Коледа наближава и АПРИЛЧЕТО е готово помощник на дядо Коледа да става!

• 27 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • not found
Добро  утро  Hug
Деси, много хубава изненада е направил вашия татко  Hug
Поем, чух по новините за тази неприятена история , но не разбрах кое е детето в смисъл как се казва ... Как може да има такива идиоти  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Жабче, браво на малката Яна  Hug и честити зъбчета
Снежи, как да пална количката  Tired живеем в Трошево , далечко ми идва , а колата не мога да взема , че имам забрана от мъжа ми да возя бебето , ако съм сама в колата ... Много зле карам  Tired

Тони се събуди в 5 часа  Tired и заспа в 7 ... Реших днес да не спя до късно , а да стана и да свърша някоя работа преди малкия да се е събудил , но мързела и студа надделяват  Whistling В другата стая е по-студено от Сибир , чакам го да се събуди и да излезем на разходка , че да оставим татко му малко да поспи , че в последно време работи цяла вечер връща се в 7 сутринта , спи до 9 и после го играе детегледачка  или готвач Rolling Eyes А аз се възползвам от това  Embarassed

Сега имам въпрос за захранването , понеже още не съм въвела глутен , а скоро ми предстои искам да ви питам вие как го въведохте , в смисъл с какъв продукт . И още един въпрос , някой дава ли вече жълтък ? Имам и още питанки , но другите си върпоси ще ги отправя към другата тема за захранването  Flutter

# 256
  • Някъде там...
Жулиета, аз мисля с овесена каша да започна. Първият ден слагам лъжичка овесена към оризова, втория две лъжички към оризовата и така докато дам цяла овесена. Добре е като се въвежда глутена да се дава всеки ден. Пшеницата е последна, защото е с най-високо съдържание на глутен.
Жълтък не давам, оставям го за следващия месец, макар че му се яуда заради ниския хемоглобин.  newsm78

Мара Подробната, профилкатични ги водят по нашенско. В чужбина май не ги правят. Реално хемоглобинът е най-нисък около 6ия месец, така че са малко безсмислени.  Rolling Eyes Нашите ги пуснаха чак сега и то защото на Яна й поискаха кръвни изследвания и урина. Покрай нейните пуснаха и на Йоана, нали вървим комплект. Интересното е, че Йоана все още ми отказва твърда храна, а е с по-висок хемоглобин. Яна уж яде, макар и по малко, а пък е с анемия.

# 257
  • София
Здравейте мили майчета Heart Eyes
Жабче честити ви нови зъбчета.Давай ако можеш  по малко месце на Яна и ще се оправи. Hug
Десито страхотна изненада.Дано е задълго.И нашия тати се прибра преди една седмица Heart Eyes
Жулиетка ние се захранихме с глутен покрай хляба.Много му харесва и всеки ден изяжда по малко.Жълтък още не съм давала.ще изчакам май до 9 месец за него.га ние сме на месните пюрета.
Галя12311977 и аз като Аничка те съветвам да почнеш с компресите с реванол.
Сислей дано е от зъбчетата а не някой гаден вирус. Hug Praynig
И ние сме още в клуба на беззъбите,но реве много всяка вечер и вече се надявам да избият и двете накуп.Виждат се много ,но май то при всички дечица е така Rolling Eyes
Нещо ме е обзела треската за Коледа вече.Много се вълнувам,има ли и други полудели на тази тема като мене   madnoel
И едно кафенце за преди обяд ,че май днеска Десито е по заета от обикновено Laughing

лек ден от нас  bouquet

# 258
...ихаа ама много Благодаря за поздравленията и пожеланията!!  Hug
Свате, не знам за кафето ама снощи май земетресение имаше и струва ми се, епицентъра в Русе беше... Деси признай си вината!!  Mr. Green Hug
Девик,  депресията е от сатурновата дупка...нали така казват,че попада човек преди Рождения си ден,цели 40дни  #Crazy..  иначе тези,които аз познавам са толкова лъчазарни бърборани, с големи сърца ... снимките са ви прекрасни наистина!
Чоки,Пипо  сякаш си е откраднал коричката,много сладка муцунка  Laughing
Маги Савова, успех в новия бизнес!!   bouquet
..и на Бобката  хемоглобина беше адски нисък и спешно въведох месата(първо червените) ..тя много доволна остана  Laughing
Гале,не съм наясно с проблема за подути гърдички... Чувала съм,че е временно ако се появи..и дано да е така наистина  Praynig Hug
Поем, разкажете случая за това уж болно дете... какво е станало?

