Нанчи, моите съболезнования за леля ти!
Олче, стискам палци разговора да протече в твой интерес!

За детските- обсебена е! Последната й страст е Снежанка и седемте джуджета на Дисни! Гледа го по 2 пъти един след друг и като я наблюдавам- все едно за първи път го гледа.

.

Много прегръдки от нас.
..А,Елинка кой ще я гледа-баба Щпунц ли?

и щом те влече към второ, дерзайте, че ви се отдава - на чар и ум ги докарвате...
само да ги поогледам, че сега се прибираме от тържеството. Беше много интересно и забавно. Не съвсем по план и програма, но с деца на 4 години е така. Порадвахме им се, повеселихме се.
, станала съм много разсеяна. 
...........направо ми събраха очите няколко родителя/например една майка се възпротиви,че искат да купуват нов пясък за пясъчника,защото кварталните кучета и котки щели да го препикават,после друга се опъна,че като било лошо времето храната за филиалите се карала с такси и не било честно да се взимат от събраните пари/иначе се кара с количка-един чичо я бута,ама като не е изчистен снега,не става/,а накрая имаше повече от 50% от родителите против да се направи сайт на ДГ/с/у 250лв,което ще само за хостинг-а и поддръжката,другото ще е на доброволни начала/,защото според тях това е глезотия...и те нямяло да го ползват...........и всичко това с/у сумата от 2лева на дете на месец/като едното левче остава за групата,другото е за общи харчове на ДГ/...та честно ми събраха очите
.......И,определено вече съчуствам на педагогическия и помощен персонал,защото видях за какво/и със какво