Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Честит първи рожден ден на
Симона на мама liliiv, Теодора на мама КОКА, Катерина на мама mama_na_misho, Божидар  на мама neda.dikova и Даниел на мама vanili. Нека са много здрави и да радват родителите си.

# 136
  • Пловдив
Честит празник на всички декемврийчета ,които пораснаха тези дни и не успях да поздравя.Нека бъдат живи , здрави и много щастливи деца . newsm67 newsm18   ura

Нинка, надявам се при Вас всичко да е наред  Praynig Hug

# 137
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания! Честит рожден ден на всички декемврийчета, да растат много здрави и истински щастливи! На родителите пожелавам много приятни преживявания и най- щастливите моменти със слънца ни!

# 138
Здравейте и от нас!

Включвам се, за да поздравя рождениците днес:

Симона на мама liliiv, Теодора на мама КОКА, Катерина на мама mama_na_misho, Божидар на мама neda.dikova и Даниел на мама vanili !

Честита годинка и на другите декемврийчета, които съм пропуснала, да растат здрави, усмихнати и щастливи и да радват мама и татко!

# 139
Честито на всички порастнали декеврийчета!Да си живи и здрави,много  засмени и да радват родителите си!!!
Нинка,  Hug Hug Hug!!!Дано има само добри резултати,здраво детенце и бързо прибиране у дома! Hug Hug Hug

# 140
Момичета, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МОМЧЕНЦА И МОМИЧЕНЦА, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!  Всички хубави пожелания, които се сещате да ви се случват и на вас и на гордите ви мами и тати! Laughing

Е изтъркаля се цяла година пълна с чудеса. Имам чувството че беше вчера, когато мърдолеше малката мръвка в ръцете ми, а като се замисля що неща и нещица ни минаха през главите!!  Спали, недоспали, с колики, без колики, с млечници и пъпчици, с кихавици и сополи, леле гледа си ръчичките, лапа си краченцата, моето се обърна, пък моето още не се е, кой лази напред, кой назад, каза " мама", каза "баба"......  всеки ден, всеки миг - ново чудо Laughing Laughing  А чудесата тепърват започват, да са живи и здрави и много, много да ни изненадват и да ни радват, щото имаме невероятния шанс да сме родители!!

Много стиснати палци за Нинка и малкия Никола, айде с първата годинка да си отидат всички болежки и ядове и от тук натам само олюпените колена да са повод за болежки!!

Лека и поспалива на всички!

# 141
Днес имаме толкова много рожденици! Да са живи и здрави, да растат усмихнати и весели!
Стефан  на мама BIBI_SZ
Албена на мама stassi
Патриция  на мама Yammy
Ралица  на мама bebenceto
Мартинна мама stasi_76
Георги и Ясенна мама Гризката
Борис на мама nolita
Красимир на мама honda_vti

# 142
  • София
Честит първи рожден ден на
Стефан  на мама BIBI_SZ
Албена на мама stassi
Патриция  на мама Yammy
Ралица  на мама bebenceto
Мартинна мама stasi_76
Георги и Ясенна мама Гризката
Борис на мама nolita
Красимир на мама honda_vti
Да са много здрави и да растат весели и щастливи деца

# 143
  • На брега на реката
Санчес, напълниха ми се очите със сълзи от поста ти! Колко хубаво си го написала!
ЧРД на всички настоящи и минали едногодишни рожденици! Да са живи и здрави, да слушат родителите си, да са много будни и любопитни деца и да се радват на прекрасно детство  Heart Eyes Mr. Green
Утре, ако ми остане време, ще се разпиша повече, че гласим големия ден!
Лек ден ви желая!

# 144
  • София
Здравейте,

Минавам набързо да почерпя за нашия рожден ден днес, ей кога мина това време... Не съм много поетична, но Санчес го е написала страхотно с поста си.

Вече изпразнувахме с дечица вкъщи, лудницата беше на макс. Довечера с бабини,утре и с другите бабини - изобщо 3 дни яли, пили и се веселили  Laughing
Благодарим за пожеланията!

# 145
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър вечер!
Благодаря на всички за стиснатите палци. Оказа се все пак за сега най-малкото зло. Някакъв вид асма, ама не запомних точно какваа, а епикриза ще получим във вторник. Закупихме си инхалатор и на този етап правич инхалации през 4часа и връсквания на 12. Другата седмица, ако има подобрение ще разредим на 6часа. След още 3месеца пак ще намалим дозите и докторите се надяват да се овладее положението. За сега толкоз и лека вечер навсички!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
бебе Стефан на мама BIBI_SZ
бебе Албена  на мама stassi
бебе Патриция  на мама Yammy
бебе Ралица на мама bebenceto
бебе Мартин на мама stasi_76
бебе Георги и бебе Ясен на мама Гризката
бебе Борис  на мама nolita
бебе Красимир  на мама honda_vti

# 146
Здравейте!
Благодаря за пожеланията, да почерпя на патеричка   party023 Wine Glass cook Misc Baby Bottle pacifier
Вчера празнувахме с люлинските мами от форума в сладкарничка,а вечерта си празнувахме само семейството:мама,тати ,бати и принцесата естествено.
За събота оставихме празненството с баби,лели и т. н.
Честито на всички, които празнуват тези дни: много здраве и усмивки!
Лека вечер и спящи дечица !  newsm46 smile3524

# 147
Честит първи рожден ден мили дечица Летисия,  Максим, Калина,  Ивайла,  Мариела,   Александра,  Неда ,  Ева,  Ники !

Растете здрави, игриви и щастливи! Весел празник!

Хубави почивни дни майчета  Hug

# 148
  • София
Честит първи рожден ден на Летисия на мама verita76, Максим на мама wondergirl, Ивайла на мама mira_82, Мариела на мама Pupinka, Калина на мама teodk76, Александра на мама vani_80, Неда на мама budape6ta3, Ева на мама valeri08 и Ники на мама mariela78. Да са много здрави и да растат щастливи деца.  

# 149
 Здравейте и от нас! Аз да почерпя за първата годинка на Ралица   newsm38  party023
 Забавата ни беше пълна у дома с бабите,дядовците и лелите. Бяхме много доволни, обърнахме на всички подаръци около-10мин.А наи много се забавлявахме,че сме център на внимание и всеки ни носи,целува,снима-абе доста превъзбудена си беше на края!!!
 Днес ще празнуваме с приятели!!!
 Да честитя  newsm59 newsm67  party006 на всички които имат днес рожден ден! Пожелавам много усмивки на детските личица!

Общи условия

Активация на акаунт