Неусетно времето отмина, ДЕКЕМВРИйчето ни стана на година

• 31 774
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРЕКРАСНИ МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

Джон Ленън казал, че "жената е робът на планетата"!!  Wink  Е, благодарим за откровението и прозрението, но нас това нито ни обижда, нито ни плаши!!

Ние сме озарени от съдбата да се радваме на живота и да знаем отговора на вечния философски въпрос "Какъв е неговия смисъл?" .... и не се плашим нито от болка, нито от умора... ние просто умеем да се радваме, да радваме, да обичаме, да ни обичат, да страдаме, да тъгуваме и да сме щастливи, че помагаме на новия живот да продължи Hug

Много слънчеви усмивки и целувки Ви пожелавам в този снежен мартенски ден! Hug Hug

# 706

Честит празник и от мен! Да сме здрави и обичани, да са ни живи и здрави майките, да са ни верни приятелките, да са ни грижовни половинките, да ни е хубав и сладък живота!

Санчес, просълзяваш ме рано сутринта, знаеш ли това? Heart Eyes

# 707
  • около ВАРНА
ЧЕСТИТ  8 - МИ  МАРТ !

Санчес , и  аз се просълзих от думите ти.
А сега искам да ви поздравя със стихчето , което ще казва  в детската градина моята дъщеричка:
    Твоите  очи прекрасни
                                         слънце са ми мама
                                         с  твойте  грижи  ще  порасна
                                         стройна  и  голяма.

ВЕСЕЛ  ПРАЗНИК

# 708
Честит празник на всички! Нека любимите ви хора ви карат да се чувствате щастливи, обичани и удовлетворени във всеки миг.   bouquet

# 709
Честит празник,момичета! Бъдете щастливи! Hug

п.с.Сасано,милост нямаш!  Laughing  Wink Peace

# 710
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!

Честит празник мили приятелки!

Бъдете най-обичаните майки, съпруги, приятелки, сестри и дъщери!

Весел празник от мен!   bouquet

Пакри добре дошли с Алекс!  HugНие вкъщи сме доста по-добре. Никола и мен ни болят вече и ушите, но не се предаваме!

Карачевийска определено последното заглавие ми харесва най-много.

А за Санчес просто нямам думи   Hug

Сасано дано НОВА е завинаги!

# 711
  • Варна
Честит празник мили мамита!
Живи и здрави!  Hug

Вярно питах за Приорикс, ама сега ми се обади лекарката че искала Тримовакс да му бие. Чакам вашите отзиви, знам че била една от най-тежките ваксини.
По-нататък ще ви дам още инфо за нас.

# 712
  • Ямбол
Честит празник мили дами, бъдете много щастливи и обични майки и съпруги.
Поздравявам ви с едно стихче, което ми е любимо и винаги много ме разчувства, а сега съм още по-щастлива като си помисля, че вече съм майка и някой ден и моето дете ще ми го каже.

Благодаря ти, мамо!

Благодаря ти, мамо,
за твоя топъл скут,
за майчиното рамо,
за майчиния труд.

Благодаря ти още
за ясния ми ден,
за грижите ти нощем,
когато бдиш над мен.

За нежната закрила,
за кроткия ти глас,
за всичко, майко мила,
благодаря ти аз!

Сасано сега събуди любопитството на всички,  аз подозирам нещо ама ще го запазя за себе си, пък ти ако искаш се похвали.

# 713
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!!!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ НЕ САМО ДНЕС, А ВСЕКИ ДЕН!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 714
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН  bouquet

# 715
  • София
Честит празник, момичета!
Пожелавам на всички да сме най-обичаните майки и жени и то не само днес!

Аз утре съм на тържество в градината на Боби, чакам го с нетърпение, щяло да има изненади.....

# 716
Аз току-що се прибрах от тържеството на дъщеря ми в дет.градина...хубаво беше,но на финала се оказа,че чантата на една от майките липсва  Crazy ...голяма тъпотия! Rolling Eyes И то майчето е почти на термин,направооо дано не роди от притеснение... ooooh!
Получих грамота за най-добра майка  Flutter (всички получихме,де hahaha )...тия хора ма грам не ме познават! Joy
И женската ми вечер пропадна,заради кофтито време  Close ,ама поне с една гостенка се уредих да не съм капо Mr. Green
Айде,лекинка от мен! Hug

# 717
  • около ВАРНА
ето какво намерих по случай нашият празник : http://www.vbox7.com/greeting:171b55db  най, най, най- сърдечно ви поздравявам .
  Да ви се похваля  - празникът в  градината на каката ни беше супер. Учителките наистина са се престарали  и накрая , когато им каза стихчето  ( специалният поздрав  от нас за тях ) , всичките се просълзихме .  Беше невероятно. Дано всички майки да изпитат поне един път това чувство.

# 718
Мили мами,  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.Пожелавам ви много усмихнати дни и щастливи моменти с вашите съкровища.  bouquet  bouquet  bouquet

# 719
Здравейте мили мами! Аз да се похваля , че моето момче днес се качи на дивана сам. Явно е време за нови по големи бели. Ще падаме от висока май.

Общи условия

Активация на акаунт