Вкъщи мирише на сладкарница, ще ме изселят в най-скоро време! 

Като се храни сама с вилица 

Не излезе от никое търсене, не са ни и звънели. Но пък мъжът ми ме убеждава да дадем спестяванията ни за нов дом за друга кола
Тези дни си мисля как да организирам правенето на меденки с каката. Та се сетих да ви питам, знаете ли рецепта за тесто за меденки, правено в машина за хляб. Иска ми се да сложа продуктите в машината и после само с Али да правим меденки (или курабийки) с формичките от пластелин. 

Стискам палци да мине добре, че тя хич не иска да се среща с добрия старец...
Не можем да я оставим за ден при нашите , защото много плаче. Сега се принуждаваме да я вземем с нас на Априлци за 3 дни за новата година... Аз вече свикнах с мисълта, че ще съм с двете деца и няма да разбера много от купона, но поне се моля да са здрави...
). Весело изкарване на Априлци. Не съм ходила там, но много ми е мерак.
) Иначе си починах,четох книжки и се занимавах много с децата.Сериали не се научих да гледам
Колажите са страхотни и ги добавих още вчера.Съжалявам за Лиана и бебчето ѝ
надявам се пак да имам удовлолствието да я впиша на първа страничка
готвим
,перем
и гладим
сутрин ,после като го нахраня и сложа да спинка довършвам и като си дойде Боби учим. 
и тогава идва ред на таткото.Той помага сутрин и вечер при тези рутинни навид неща.Но умножено всичко по три.... 

Сега и печка ще купуваме, на цялото нямане и харчене около Коледа.
Ще ровя из нета да разгледам, ще обиколим през уикенда магазините. Препоръки може ли да ми дадете? Досега бяхме с един уж временен Раховец. То станаха 5 години... Сега искам нещо хубаво да си взема.
Погледнах си дясната гума - скоба. Мъжът ми пускал смси с неверен номер на колата
Висях да чакам да ми свалят скобата, едва ми я свалиха, заради онзи паркиралия почти в/у мен. Ако ми беше паднал самоооо
Много нервна бях, а и изморена от 3 часовия разпит. И леко премръзнала, та онзи е щастливец, че не се появи, щеше да има жертви 
Много бърбори (кога на бебешки, кога истински думи), но и много белици ми прави
Не че е кой знае какво, но постоянно търча след нея да чистя и прибирам. Преди седмица, докато оформях питчици от тесто, отвори шкафа под мивката, пипа маркучите на бойлерчето и то протече
За късмет малко след това се прибра мъжът ми и овладя ситуацията. После и пералнята нещо прокапа и подозирам, че пак малката палавница има пръст в цялата работа, но простирах на балкона и не видях какво е станало.

Не знам как точно стоят при вас нещата, но мен не ми се нрави да дам спестяванията за жилище за някаква кола. В кола не се живее все пак. Макар че, ако примерно мъжът ти постоянно ползва автомобил, свързано е с работата, малко по-иначе стоят нещата. И все пак може и по-евтин да се вземе, вместо някакъв скъп и с мнооого екстри. Колите минават и заминават, много бързо се амортизират и с тях много по-често се случват инциденти, в сравнение с едно жилище, примерно. Но вие си знаете кое е най-добре за вас.
Не ми е ясно защо пък е фалшив, как пък са го разбрали и т.н., знам само, че сега актуването на сградата е въпрос на съвсем неясно бъдеще, а може и никога да не я дооправим
Писна ми да ми спира зимата токът по няколко пъти на вечер, да се ограничаваме в консумацията, да си спирам радиатора, за да сготвя вечеря и да се къпя в полунощ, за да не натовари проточния ни бойлер мрежата и да спре бушонът на блока.
Препоръчани теми