# 259
Мара Подробната, както и Жабче ти е писала, тези изследвания се правят само в БГ.  Хемоглобинът на всички бебчовци спада около 6 месец (имено затова 6 месеца е абсолютният максимум за изключително кърмене). След захранването той постепенно се вдига и затова и според мен няма нужда от подпомагане с медикаменти.  
Затова аз въведох месо пилешко от 7 месец, сега ще му дам вече и телешко. А глутена го въведох с пшеница, въпреки, че е добре да е с овес. Е да ама пиците ги правят с пшенично тесто!А на Виктор това му се ядеше! Simple Smile)) После яде ръжен хляб! Сега си хапва пшенична каша с плодчета. Но макс. до 50, 60 мл сме го докарали.
Деси, е на това му се вика изненада!!!!! Simple Smile))) Е явно не му е писано на този човек да обикаля из света без вас! Трябва да се справите някак си без да се разделяте! Когато преди време мъжът ми замина за Испания като начало сам, доста често се надявах ей така да се звънне на вратата и той да се появи там! Simple Smile)) Нооооо не се осъществи моята мечта, явно е била запазена за теб! Simple Smile))
А сега искам да направя реклама на едно вълшебно детско кремче!!! Кремчето е в страхотна удобна опаковка,  с ярък цвят - изключително привлекателен за вашето дете. Детето с удоволствие се заиграва с него, в един момент спира да мърмори, да говори, забравя да пищи, за плач изобщо не се сеща дори, мълчииии.  И идва един момент в който аха да забравите дори за съществуването на това дете, но решавате да видите все пак какво става... Ииии ето какво става: http://snesh.snimka.bg/baby/mix.447028.16165528
Вълшебно детско кремче!!! Че и вкусно!!!! Simple Smile))
Хайде сега изчезвам, че трябва да му наготвя пюренце.
Абрикотин, ЧРД!!!!

# 260
Деси страхотна изненада  Heart Eyes Сега ще те хване липсата ми се струва  Mr. Green
Enigma моита коледна треска отмина,защото вече почти всички подаръци накупих  Mr. Green
Жабче честити зъбки.
И ние вече вкарахме в менюто глутен във формата на хляб.Еми проси си човека и той хора
Jylieta еми свиркай,щом ставаш толкова рано,аз от 4 и 30 съм на линия  Hug
snesh като го видя Виктор на тази снимка  Shocked и  имам чувството ,че едно и също дете  с Пипо,то бузки,носленце очички всичко еднакво.Вкусно му се е видяло кремчето  Laughing

# 261
 JoyСнеш,умрях от смях с твоя метросексуален мъж Heart Eyes И на него му се ходи на спа процедури Grinning
Жабче,Снеш,мерси  bouquet
А относно Коледа,аз като че ли нямам още истинско коледно настроение. Дължи се може би на това ,че е супер топло за сезона и не мога истински да усетя празника.Иначе при нас вече е украсено като за световно и отвориха и коледните пазари. В понеделник ще ги сефтосаме с малката и татито.А също съм решила днес да украсим елхата,барем ми стане малко коледно santa2

# 262
Здравейте
за коледното настроение при нас вече навсякъде са украсили и много настроение създава, даже и аз се каня тези дни да изкарам елхата  Crazy
Жабче честити зъбки на Яна!
Снеш страхотен е Вики Heart Eyes

# 263
Аничка, забравих вчера да ти пиша, че и аз живея близо до Илиенци, с Ола сме съседи! Laughing
Деси, представям си каква радост е сега с татито вкъщи, страхотна изненада!Браво! Party
Жабче, мерси за инфото за БЦЖ-то, аз питах, да!Радвам се, че всичко с процедурата за оченцето и минало ок, честити ви зъбки!
Рони, разсмя ме много със заглавията не теми, писани от бебенцата, много забавно! Joy
По този повод се сетих за примерни заглавия на теми, писани от татковци: "Помощ, наакан памперс, колко време може да издържи без да го сменя?" или "спешно, дават мач по ТВ, бебето не иска да стои на едно място!"
Снеш, и Ния много обича да си играе с кремчето Бочко, за малко и ние да стигнем до такова омазване...много е сладък!!! Heart Eyes

