Отговори
Здравейте приятели,

Обръщам се към всички вас с молба да подкрепите петицията на българите, живеещи в чужбина за равни права при осиновяването. Това в призив, с който искаме да се противопоставим на дискриминационните разпоредби на новия Семеен Кодекс, който ни третира като чужденци и директно ни препраща към разпоредбите на международното осиновяване.

Нашата цел е бъде преразгледан новия режим на осиновяване по отношение на българите, живеещи в чужбина и спрямо тях да да бъде върнат режимът на отменения Семеен кодекс. Готови сме да предложим конкретни текстове за промяна на Семейния Кодекс и вторичното законодателство с цел равноправното ни третиране като български граждани от законите на нашата страна.

Можете да изразите тук подкрепата си:

http://bgpetition.com/osinoviavane-bulgari_v_chujbina/index.html

# 1
Подписах и очаквам потвърждение на ел. поща.Виждам, вече съм включена в подписалите.
Искрено желая успех!

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:41 от Светкавица

# 2
Подкрепих!
Успех момичета!

# 3
Подкрепих.
Успех!

# 4
Успех!Подкрепа и от мен!

# 5
Подкрепих.
Желая ви успех Hug

# 6
  • SA
Подписах и аз. Дано спрат тези недомислици!

# 7
Подкрепям ви и подписах Петицията. Успех!

# 8
Подписах  Peace

# 9
С радост мога да споделя, че проблемът придобива все по-голяма гласност! За щастие има хора, които мислят за българите в чужбина!

Партията на българските емигранти „Другата България” и българите, живеещи в чужбина призовават отговорните институции да обърнат внимание на дискриминационните разпоредби за осиновяване, приети в новия Семеен кодекс.

За да подкрепите инициативата, подпишете петицията за равни права при осиновяването на българите, живеещи в чужбина от ПП "Другата България":

Линк на петицията: http://bgpetition.com/Ravni-prava-za-osinoviavane-na-bulgarite-v … ujbina/index.html

# 10
подписах.

макар да съм скептично настроена по отношение на резултата от петицията, желая успех!
поредното законодателно недомислие и едва ли последно. . .

# 11
  • Варна/UK
Подписах.

# 12
Успех момичета! Имате и моя глас.

# 13
Подписах. А някой знае ли до къде са стигнали нещата за тези българи в чужбина или само си приказват?
Има ли някакво развитие по въпроса?

# 14
  • Варна
Подписах,подкрепям ви и попътен вятър и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт