЕЛ",но пак не видях страстна целувка  newsm78 Червенокосата мацка е Лейля от "Аси".

# 36
ехооооооооооо Whistling Whistling Whistling

# 37
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

дедо поп се прибра.хард ще сменям в понеделник,ако е рекъл господ.

Ма защо пиленца така тъжите за лудия поп.Виждам че се тренира усилено,моля да се поспрете.Аз първия мач го продадох Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нали знаете великата футболна сентенция-Ако не вкарваш ти вкарват! Mr. Green Mr. Green
Мисля че в женския футбол тази своего рода заплаха си е направо манна небесна,тъй че нема да се потите много.Бланче нищо не казваш,хареса ли ти как си излязла на снимката с червеното екипче Hug Hug Hug Hug
Братушките са ни разкрили,знаех си че Щирлиц броди из темата Laughing Laughing Laughing Laughing

и накрая,онзи с големите очила и солудничавия поглед къде го вързахте да мина да го видя #2gunfire

отивам да се къпя и после съм изцяло ваша. Hug Hug Hug Hug Hug

И както казва малката Наталка Симеонова-Аз ви обичам,обичайте се и вие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
азазелова липсваше ми-ЧОК!

# 38
Здравейте, сладуранки! Днес на тренировката треньорът ми се видя много навлечен.  smile3515 Май се е успокоил, че е спечелил конкурса за назначението! smile3516

# 39
Кой беше съдиата  newsm78Кени ли Той като види отбора и ще си глътне свирката Heart Eyes
От 24 по БТВ тръгва сериала Листопат по роман на Решат Нури Дали ще е като Мелодията newsm78

# 40
Дядо попе! Добре си си дошъл!  Hug Че и къпан, уха!!!  Laughing
Би ли ме насочил към снимката с червеното екипче, че нещо ми се губи този момент.
А аз междувременно съм на линия, но ще гледам Ламето в затвора. Снощи по време на филма се ощастливиха с 1-часов разговор - от чужбина, нямаше как да откажа, но все пак ми се стори, че кака ви Сузан и Макбулето изглеждат много странно, някак неестествено.
Хайде, до скоро!
Сидче, много си тиха.  Hug

# 41
  • СТАНДАРТНО.
Кой беше съдиата  newsm78Кени ли Той като види отбора и ще си глътне свирката Heart Eyes
От 24 по БТВ тръгва сериала Листопат по роман на Решат Нури Дали ще е като Мелодията newsm78

24 кой и от колко часа?  Flutter

# 42
Кой беше съдиата  newsm78Кени ли Той като види отбора и ще си глътне свирката Heart Eyes

24 кой и от колко часа?  Flutter
24 Ноември но не разбрах от колко часа  newsm78 Тука видях че са пуснали нова темичка

# 43
На мястото на Перла - във вторник, сряда и четвъртък, а Перла остава в пон. и петък.

# 44
  • СТАНДАРТНО.
Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт