® E-bay - тема 41

• 32 008
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Това, че съм съфорумка не променя абсолютно нищо. Няма нужда да си променяш коментара.
Отдавна съм свикнала всякакви хора да коментират всякакви неща. Нито ме обижда, нито дразни.
Всеки има право на мнение.
Само да допълня, че 15% от населението ползва интернет. 8% от тези 15% пазарува онлайн.
Явно не сте слушал внимателно.  Peace

# 661
репортажа беше много интересен,поне за мен,изпитах някак странна еуфория  Crazy ще чакам с нетърпение и следващия  Hug
Браво Александрина   bouquet

# 662
Добре де, има ли го този репортаж вече качен някъде, че го изпуснах да го гледам...) Ще ми е интересно все пак да видя за какво става въпрос. ))))

lilluu, според това, което си написала за немската номерация, мисля че 10UK ще ти е ок. Но все пак по-бих се ориентирала с мерки гръдна, талия, ханш. ))))
макар че не препоръчвам много рискуването с носени стоки....може и да е в перфектно състояние....ама може и да е в доста лошо.

***Спасител на Плажа, за мен малко се появи от нищото.....и то веднага с критикуващ коментар....ама поне едно здрасти да беше казал и да се представиш. ))))) форума и темата е за всички....но общата култура не е за пропускане все пак. )

# 663
И на мен ми хареса репортажът на Нова  Peace Идеята си беше ясна - в нета можеш да намериш качествени стоки на цени много по-ниски  от тези по магазините в България  Mr. Green Дано се замислят нашите търговци.
Поздравления Алекс!

Аз пък си купих такова бельо  Simple Smile Embarassed http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2303782 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 664
# 665

Че ги купуваш, но може да не ги получиш, защото търгът е благотворителен и само един от купилите ги ще ги получи.
Парите на останалите купили ги отиват за благотворителност.

# 666
Алекс,благодаря  bouquet

# 667
  • морето
Офф-топик/
Здравейте. )))) Казвам се Борислав, лятото работя като спасител по Южното Черноморие, а през годината съм студент в НБУ, специалности "Тонрежисура" и "Муз. редактор в медия". Интересите ми са определено не-здрави )) На 24 години съм и съм хетеро - добре е да се отбелязва в днешно време. Wink Имам приятелка от Габрово, с която се запознахме на морето в Ахтопол.

Много съм доволен и радостен да съм във вашият форум и не искам в никакъв случай да конкурирам Durango - той си е мъжът тук. Хубаво е да си част от най-големия форум в България и при най-интелигентните (а и красиви) момичета!
Благодаря ви и не ми се хващайте много на глупостите.  Laughing

bouquet   bouquet   bouquet

# 668
Спасителю, искрено ме развесели с представянето си Joy Joy Joy

Обаче подписът ти ме обърква Thinking

# 669
***Спасител на Плажа, еееее, това е вече друго нещо. ))) На това му се казва представяне. )
А добре дошъл сега, и да се хвалиш с каквото си купиш. )))))

# 670
  • морето
Благодаря ви МерСедес и MiramaHug  Hug И аз се почувствах по-добре като си изпях всичко ; )
Подписът ми е в чест на моята приятелка Габриела, момичето за което казах, с която се запознахме на морето не тази, а миналата година. Оказа се прекрасно и изключително момиче, в което се влюбих. Виждаме се всяка седмица, защото тя още учи в Габрово - и или аз пътувам до там, или тя идва при мен в Сф. Да знаете, че границите не са от значение.  Rolling Eyes

Момичета, аз пък искам да ви поздравя за вашите детективски налонности, днес цения Интернет говори за това:
http://dnes.dir.bg/2009/11/29/news5456365.html
Страшни сте!!!  Peace   Peace  Една измама е разкрита благодарение на вас!

И ще се похвалвам с новите си придобивки, да.   bouquet

# 671
Спасителю, тегля от твоите филмчета, а за силата на форума и способностите на тук пишещите....те отдавна са признати от цяла Бг

# 672
  • София
Спасител, все пак май ще си конкурент на Дуранго, защото той уж все дразнел майки, поне така твърди в профила си Mr. Green , пък ти ще ги предразполагаш.  Mr. Green

Малко интрига да вкараме...   Rolling Eyes

# 673
  • морето
Само не ме карайте да си го напиша в профила под аватара.  Laughing  Laughing
А и да предразполагам майки ми изглежда сложна задача, но пък какво ми остава като Durango вече е взел дразненето.  Grinning

# 674
Привет ,отново имам въпрос-попитах една продавачка дали би изпратила за България,след като в обявата е отбелязано ,че праща само за Англия-тя ми отговори че може да изпрати,но разходите ще са 10 лири.Мен това ме устройва,но при опита ми да наддавам ми изписва  You are registered in a country to which the seller doesn't post to..Помагайте -сега какво следва  Embarassed newsm78?!

Общи условия

Активация на акаунт