Достинекс или бромокриптин да избера?

• 7 752
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Mонтана
лекарката каза да си ида на генеколог 4е те по знаели.е нямам време сега за генеколози други ден ще си взема достинекс да видим какво ще стане

# 16
  • Mонтана
незнам ве4е какво да пия.пих 2 хап4ета достинекс и сега пак имам кърма и пак имам напрежение в гърдите;(((

# 17
bega4ki_ , опитай със компреси от зелеви листа и лецитин. Писах в началото за тях като щадящ метод за справяне с напрежение в гърдите при отбиване. Можеш да пиеш и чай от сабвия (градински чай). Опитай да поизцеждаш по малко кърма, колкото да почувстваш облекчение.

# 18
незнам ве4е какво да пия.пих 2 хап4ета достинекс и сега пак имам кърма и пак имам напрежение в гърдите;(((

Самолечението с Достинекс е опасно! Трябвало е да се конс. с АГ, защото 2 хапчета след толкова време кърмене може и да не са достатъчни. 2 хапчета се пият обикновено след раждането, ако жената не иска да кърми. А след няколко месеца кърмене....

# 19
  • Mонтана
опасно неопасно,ве4е ги изпих,сега си слагам зелеви листа.тези дни ще ида да си взема направление и ще ида на гинеколог,тъкмо ще ми види и рани4ката на шийката която ми гори дали е напълно из4езнала(нали между 3 и 6-тия месец се ходи на профилакти4ен,след изгарянето и) а и сега в момента съм неразположена та трябва да из4акам да ми мине,а и съм настинала може и затова да не са ми повлияли хап4етата за кърмата.

# 20
  • Mонтана
здравейте,искам да кажа на вси4ки които се колебаят между достинекс и бромокриптин да изберат достинекса,по скъпи4ак,но даде резултат,по нагоре ще видите какво съм писала и колко трудно спрях кърмата.Та сега ве4е мога да се похваля 4е спря напълно и се избавих от болките и мъките с тия гърди.Та нали ви казах 4е след като изпих 2-те хап4ета достинекс пак имах кърма и по съвет на Шаманката (за което и благодаря)си слагах 2,3 дена зелеви листа и кърмата спря.дано да съм била полезна на мамите на които им предстои да спират кърмата.лека ве4ер(а и да кажа 4е ходих на лекар и няма проблем с гърдите)

Общи условия

Активация на акаунт