Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 865
  • 182
  •   1
Отговори
# 150
Не, невярвам. При мен показаха момче, а родих момиче Mr. Green

# 151
Не,невярвам

# 152
Ами не не вярвам.Всички ми казваха,че ще имам момче,а си имам една прекрасна Алина.

А онези методи със таблиците всички ми показваха,че ще си имам момиче.

# 153
  • София
 Във времето на ехографите и развита съвременна медицина е смешно да им се вярва.
 Може само за забавление. Пък и да се знае и да не се знае пола ,той си е вече даденост. Laughing

# 154
  • Някъде там
50:50  Peace

# 155
Във времето на ехографите и развита съвременна медицина е смешно да им се вярва.
 Може само за забавление. Пък и да се знае и да не се знае пола ,той си е вече даденост. Laughing
Пък и в края на краищата има ли значение какъв ще е пола на детето!?Каквото сме си направили. Grinning

# 156
Не не вярвам в бабешките диветини

# 157
и аз не вярвам  Rolling Eyes

# 158
# 159
  • София
Не вярвам.
Всички такива методи показваха, че ще имам момиче, а аз имам момченце Heart Eyes

# 160
Не вярвам. На мен всички лелки и баби ми казваха, че ще е момче, защото корема ми бил остър. Отделно, майка ми и сестра ми ми поръсиха сол на главата, без да усетя естествено, ей така да видели какво ще излезе и пак излезе момче, защото съм се пипнала по носа. Да, ама не, родих момиче  Mr. Green.

# 161
  • Най-красивата страна
Не вярвам Simple Smile

# 162
Наистина бабешките методи са забавни,но на мен ми познаха:)
и гадаенето с пръстен, и солта и метода с иглата показаха че ще си имаме бебка:)През това време близки и познати предполагаха ей така на тото, че ще е момче:),а моят гинеколог все не можеше да види пола по една или друга причина...

# 163
Не вярвам. На мен не ми познаха, въпреки че аз вече знаех пола на бебето от ехограф още от 4 месец.

# 164
Не , не вярвам в бабешки методи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт