Какво правят жените в менопауза когато....

• 681 106
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 795
Каквато и да е диетата , тя е срочна .
Ако след това си върнеш обичайното хранене , кг се връщат със страшна сила .
Имам доста примери около себе си . По-зле стана . Crazy

# 796
Ох и инжекции си слагах и те дразнят всички лигавици, вече нищо не пия . Системата не е лоша като система и има много малко ограничения с изключение на вечерята .

# 797
  • Бургас
Гледам превърнали сме темата в диетична. Ама лошо няма, щом е полезно и дава резултат. Истината е, че метаболизмът се забавя с всяка изминала година, особено в периода на менопауза. Дори и да не променяме начина си на хранене, пак наддаваме на кг., затова според мен е важно, не само какво ядем, а количеството храна. Е има някои щастливки, които в този период отслабват, ама са малко.

Аз 13-ти ден пия Фемовита + Див ямс и нищо, никаква промяна, вълните продължават с пълна сила, чудя се какво да правя, да ги сменям ли, да чакам ли........така се потя, все едно излизам из под душа.
Кошмарно е.

# 798
ПО-напред в темата препоръчах Изофлавон, на соева основа е. На мен много ми помогна, спряха ми вълните от него. Препоръчах го и на приятелка, тя също е доволна.

# 799
През седмицата ходих в магазина на Тиан Де и там видях чай от нони . После четох за нони било помагало и за менопауза . Мисля за по-нататък да го пробвам .

Между другото от приемане 3 м. на годжи бери нямам никакво полза нито за дъртозата нита за червата .

Друго четох в един руски сайт , че някаква жена и приятелката и тежали по 90 кг. и отишли на психолог . И там психолога им казал , че сами са си виновни , защото не изхвърляли храната ,  а я дояждали , правили пирожки и сами си ги ядели и в края на краищата не трябвало да ядат когато им кажат очите или носът , а когато им каже стомаха / т.е. да ядат само когато са гладни / И така отслабнали с по 20 кг.

# 800
Всичко е на психологическа нагласа!
Подсъзнанието може всичко!Не толкова стомаха,а  мозъка!

# 801
  • София
Цитат
Див ямс и нищо, никаква промяна, вълните продължават с пълна сила, чудя се какво да правя, да ги сменям ли, да чакам ли........така се потя, все едно излизам из под душа.
Кошмарно е.
 За дивия ямс - ефект нулев и при мен. Споделям, за да не се подлъже още някой, вече съм убедена, че е било само реклама /за предаването, в което го популяризираха говоря/.

# 802
Mama66 а защо смени Фемовита и с какво точно? И доволна ли си? Аз от 3 години съм без цикъл и от 3 месеца пия Фемовита, от която съм най доволна. То не че кой знае колко други съм пила- Хармония/с ресвератол и червена детелина/ и някаква китайска добавка - никаква полза от тях. Докато от Фемовита съм доволна- поне засега- усещам ефекта още след първата капсула. А то преди- вълни, ту студени, ту топли; кръвното ми играеше; правех кръвоизливи в очите; оплаквания като от проблеми със сърцето; главоболие, което от нищо не минаваше;нервност,от която почти треперех; слабост и отпадналост; гадене като при бременност.... От депресии и промени в настроението няма да се оплаквам- тях ги изтърпявах, но физическите страдания ме изцеждаха. Също определено ми помогна и иглотерапията при китаеца в Спортна зала. Но истината е че при различните организми различни неща помагат. Бъдете здрави!

# 803
  • Бургас
Свърших една опаковка от Фемовита, както казах и преди ефекта е никакъв. Сега си купих Мабел, по препоръка на моята гинеколожка, ще пиша дали помага след 2-3 седмици.
ПО-напред в темата препоръчах Изофлавон, на соева основа е. На мен много ми помогна, спряха ми вълните от него. Препоръчах го и на приятелка, тя също е доволна.
Pipi_ ааа на соева, аз съм останала с впечатление, че това е ХЗТ. Благодаря и това ще пробвам.

# 804
Свърших една опаковка от Фемовита, както казах и преди ефекта е никакъв. Сега си купих Мабел, по препоръка на моята гинеколожка, ще пиша дали помага след 2-3 седмици.
[

lili-lilian, какви са отзивите за Мабел-а? Ако някой друг има впечатпления, моля да публикува   bouquet

# 805
Онзи ден в едни новини четох , че в един изследователски институт открили , че фуликулите не изчезвали само заспивали под въздействието на разни фактори . И според тях по всяко време можело да се събудят ... Всичко е готово , само сега американският конгрес ще мъдрува хуманно ли било това лечение да се извършва на лица над 43 години ...интересна работа хуманно е да се сменя пола , а не е хуманно да имаш деца над 43 години  newsm78

# 806
  • Другата България
И аз искам отзиви за Мабел-а ако може..... Praynig

# 807
  • Балчик-Сливен
Момичета,реших да попитам  в тази тема,защото повечето от вас са преминали през фазата на пременопауза.От няколко месеца имам много нередовен цикъл-последно 42  дни,после на 21 ,после на 16 ден.При мен проблемът е,че имам и миома 4/6 см.На 47 години съм.Досега винаги редовен цикъл-28 дни,но в последните цикли много обилен.Гинеколозите ме вкарват в обща схема-Оргаметрил,а аз се моля просто да ми спре и да се сбогувам с миомата. Случвало ли се е и на вас?Нередовният цикъл ли е предшественик на спирането и влизане в менопауза?Засега съм на хомеопатични и съм добре-т.е. нямама други симптоми.

# 808
  • Другата България
Аз съм писала назад, но ще ти кажа и сега. И аз смятам, че съм в пременопауза, на 43 съм.От около година ми идва нередовно-на 40, на 20, после месец го няма.... ooooh!нямам никакви други симптоми, или поне си мисля, че нямам въпреки че те не са само вълни /които със сигурност нямам/.Не пия никакви заместители, не искам, пила съм само Див Ям, защото на своя глава си изследвах хормоните и прогестерона ми беше доста нисък.Отделно цикъла ми стана доста кратък-3-4 дни, и не е обилен както е бил винаги досега.Но пък аз съм с един яйчник, и това може да има значение, знам ли вече...

# 809
  • Русе
Blue Rose, би ли споделила какви хомеопатични пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт