Какво правят жените в менопауза когато....

• 680 356
  • 1 118
  •   2
Отговори
# 975
  • СОФИЯ
Здравейте,
След като почти година пих Фемовита напоследък тя спря да ми действа. И старите оплаквания с нова сила се завърнаха. От 1 седмица пия ремифемин, но ефект до тук - никакъв, докато Фемовита ми подейства на втория ден. Горещи вълни, сменящи се със студени, при които имам оплаквания от сърцето, повишение на кръвното- особено горната граница. Нервност, чак треперя, направо на лудост ме избива. Всичко ме дразни, а какъв глад ме гони  ooooh! Забелязала съм, че ако пия достатъчно вода ми облекчава горещите вълни. Решение и тази година намерих в иглотерапията, вече се чувствам много по-добре, да е жив и здрав доктора още дълги години да ме цери като се наложи Grinning Пожелавам на всички здраве, успешно преборване на здравословните проблеми и всеки да намери своето решение, защото за всеки е различно.

Пия корени от сладък картоф /див ям/ 2 пъти на ден. Поуспокои вълните и задушаването - вместо на всеки час нощно време, се появяват 3 или четири пъти максимум. Иначе световъртежа и това, че съм като пияна и вечно изморена си остана, главоболието също. Ходих на 3 очни лекаря и всеки изписа различни очила и с нито един чифт не ми е комфортно..... само изхарчих една торба с пари. За момента спрях с докторите, че съм им бясна..... След празниците ще видим...... Обезпокоена съм, че пълнея много - за година, година и половина - 8кг.. Имам корем все едно съм в шестия месец...от какво е така надут не си обяснявам....
Къде ходиш на иглотерапия?

# 976
  • В полите на Пирин планина
А бял хляб и изобщо продукти от бяло брашно колко често консумираш?

# 977
neba,благодаря за изчерпателния отговор.......Още не съм почнала Менодин-а,защото за момента малко се поуспокоиха нещата/а и пия все още други лекарства,не искам да прекалявам/......Пия си вечерната иглика и Пуерария и поне топлите вълни и нервните изблици ги няма.....Обаче все още имам световъртеж и усещането за замайване,но според докторите при мен е от ниския хемоглобин/преди операцията имах много чести обилни кръвоизливи,покрай нея пак съм реализирала сериозна кръвозагула,а имам проблеми с кръвопреливането и сега наваксвам с храна и добавки/...та,shushi7777-да те питам,ти дали си го проверявала наскоро?

# 978
... Иначе световъртежа и това, че съм като пияна и вечно изморена си остана, главоболието също. Ходих на 3 очни лекаря и всеки изписа различни очила и с нито един чифт не ми е комфортно..... само изхарчих една торба с пари. За момента спрях с докторите, че съм им бясна..... След празниците ще видим...... Обезпокоена съм, че пълнея много - за година, година и половина - 8кг.. Имам корем все едно съм в шестия месец...от какво е така надут не си обяснявам....
Къде ходиш на иглотерапия?
Главоболието на хормонална основа е смазващо, много добре ми е познато. В пубертета ме болеше с месеци без да спре, след операцията на 35 годишна възраст също, но сега се понася много по-зле. Във Варна живея, ходя тук на иглотерапия при един китаец в Спортна зала. И друг път съм го посещавала по различни поводи. Преди 6 години ми стопи киста на гърдата 2,5 х 3,7 см, заради която искаха да ме оперират.

# 979
Извинявай, подозираш някакъв вид алергия към глутен ли?

# 980
Извинявай, подозираш някакъв вид алергия към глутен ли?

Не точно алергия, а самия факт, че глутенът предизвиква често допълнителни газове и подуване в стомаха.

# 981
Благодаря   bouquet

# 982
  • СОФИЯ

Не консумирам.
Храня се почти само със салата и сирене, понякога ориз, зеленчукови супи.
Водя борба с шоколада /преди да вляза в менопауза не пипах сладки неща, нямах желание, но сега е нещо страшно....../

# 983

Не консумирам.
Водя борба с шоколада /преди да вляза в менопауза не пипах сладки неща, нямах желание, но сега е нещо страшно....../

Thinking Просто това ми дойде на ум. Може би задържаш вода и затова имаш подуване.

# 984
  • СОФИЯ
neba,благодаря за изчерпателния отговор.......Още не съм почнала Менодин-а,защото за момента малко се поуспокоиха нещата/а и пия все още други лекарства,не искам да прекалявам/......Пия си вечерната иглика и Пуерария и поне топлите вълни и нервните изблици ги няма.....Обаче все още имам световъртеж и усещането за замайване,но според докторите при мен е от ниския хемоглобин/преди операцията имах много чести обилни кръвоизливи,покрай нея пак съм реализирала сериозна кръвозагула,а имам проблеми с кръвопреливането и сега наваксвам с храна и добавки/...та,shushi7777-да те питам,ти дали си го проверявала наскоро?

Преди около 6 месеца, когато правих пълни кръвни изследвания беше малко по нисък от нормалния, но ми казаха, че тази минимална разлика не би трябвало да предизвиква замаяност.
Вечерната иглика и Пуерарията за какво се взимат и откъде се купуват?

# 985
  • СОФИЯ

Не консумирам.

Thinking Просто това ми дойде на ум. Може би задържаш вода и затова имаш подуване.

Вчера попаднах на предаване на Гала, в което говореха с един билкар Бай Дончо Тонев /от Хасково/ за корен ГРЪМОТРЪН, който отводнява, но е полезен и за още много болежки.
Така и не разбрах как може човек да си го набави.

# 986
Вечерната иглика регулира хормоните. Купих си по интернет, но има и в апреките - капсули са. Аз пия от месец и се чувствам много добре. Преди, както споделих, имах често замайване, особено при по-резки движения, а сутрин се събуждах с главоболие. Не знам дали е от нея, но "да чукна на глава"  Mr. Green - нямам такива болежки. Освен това съм забелязала, че при по-голям стрес и умора замайването и световъртежите ми се засилват.

# 987

Не консумирам.

Вчера попаднах на предаване на Гала, в което говореха с един билкар Бай Дончо Тонев /от Хасково/ за корен ГРЪМОТРЪН, който отводнява, но е полезен и за още много болежки.

Точно обратен ефект имаше при мен този гръмотрън. Naughty
Подведох се тука по една тема за отслабване, направо спрях да уринирам. ooooh!
Отвратително нещо! #Cussing out

Има го в билковите аптеки.

# 988
  • СОФИЯ
Вечерната иглика регулира хормоните. Купих си по интернет, но има и в апреките - капсули са. Аз пия от месец и се чувствам много добре. Преди, както споделих, имах често замайване, особено при по-резки движения, а сутрин се събуждах с главоболие. Не знам дали е от нея, но "да чукна на глава"  Mr. Green - нямам такива болежки. Освен това съм забелязала, че при по-голям стрес и умора замайването и световъртежите ми се засилват.

Дали има разлика между това, което продават в Интернет и това в аптеките. Трябва ли да спра Дивия ям или мога да пия и двете?
За съжаление вече има много ментета на всякакви продукти.
Няма да се учудя ако Гръмотръна , който е купила happy mama® влиза в продуктите менте.
Знае ли човек.....

# 989
  • СОФИЯ

Не консумирам.

Точно обратен ефект имаше при мен този гръмотрън. Naughty
Подведох се тука по една тема за отслабване, направо спрях да уринирам. ooooh!
Отвратително нещо! #Cussing out

Има го в билковите аптеки.

Вчера чух страхотни неща за тази билка. Полезна е и за сърцето, нормализира кръвното и много други неща  /виж предаването на Гала от вчера   http://play.novatv.bg/programi/na-kafe/381165?autostart=true Сигурна ли си, че са ти продали истинския продукт. Някой друг от тази тема за отслабването имал ли е същия ефект?

Общи условия

Активация на акаунт