Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 267
  • 1 118
  •   1
Отговори
# 780
Джижи, аз също съм трупнала едни 7-8 килца, откакто съм в менопауза. Обаче, да си призная, нищо не правя по въпроса.  Embarassed Никога не съм била с наднормено тегло и нямам никакъв опит с диети и прочее. Опитвах веднъж Дюкан, получих жлъчна криза, след това пробвах 90-дневната, обаче я прекратих поради една поредица от семейни празнувания и бях до тук с диетите.  Mr. Green

# 781
Аз също качих килограми, но от две години не пуша и качих 10 кг. Аз опитвам системата минус 60 , много щадяща диета, но си трябва постоянство.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=730836.new#new ето

# 782
 sisitons и на тоя режим бях,но уви!!!Там колкото стриктна бях толкова по пълнеях.
Писала съм и там и имам мои постове в минали теми но....резултат нулевфффф Embarassed
Преди си отслабвах и при Дюкан, но после се възвърнаха.После пак отслабнах и сега вече 10 кг  горница.
При Системата  минус 60 така и грам не отслабнах ,а нададох.После  като спрях ограничих хляба,сладкото и резултата  си дойде на място.
Проблема е там ,че когато ти спре и не ти идва не признава нито Системата,нито Дюкан,нито НВД и да не ги изброявам още.Значи когато ми казваха,че ще напълнея и,че нищо не помага аз не вярвах.
Да!Сега вече се уверих в някои послания на  някои хора/мои близки/
Ами някой ако има някаква идея да казва и да пиши.
Пробвах и Витаслим комбинациите само малко  в см смъкнах.Но мисля,че едно разумно хранене като
сутришна закуска,обяд и вечеря,но здравословни.Да се вкл.фибри,зеленчуци плодове и млечни.
Най -вече рибата,която така обожавам.
Аз също не пуша от 4 г.Успях да смъкна  10кг ,но тогава имах редовен МЦ.И то как като ограничих  хляба ,сладкото.Наблегнах по-вече на месо от рода на пилешко,риба.
Това е което мога да пиша  и искам  идр . да си кажат мнението какво мислят ?А може тук  да си подемем нещо  като режим на хранене .Мисля,че има достаточно  които пишат да се обособим и да започнем взаимно .Може да си помогнем един на друг.
Вие какво мислите???

# 783
Някой от нас  да е пробвал  режима на Петя Раева?Искам да бъде нещо здравословно,защото с нашате възраст е доста рисковано от диети .
Няма много писано във форума  с нейното отслабване,но пък тия които  са писали са отслабнали.
Нямам книгата,но пък искам да пробвам нейния начин на отслабване.

# 784
Каквото и да се пише , истината е , че се забавя обмяната и по тази причина е нужно да се намали количеството храна . Нищо друго не може да помогне , ако си ядеш както преди . Peace

# 785
Аз от 10 месеца почти спрях хляба и сладкото, от близо 2 месеца съм на този режим, свалих всичко което имах да свалям и продължавам. Чувствам се страхотно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732451.0

# 786
Този режим няма да си го причиня , според мен няма да доведе до нищо добро, по-добре да се яде хляб и плодове, отколкото да се тъпчеш с месо, яйца и млечни Peace. Сигурно се отслябва , но дали е здравословно, за мене това е страшен бич за черния дроб, сърцето и бъбреците.

# 787
Споделила съм какво решение намерих за моят проблем.
Дано да успееш и ти да намериш решението за твоя.
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 20:12 от Lemy

# 788
t_, следя си кръвното от няколко дена - нормално е, пу-пу.- Нямам сближаване на границите.
За да поддържам килограми вечерям салата, или плодове, или кофичка кисело мляко, т.е. лягам си почти гладна.  Wink

# 789
  • Добрич
Момичета, ограничаването на храната има значение, но според мен и спортът помага. Купих си велоергометър  и определено мисля, че повишава жизнения тонус, активира обмяната на веществата и оказва влияние върху теглото - това са лични впечатления. Само дето в момента нямам 40 мин. дневно, които да отделя за него. Embarassed  Все си мисля, че трябва да се хвана да следя някоя сапунка или телевизионно предаване и да го гледам на велоергометъра, но телевизорът в последно време, рядко се радва на моето внимание.

Иначе моя позната сподели, че с помощта на фитнес два пъти седмично и ограничения в храненето, свалила 20 кг., натрупани от менопаузата.

# 790
  • София
Цитат
Иначе моя позната сподели, че с помощта на фитнес два пъти седмично и ограничения в храненето, свалила 20 кг., натрупани от менопаузата.
Ето това поне ми вдъхва някаква надежда, че има шанс. Защото се храня само вечер, непрестанно внимавам какво приемам, а сваляне нулево, да не говорим, че ако една седмица се храня като нормалните хора, в нейния край съм с поне 2-3 кила отгоре.

# 791
Здравейте! Hug
Според мен Вела е права.Трябва да се намали храната,но не и храненията.
Ако се яде един път на ден няма начин да не се пълнее.Поне 3 хранения трябва да има.Закуска ,обяд и вечеря не по-рано от 18 ч-18.30.да се пие също и вода.Ако вечер  ти премалее от глад залъжи го с някакъв плод.
Аз работя на смени и когато съм втора смяна почивката ни е от17.40 до 18.20  и когато се прибера ям  някакъв плод.На диня  съм.За спорта съм  newsm10 Нещо се отпуснах.Сутрин ,когато съм първа смяна отивам в 3.45 сутрин и бягам по улицата.То няма никой за да ми се чуди "На тая пък какво и стана ,че бяга" Grinning
Доста съм се замислиля и за йога.Имаше едни упражнения много приятни,но зимата ги правих.Петимата тибетци.Абе просто трябва да разполагаме и със свободно време-една неделя имам на разположение и кое по -напред.

# 792
Ох , аз съм със сто болести, периартрит на рамото от писане по дъската, от хапчетата направих гастрит и за диети и само плодове вечер е немислимо. Затова избрах системата , тя е доста щадяща. Иначе като прибавим и двете гинекологични операции за бягане не може и дума да става. Та май глад ще е , но и ядене често, че стомаха ме скъсва, ако не ям Cry

# 793
А защо пиеш хапчета ?
Има свещички , инжекции .
Аз такива нестероидни противовъзпалителни никога не приемам през устата .

# 794
Наистина ,че всеки трябва да намери начина на хранене.Всеки си знае себе си.Наистина,че някой не му действа някой начин на хранене това не значи,че друг начин не е негов.
Трябва всеки да открие своя начин.Аз напр. с тази  Система не мога да ям сутрин някакви си карт.яхнии или др глупости,защото вечерта не може.Или пък диня или кис.мляко.Пълни глупости.
Зимата какво правят?Точно от там познавам някои които си възвърнаха кг.
Но тук  форума не е за диети .
Някой ползвал ли е рибено масло или соеви продукти за намаляване на тия горещи вълни?Поне за малко ми спряха

Общи условия

Активация на акаунт