# 264
snesh  Joy голяяяям е сладур  Heart Eyes и наистина много си приличат с Пипо  Peace

Свате, не знам за кафето ама снощи май земетресение имаше и струва ми се, епицентъра в Русе беше... Деси признай си вината!!  Mr. Green Hug
Mr. Green и аз го усетих  Laughing

Жабче, честити зъбчета на Яна! Hug

коледното настроение не ме е завладяло,но може би защото  последно време много неща ми се струпаха на главата  Crazy но предполагам че до седмица две и аз ще се развихря  Mr. Green
ами мами,които ползват проходилки(така де  Mr. Green бебетата  Crazy)  децата бутат ли много по рафтове и т.н. като са в тях?че тези дни и Анито ще се сдобие с такова "устройство" и се чудя да разчиствам ли терена  Mr. Green

# 265
  • Под Сините камъни
Аничка ,Енигма ,Абрикотин   Hug
Пробвах и с риванол като беше малка ,но се обрина  ,но мисля дали да не пробвам пак ,че наистина  доста са се уголемили   Rolling Eyes

Леле, изумена съм от приликата на Пипо и Виктор    на снимките Shocked

# 266
  • Sofia, Bulgaria
Абрикотин честит рожден ден  newsm51 ,много щастие, любов и всичко най-най
Жабче честити зъбчета  Two Hearts (ние още нямаме,но от няколко дни проплаква нощем,будисе и сама си лапа бибата без да ме дига ,явно скоро ще се похвалим и ние  Peace)
Деси много ,много ама много се зарадвах като прочетох как ви е изненадал Митко,дано си остане при вас вече  Hug
Аничка  newsm78 почвай да разчистваш........мойте двамата едно време бяха хали  ooooh!,а Габи от сега се опитва да докопа покривката и дърпа ли дърпа  Rolling Eyes.Голям кеф им прави всичко да е по земята  hahaha
Ние днес се разходихме до Копитото.Ама голям студ е там!Иначе времето беше страхотно  Peace.Направихме малко снимки и айде в софията по парка.Между другото аз почти всеки ден съм в северния парк (до илиенци) със  снаха ми с децата,такаче Аничка,ако мога да помогна ....с най голямо удоволствие ще го направя.Снимки ще кача утре ,че сега не ми се занимава....направо съм гроги и отивам в леглото.Сладки сънища на всички малки и голями сладури  newsm46 отивам при милото  luvbed  Embarassed

# 267
galia1231977, Вики като се роди и педиатърката ни я видя за първи път каза, че в цялата си практика не е виждала толкова надути гърдички. В РД ми бяха казали да правя компрес с риванол, но педиатърката каза да не правя, защото е на хормонална основа. И се оправиха само докъм края на 1-я месец. Щом педиатърката ви казва, че няма проблем-довери й се. Няма смисъл да я мъчеш с компреси, няма да подействат, само ще си изцапаш дрехите. Риванолът не се пере Twisted Evil
Ние, най-после днес, направихме фотосесията на Габи. Ще пусна после снимките. Тя, милата, с нейната ревност все питаше защо Вики има снимки, а тя-не Confused
Деси, дано да е за хубаво fingerscrossed
Енигма, права си, че не трябва да изпадам в депресии, но то точно заради грижите покрай децата става така. Побърквам се от мисълта, че не ми стига времето за нищо, че не мога да се наспя, че нямам сили да обърна внимание на Габи и тя пак залита към лошите си състояния, за къщата въобще не говоря Sad Аз съм много силен човек, но в определени моменти рухвам и ми трябва време да се вдигна на крака...
Варненки, дойде време да обсъждаме яслите, заповядайте в тази тема.

# 268
почерпете се за именния ден на Анито и на моя мъж  Heart Eyes Hug

честито и на адашчетата  Андреа на zelenoto oko и Андреа на rea1  Heart Eyes

# 269
Аничка, да са ти живи и здрави и двамата най-любими на света!!! Много целувки на малакта хитруша!!!  Hug Честито на всички празнуващи!  Heart Eyes

Снеш.. голям чаровник е малкия, добре си е поиграл  Laughing Наистина поразителна прилика с Пипо!
emiliarie, големи пътешественици сте цялото фемили...  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 01:12 от Abrikotin

Общи условия

Активация на акаунт