Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 534
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте!Много полезна темичка.Искам да ви попитам някой пил ли е примолутнор и колко време?

# 931
здравейте момичета, чета ви от 2 дни и прочетох цялата информация, аз съм една от вас,
с проблеми в и предполагам вече в менопауза, на 46 години съм и от 10 месеца нямам МЦ, до май месец минала година бях на  противозачатъчни и като реших да ги спра и всичко спря Mr. Greenизведнъж, и стана ужас - топли вълни, нощно изпотяване, понягога и през деня,немога да спя нощем от тях, само дето не съм изобщо нервна, всички ми казват че съм по щастлива и позитивна от преди, това е много добре  Grinning, като ми спря и не ми дойде няколко месеца отидох на лекар това беше август и като ме прегледа и ми каза че може да ми дойде може и да не ми дойде, просто чакаме и каза - Живей си живота!!! Та аз си живея живота и много много не му мисля, какво да се прави, до момента не мия нищо от както ми спря вече 10 месеца, е вълните са ужасни но така е, трябва да се преживее, имам и миома която само наблюдаваме с доктора и така .
Принципно моите проблеми не са от сега а някъде от 10 години имам проблеми и все пия я Дуфастон, я Оргаметрил , я противозачатъчни че и спирала Мирена слагах заради кравоизливи, правиха ми и абразио, но се както каза доктора - Карай го така, това е полужението,малко дълго стана, извинявайте но исках да споделя , сега съм на 7 април на доктор да видим как ще са нещата - миомата и вобще критическата и ще пиша пак,

# 932
  • Бургас
Отдавна не бях влизала при вас.
Относно лекарствата, оказва се, че при мен действат определен период от време - първо пих Мирифемин, около 9 мес., спря да действа. След това минах на Фемовита+ Див ямс - около 2 мес., после Мабел, от който бях доволна и т.н..............Мнението ми е, че започнат ли отново вълни, гадене, виене на свят, значи организмът е свикнал с лекарството и трябва да се смени. А след това минава почти месец, докато новото подейства.
Момичетата, които се съмняват за симптоми и са около 40год. .........и аз бях на толкова, когато започнаха първите признаци, но не им обърнах внимание - цикълът закъсняваше или променяше времетраенето си, започнах да се потя повече от обикновено и това продължи около 2 год. Докато се стигна до момента, в който не знаех, кога ще ми дойде цикълът или като дойде, кога ще спре. Сега съм на 44 год. и вече съм напълно наясно, че това е климактериум. Още не съм в менопауза, тъй като на около 3-4 мес. се появява нещо, като цикъл, но не съвсем, ако ме разбирате..........А прочетох, че за да съм в менопауза е необходимо да липсва цикъл 1 год.
Женски тегоби, така ще е. Само да няма гадни вълни и други екстри, че понякога не се трае.

# 933
  • В полите на Пирин планина
Аз нямам други симптоми, освен виене на свят, обикновено сутрин и по-кратък цикъл, който е и по-оскъден. От 2 седмици пия масло от вечерна иглика. То е хранителна добавка, но помага вкл. и при проблеми във връзка с менопауза или предменопауза.

# 934
А виенето на свят признак ли е?

# 935
  • В полите на Пирин планина

Аз си мисля, че е, ако няма някакви други причини за него. На мен ми се случва да ми падне кръвното и тогава също ми се вие свят, но го усещам по различен начин. Не съм правила някакви обстойни изследвания, освен ПКК, кардиограма, измерване на кръвно налягане.

# 936
  • СОФИЯ

Гадене и виене на свят се оказа, че освен мен го имат и други, но дали е симптом или не.... никой от докторите не ти казва със сигурност.... според мен и на тях не им е много ясно за какво иде реч....

# 937

Гадене и виене на свят се оказа, че освен мен го имат и други, но дали е симптом или не.... никой от докторите не ти казва със сигурност.... според мен и на тях не им е много ясно за какво иде реч....

Гаденето с виене на свят по някога е от кафето . Може да си мислиш , пиеш твоето си кафе , но има разлика между партидите и това води до играене на кръвното

# 938
Момичета, и аз съм в кюпа...
От симптомите на менупаузата имам само главоболие, нито вълни, нито нервност и там другите неразположения, но това главоболие е ужасно.
От м. януари пия мирифемин и единствената промяна в състоянието ми е, че вместо всеки месец да ме боли глава, ме боли веднъж на два месеца. Вярно е, че не съм изследвала хормони и не знам накъде съм с краката и накъде с главата /дето се вика/, но ще го направя в най-скоро време. Като бях на преглед при гинеколога /тогава обсъждахме липсата на цикъл/ той ми рече, че няма смисъл да минавам на хормонотерапия, защото е нож с две остриета, та така...
Ако някой "бори" главоболието с нещо да казва...
Благодаря! Hug

# 939
  • СОФИЯ
Момичета, и аз съм в кюпа...
От симптомите на менупаузата имам само главоболие, нито вълни, нито нервност и там другите неразположения, но това главоболие е ужасно.
От м. януари пия мирифемин и единствената промяна в състоянието ми е, че вместо всеки месец да ме боли глава, ме боли веднъж на два месеца. Вярно е, че не съм изследвала хормони и не знам накъде съм с краката и накъде с главата /дето се вика/, но ще го направя в най-скоро време. Като бях на преглед при гинеколога /тогава обсъждахме липсата на цикъл/ той ми рече, че няма смисъл да минавам на хормонотерапия, защото е нож с две остриета, та така...
Ако някой "бори" главоболието с нещо да казва...
Благодаря! Hug

И за мен ще е интересно да чуя кой как го "бори"  Simple Smile

# 940
  • СОФИЯ

Гаденето с виене на свят по някога е от кафето . Може да си мислиш , пиеш твоето си кафе , но има разлика между партидите и това води до играене на кръвното

Много рядко пия кафе, защото спрях цигарите  Simple Smile

# 941
Вчера разговарях с една жена тя ок. 70 годишна и ми разказа , че имала дълга коса . И започнала да я  боли глава и докторът и казал , че е заради косата . тя нали е като антена и приема всички негативни излъчвания  . И тя се подстригала и се оправила  .

# 942
  • СОФИЯ
Вчера разговарях с една жена тя ок. 70 годишна и ми разказа , че имала дълга коса . И започнала да я  боли глава и докторът и казал , че е заради косата . тя нали е като антена и приема всички негативни излъчвания  . И тя се подстригала и се оправила  .

Joy Накъде да стрижа още  Joy

# 943
 newsm78 Хора май , че чая на ТианДе Женско здраве действа .
Днес имам някакво зацапване , а 2г.и 2м. не съм имала .
Съставът му е : Корен от китайски анасон , календула - цвят , ленено семе , лайка и ехинацея
Пила съм 4 дни

# 944
И аз съм с къса коса, та няма накъде  Simple Smile
Поръчах си чая демир бозан, та ще видя и от него как ще е. Ще споделя, разбира се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт